Dodaj do ulubionych

Prokurator o J.Moszynskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 23:57
Janusz Moszynski pcha sie do sejmiku wojewodzkiego. Natomiast prokuratura
gliwicka przekazala jego sprawe do prokuratury w Rybniku:

img456.imageshack.us/img456/8440/prok34strona1sf1.jpg
img95.imageshack.us/img95/9171/prok34strona2tp8.jpg
img95.imageshack.us/img95/200/prok34strona3ud1.jpg
Obserwuj wątek
    • mieszko966 Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 00:11
      A mnie zawsze zastanawiało, dlaczego wszystkie nazwiska na tych pozwach są
      pozaczerniane. Tacy jesteście odważni, że chętnie składacie pozwy, ale tylko
      anonimowo?? Pewnie sami dobrze wiecie, że te pozwy to są nic nie warte świstki
      papieru, przydatne tylko w doraźnej grze politycznej. Nie mniej, wypadałoby
      powiedzieć wprost, kim jesteście i dlaczego to robicie, zamiast strzelać
      niewinnemu człowiekowi w plecy zza węgła. Tak robią tylko najwięksi tchórze!!
      • Gość: moszko1410 Re: Prokurator o J.Moszynskim IP: 66.243.40.* 26.10.06, 05:44
        Mieszko, to samo dotyczy i ciebie.. przyznaj sie w koncu jak jestes powiazany z
        UM, i kto ci za to placi, ze ich tak bronisz. Czy stworzono moze osobne
        stanowisko w UM do zwalczania krytyki obecnych wladz?
        • bardzonielubiepisu Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 07:19
          Gość portalu: moszko1410 napisał(a):
          Czy stworzono moze osobne
          > stanowisko w UM do zwalczania krytyki obecnych wladz?

No pewnie że stworzono i płacą i to ile, ludziska! A wszystko z waszych
          podatków! Ja już kiedyś to pisałem tutaj. Mieszko dostaje 100 zł od posta, a ja
          50 zł bo mniej doświadczony jestem i mam niższe stanowisko. Praca świetna
          naprawdę polecam.
        • mieszko966 Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 10:24
          Moje nazwisko jest wszystkim dobrze znane. Nie raz było już tutaj wywlekane na
          forum publicznym. Każdy może zadzwonić do UM i zapytać, czy mają kogoś takiego
          na etacie, czy nie. To chyba będzie najlepsza metoda sprawdzająca. Ja z mojej
          strony mogę tylko dodać, że nikt mi za nic nie płaci i że piszę tu z własnej
          inicjatywy. Choć nie przeczę, że "stówa" od posta by się przydała. Był bym już
          chyba milionerem. ;)
      • Gość: KL Re: Prokurator o J.Moszynskim IP: 193.178.243.* 26.10.06, 13:03
        mieszko966 napisał:
        > A mnie zawsze zastanawiało, dlaczego wszystkie nazwiska na tych pozwach są
        > pozaczerniane.

Słyszałeś coś o ustawie o ochronie danych osobowych?
        • mieszko966 Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 18:07
          > Słyszałeś coś o ustawie o ochronie danych osobowych?

I kto to mówi. Pani odpowiedzialna za rozgłaszanie wszem i wobec moich danych
          osobowych. Swoją drogą, skoro już poruszyłaś ten temat, ciekawe, czy dałoby się
          zawlec cię za to przed sąd. ;)
        • Gość: ZyF Re: Prokurator o J.Moszynskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:13
          Nie sa pozaczerniane. To nazwisko to "Mieszkancy Gliwic".
          • mieszko966 Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 18:56
            > Nie sa pozaczerniane. To nazwisko to "Mieszkancy Gliwic".

Dobrze, że napisałeś to w cudzysłowiu, bo jako mieszkaniec Gliwic czułbym się
            obrażony wikłaniem mnie w łajno jakim jest ten pozew.
            • myha1 Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 19:37
              mieszko, czyżby Ci nerwy zaszfankowały ?
              Ty , zawsze taki opanowany ;)
              • mieszko966 Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 19:45
                Po prostu nie lubię pieniactwa, a tym bardziej nie lubię marnowania na nie
                publicznych pieniędzy. Tak jakby prokurator nie miał nic lepszego do roboty,
                niż tracić czas na takie absurdalne donosy.
                • sss9 Re: Prokurator o J.Moszynskim 27.10.06, 15:14
                  mieszko966 napisał:

> Po prostu nie lubię pieniactwa, a tym bardziej nie lubię marnowania na nie
                  > publicznych pieniędzy. Tak jakby prokurator nie miał nic lepszego do roboty,
                  > niż tracić czas na takie absurdalne donosy.

w kompromitującym donosie urzędnika U.M. na kawałek papieru nie widziałeś nic
                  niestosownego, nie irytowało cię angażowanie policji i prokuratury do takiej
                  pierdoły. dlaczego?
                  • mieszko966 Re: Prokurator o J.Moszynskim 27.10.06, 18:34
                    > w kompromitującym donosie urzędnika U.M. na kawałek papieru nie widziałeś nic
                    > niestosownego, nie irytowało cię angażowanie policji i prokuratury do takiej
                    > pierdoły. dlaczego?

Oczywiście, że mnie irytuje mieszanie prokuratury do sprawy NSI. Z jednej
                    strony rozumiem faceta, że uznał to za naruszenie prawa i poczuł, że musi coś z
                    tym zrobić. Nie mniej, z tej sprawy i tak nic nie wyniknie - skończy się
                    pewnie "niską szkodliwością społeczną czynu" - a dla "miejskiej sprawy" jest to
                    kłopot, bo NSI dostało darmową reklamę, a do tego poczuło się silne (skoro z
                    nami walczą, to widocznie się nas boją). NSI i "GdG" to są w końcu tacy ludzie,
                    że im mocniej się ich zwalcza, tym mocniej się dają we znaki. Może mają to
                    jeszcze z czasów solidarnościowych. Generalnie należy takich ludzi ignorować.
                    Żal mam do Popiela o to, że biega za muchą z armatą (marnując niepotrzebnie
                    nasze pieniądze), ale też i o to, że niepotrzebnie zachęca tych ludzi do
                    dalszej działalności.
            • fesia Re: Prokurator o J.Moszynskim 26.10.06, 20:34
              mieszko966 napisał:

> > Nie są pozaczerniane. To nazwisko to "Mieszkańcy Gliwic".
              >
              > Dobrze, że napisałeś to w cudzysłowie, bo jako mieszkaniec Gliwic czułbym się
              > obrażony wikłaniem mnie w łajno jakim jest ten pozew.

Czyżbyś chciał Mieszko zrobić mała pikietę pod adresem ? ;))
              img192.imageshack.us/img192/5091/dts4wx2.jpg
              • Gość: irena Re: Prokurator o J.Moszynskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:46
                > Dobrze, że napisałeś to w cudzysłowie, bo jako mieszkaniec Gliwic czułbym się
                > obrażony wikłaniem mnie w łajno jakim jest ten pozew.
                Pewnie, ze lajno. Ohydne oklamywanie Mieszkancow i urzedy panstwowe we wlasnym
                celu, jest lajnem. Niestety, Mieszkancy Gliwic musza tkwic w tym lajnie.
    • Gość: wstrzasnieta J.Moszynski oszukal ludzi i urzedy celowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:10
      Dowodem na to, ze Janusz Moszynski oszukal ludzi i urzedy celowo i z
      premedydacja jest to, ze odmawia sprostowania zmienionego przez siebie tekstu
      ustawy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka