Gość: zrozpaczony IP: 217.153.180.* 09.03.07, 15:38 zakochałem się w kobiecie, która jest 6 lat ode mnie starsza.Jest cudowna,ale chyba nie potrafię ją przekoanć,żeby ze mną była.RATUNKU.Czy związek z taką różnicą może przetrwać ?Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko966 Re: czy... 09.03.07, 19:23 Jak ty będziesz miał 80 lat, a ona 86 to gdzieś się ta różnica z pewnością zatrze. Jeśli więc teraz ją przekonasz, to później będzie już tylko lepiej. Poza tym, jak wiadomo, miłość nie zna granic ani zakazów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: czy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:58 Mieszko coś o tym wie, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fesia Re: czy... 09.03.07, 19:59 :) Sporo ludzi sprawe zaweza do stwierdzenia "kocham ". Mysla, ze to wystarczy, a to nie prawda. Trzeba wiedziec, czy jest sie w stanie sprostac oczekiwaniom partnera i czy ON sprosta naszym. Trwałego , a przede wszystkim udanego zwiazku nie zawdziecza sie Amorowi, ktory przypadkowo wystrzelil jedna ze swych strzał. Zwiazek na cale zycie mozna osiagnac tylko dzieki mozolnej pracy. Los niczego na tacy nie poda ;(( ps. Mądrzy ludzie powiadają, że miłość nie zna metryki. Mądrzy inaczej doszukują się ukrytych powodów...mysle ,ze takie zwiazki sa trudniejsze, jednak nie niemozliwe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: czy... 09.03.07, 22:30 :)) co znaczy marne 6 lat ?... staraj sie ...widocznie za słabo przekonujesz ... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ainhoe Re: czy... 10.03.07, 12:20 Ogolnie rzecz biorac 6 lat to nie jest zadna roznica,ale tylko w przypadku gdy to mezczyzna jest starszy,odwrotnie jest to pewien problem,bo mezczyzna majac przykladowo 20 lat zachowuje sie na 18,wiec w Twoim przypadku jest to zapewne roznica 8 lat.Moja rada szukaj mlodszych lub rowiesniczek,a tamtej daj spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony Re: czy... IP: 217.153.180.* 10.03.07, 13:25 nie dam jej spokoju, bo ją kocham...poza tym to ona wie,że ja jestem bardzo dojrzały emocjonalnie, bardziej niż niejeden facet starszy ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: czy... 10.03.07, 19:51 6 lat,to zadna roznica,jak chcecie byc ze soba.Znam roznice i 10-cio i 15-to letnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and lyd Re: czy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 10:41 Jezeli masz 12 a ona 18 i jest to twoja siostra to masz duży problem i raczej bym na toim miejscu sobie odpuścił. jeżeli jest to jedna z koleżanek twojej siostry lub kuzynka ze wsi to bierz sie do roboty. nie gwarantuję sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś