Dodaj do ulubionych

Chamstwu na forum powiedzmy STOP

06.05.07, 14:28
Patrząc na kilka ostatnich wątków, trudno nie zauważyć, że nastąpiła prawdziwa
eksplozja "gości" - niezarejestrowanych anonimów, którzy dyskusję sprowadzają
do poziomu dżdżownicy. Nagłe rozmnożenie nicków następuje o określonych
porach, co jak sądze dowodzi, że wpisuje się jedna i ta sama osoba.

Dziś o godzinie 8.44 "miesz.Wyszyńskiego" w obelżywy sposób pisze o "dupie",
"ślinieniu się" itp. Chwilę wcześniej w podobnym tonie prezentuje się "biała
mysz". "Mary" też pisze, że jest z Wyszyńskiego. Trzy minuty później "be"
pisze coś o alkoholu na ul. Konstytucji itd. Wszystkie niezarejestrowane
wulgarne klony są dziwnym trafem z tej samej ulicy.

Rozumiem, że można się w wielu kwestiach nie zgadzać ale chyba nie można
tolerować sytuacji, gdy jedna osoba zamienia to forum w szambo. Nie pozwólmy
by chamstwo, oszołomstwo i brak elementarnej kultury jakiegoś wykształconego
pseudointeligenta w pierwszym pokoleniu uniemożliwiło prowadzenie tu normalnej
dyskusji.

Dlatego apeluję do niezarejestrowanych, żeby poświęcili parę sekund na
rejestracje stałych nicków a agresywnych anonimów IGNORUJMY i konsekwentnie
zgłaszajmy do moderacji.
Obserwuj wątek
    • faar Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP 06.05.07, 14:50
      gliviczanin napisał:
      > Patrząc na kilka ostatnich wątków, trudno nie zauważyć,
      > że nastąpiła prawdziwa eksplozja "gości" - niezarejestrowanych
      > anonimów, którzy dyskusję sprowadzają do poziomu dżdżownicy.
      > Nagłe rozmnożenie nicków następuje o określonych
      > porach, co jak sądze dowodzi, że wpisuje się jedna i ta sama osoba.
      Spokojnie :) Nie odkryłeś prochu :) Choć możliwe, że dobrze, że zacząłeś taki
      wątek. Taki zalew bereziaków widzimy tutaj co jakiś czas - zwłaszcza gdy
      występuje jakiś konkretny temat. To, że te wszystkie osoby wypunktowałeś - dla
      mnie to nie ma znaczenia - mi wystarczy przeczytać 3 linijki tekstu danego
      anonima, aby juz na 90% wiedzieć, czy to nasz anonim w wielu postaciach,
      rodzajach płci :), wieku, itp.
      Ponieważ takie akcje widuję na tym forum już od ponad roku to sądzę, że jest za
      to odpowiedzialna jedna, może 2 osoby. Jako, że przez rok się nie zarejestrowała
      to sądzę, że się nie zarejestruje nadal. Ignorowanie postów tej osoby nie ma
      sensu. W końcu forum po to jest, aby dyskutować. Na pewno dobrym pomysłem jest
      zgłaszanie wątków do moderacji (pamiętaj jednak, że to nie idzie do somepointa
      czy myhy, a do centrali i to co dla nas jako gliwiczan może być do skasowania
      niekoniecznie jest takie dla centrali gazety). Jeszcze lepszym pomysłem jest
      zarejestrowanie się i fajnie, że to zrobiłeś. Z czasem będzie można coraz
      bardziej wyłapać komu na forum zależy (i się zarejestruje), a kto tylko chce
      narobić dymu.

> Rozumiem, że można się w wielu kwestiach nie zgadzać ale chyba
      > nie można tolerować sytuacji, gdy jedna osoba zamienia to forum
      > w szambo. Nie pozwólmy by chamstwo, oszołomstwo i brak elementarnej
      > kultury jakiegoś wykształconego pseudointeligenta w pierwszym pokoleniu
      > uniemożliwiło prowadzenie tu normalnej dyskusji.
      Takie są niestety uroki demokracji. To forum przetrwało już wiele i przetrwa
      pewnie niejedno - fakt, że na coraz większej ilości wątków mamy coraz więcej
      zarejestrowanych użytkowników jest dla mnie dowodem na dojrzewanie forum.
      Drogi Gliwiczaninie - nie irytuj się :) - jesteś bardzo cennym (z mojego punktu
      widzenia) użytkownikiem - wypowiadasz się w sposób dojrzały i zdecydowany. To
      dobrze. Nie musisz się bać, że ktoś nam forum rozwali - wierz mi, że nie takie
      burze już tutaj przechodziły. Mamy dobrego moderatora (myha), która dba, aby
      wielonickowiec nie rozwalał dyskusji bezsensownymi zaczepkami. Z drugiej strony
      mnie czasami korci, aby pospisywać różne wypowiedzi bereziaków i przy różnych
      okazjach pokazywać jakie to fajne chłopaki zakochane w zamordyźmie i nie
      cierpiące demokracji.

A apel Twój o rejestrowanie się na forum popieram wszystkimi kończynami :)
      • myha1 Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP 06.05.07, 14:54
        i dlatego , każdy następny wątek o tirach, Frankiewiczu i Berezowskim będę
        kasowała....jest wystarczająco dużo dotychczasowych.

Jeśli nadal forum będzie zaśmiecane przez wielonikowca(ów) wystąpię do
        administracji z prośbą o konieczność logowania na forum
        • gliviczanin Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP 06.05.07, 14:59
          I tak trzymać :-)
        • Gość: mieszkanka Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:14
          >dlatego , każdy następny wątek o tirach, Frankiewiczu i Berezowskim będę
          >kasowała....jest wystarczająco dużo dotychczasowych.
          A to niby dlaczego? Przeciez to jest najistotniejszy problem w Gliwicach teraz.
          Nie sadze zeby watek o tirach byl tematem ordynarnym i obelzywym. Nalezy czasem
          kasowac jakies wypowiedzi, ale dlaczego wszystkie?!

• Gość: ad libitum Wielonickowość, gorsze paskudztwo niż chamstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:42
          Proszę o "olśnienie" mnie jakimś regulaminowym paragrafem w tej materii!
          Ale nie własną wykładnię tylko przepis prawa lub regulaminu, ok ?

Będę zobowiązana!
          • Gość: . Re: Wielonickowość, gorsze paskudztwo niż chamstw IP: 217.97.182.* 11.05.07, 10:40
            jezeli ta sama osoba rozmawia ze soba pod roznymi nickami, to jest to
            spamowanie, naruszajace netykiete, w konsekwencji podlegajace usunieciu zgodnie
            z regulaminem
            zakladanie wiecznie nowych watkow na ten sam temat narusza netykiete, w
            konsekwencji podlega usunieciu zgodnie z regulaminem
            regulamin:
            forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
            netykieta:
            forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
      • Gość: m-ka Wyszyńskiego Odróżnić prawdziwe Chamstwo, od bolesnych zarzutów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:11
        Proszę poszperać zgorszeni moderatorzy na innych stronach, a zauważycie
        rzeczywiste a nie wydumane przypadki obrażania nas.

rynkowy.pl/forum/viewtopic.php?t=94

j23
        Gość

PostWysłany: 08 Maj 2007, 19:23 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
        zaprowadzcie rejestr ludzi chorych na głowe i wpiszcie na 1 miejscu wszystkich
        członków gdg !!!
        ps. pieprzone gnojki
        • gliviczanin Re: Odróżnić prawdziwe Chamstwo, od bolesnych zar 10.05.07, 00:12
          To dla równowagi parę fragmentów cytatów z wypowiedzi sympatyków GdG i dr
          Berezowskiego:

sss9 tak pisze o mnie:
          "w zasadzie odchodów nie dotykam nawet butem, ale dla samozwańczych
          ekskrementowych pomazańców prezydenckiego zwieracza..."
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=62002351&a=62028564

i reakcja fesi na ten wpis (bardzo jej sie podobał):
          "Muszę , to koniecznie zamieścić w Hyde Parku jako wpis miesiąca :))))))"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=62002351&a=62028873

a tu znowu u mnie pisze niejaki May (pod oknami jeżdżą mu tiry):
          "Chciałoby się powiedzieć człekokształtna małpo!, ale ze względów regulaminowych
          tego nie powiem. (...) nam pod oknami nieustannie i w dodatku po połamanym
          skrzyżowaniu jeżdżą tiry."
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=62002351&a=62045766

itd... mógłbym cytować w nieskończoność ale po co. I tak zaraz obrócicie kota
          ogonem.
          • Gość: m-ka Wysz. Dwie pierwsze pochodzą od zalogowanych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 06:41
            A jeśli ta trzecia Cię obraża, to ja Ci wskaże na jaki Twoje "dictum" jest ona
            odpowiedzią.
            gliviczanin napisał:

> > A gdzie byłeś wówczas, i co zrobiłeś, jak prezydenta Twojego Kraju nazywa
            > no
            > > kartoflem?
            >
            > W przyszłym roku plantatorzy poziomek na południu Chin spodziewają się
            > zwiększenia produkcji o 16%. Krótko i na (ten sam) temat.
            >
            >
            > > Jak tak dalej pójdzie, to grozi na powtórka z wyborów we Francji!
            >
            > Jestem tego pewien. Powtórkę wyborów we Francji spowoduje Tir przejeżdżający
            > ulicą Wyszyńskiego na francuskich numerach. Sarkozy poda sie do dymisji po
            > przeczytaniu protestu od doktora B. :-)
            Chodziło wówczas o obrazę prezydenta Kraju, którego autorytetu- mamy obowiązek
            bronić zarówno Ty jak i ja.

Ty się porównujesz do prezydenta?
            • gliviczanin Re: Dwie pierwsze pochodzą od zalogowanych! 10.05.07, 09:04
              Napisałem wyżej, że obrócicie kota ogonem i nie myliłem się. "Dwa pierwsze posty
              pochodzą od zalogowanych" więc jest ok? Jak ktoś jest zalogowany to może być
              ordynarny?
              Tylko tyle masz do powiedzenia na temat wyjątkowo niegrzecznych komentarzy swoim
              koleżanek i kolegów?

Gość portalu: m-ka Wysz. napisał(a):
              > Ty się porównujesz do prezydenta?

Przepraszam ale nie rozumiem pytania. Można jaśniej? :-)
            • Gość: rohan Re: Dwie pierwsze pochodzą od zalogowanych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:49
              > Chodziło wówczas o obrazę prezydenta Kraju, którego autorytetu- mamy obowiązek
              > bronić zarówno Ty jak i ja.
              O co ci chodzi dokladnie ???? Jaki ma zwiazek jakiejs glupawej niemieckiej
              gazety z TIRami na Wyszynskiego a przede wszystkim z obrazaniem ludzi na tym
              forum przez przeciwnikow Frankiewicza?

> Ty się porównujesz do prezydenta?
              Chyba Ci sie calkowicie pozajaczkowalo? :-)
          • sss9 Re: Odróżnić prawdziwe Chamstwo, od bolesnych zar 10.05.07, 15:05
            gliviczanin napisał:

> To dla równowagi parę fragmentów cytatów z wypowiedzi sympatyków GdG i dr
            > Berezowskiego:
            >
            > sss9 tak pisze o mnie:
            > "w zasadzie odchodów nie dotykam nawet butem, ale dla samozwańczych
            > ekskrementowych pomazańców prezydenckiego zwieracza..."
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=62002351&a=62028564
            >

hihihi...
            to inny wątek niż podany przez ciebie pierwotnie. postaraj się o więcej
            konsekwencji.
            poza tym, napisałem także, żeby było bez urazy, a także, że nie podejrzewałem,
            iż czujesz się adresatem cytowanego postu, ale widać życie potrafi zaskoczyć
            nawet takiego cynika jak ja. ;)
            • Gość: menana No właśnie, typowe "Kali"- owe, w dodatku bezpodst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 16:28
              No właśnie, typowe "Kali"- owe, w dodatku bezpodstawne.

Gliviczanin wywołał ten temat- problem, ponieważ gwałtownie upadło morale tego
              forum z powodu nielogujących się wielonickowców. Nie dość że przywołuje później
              jako koronny dowód Ciebie i fesie (zalogowanych, to na zwróconą uwagę odpowiada"

> "Dwa pierwsze posty
              > pochodzą od zalogowanych" więc jest ok? Jak ktoś jest zalogowany to może być
              > ordynarny?
              > Tylko tyle masz do powiedzenia na temat wyjątkowo niegrzecznych komentarzy swoi
              > m
              > koleżanek i kolegów?

Z Twojej wypowiedzi wynika wprost, ze zarówno bezpodstawne to (jak przegłosowane
              przez RM- skargi na prezydenta Gliwic), jak też wyjątkowo zgodne z prawem Kalego.
              • gliviczanin Prosimy nie bełkotać 10.05.07, 17:05
                Nic z tego nie rozumiem

• mieszko966 Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP 06.05.07, 20:38
      > Patrząc na kilka ostatnich wątków, trudno nie zauważyć, że nastąpiła prawdziwa
      > eksplozja "gości" - niezarejestrowanych anonimów, którzy dyskusję sprowadzają
      > do poziomu dżdżownicy. Nagłe rozmnożenie nicków następuje o określonych
      > porach, co jak sądze dowodzi, że wpisuje się jedna i ta sama osoba.

To mi przypomina wypowiedź jednego z takich właśnie "niezarejestrowanych
      anonimów", która swego czasu bardzo mnie rozbawiła. Może nie sama wypowiedź,
      ale jej kontekst, czyli to, kto był jej autorem. ;)

"A tak przy okazji. Co za roznica pod jakim nickiem ktos pisze. Wazna jest
      tresci, a nie jaki kto sobie nick przybral. Niektorzy po prostu nie maja zadnych
      argumentow i wazne jest dla nich jest kto, a nie co, pisze."

PS. Pierwsza część cytowanego postu służyć z kolei może za swoisty podpis
      autora: "Tak,wlasnie dokladnie tak. Odsuniecie od wladzy ZF rozwiazaloby
      wszystkie problemy Gliwic." ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=47881243&a=47933841
    • arnold7 Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP 08.05.07, 22:01
      Czas na zmiane moderatorow.
      • sss9 Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP 08.05.07, 22:08
        arnold7 napisał:

> Czas na zmiane moderatorow.

:DDD
        widzę, że paranoja się rozwija. pewnie niedługo przeczytam podobne hasło pod
        postem o np. stratach sadowników spowodowanych mrozami.
      • pit-zeolit Re: Chamstwu na forum powiedzmy STOP 09.05.07, 13:37
        arnold7 napisał:

> Czas na zmiane moderatorow.

Ten czas już minął Arni, przespałeś. Następna zmiana za 25 lat.
    • Gość: m-ka Wyszyńskiego Jakimś dziwnym trafem, przybyło raptownie tematów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:25
      ale nikt nie wywołał tematu zasadniczego, jaki powinien zostać wywołany, w
      związku z absolutorium udzielonym prezydentowi Gliwic.
      Tylko "Nowiny Gliwickie" jakby nieco- bardzo skromnie, wspomniały o tym w
      rubryce z reklamą, ale już podyskutować raczej nie można.

www.nowiny.gliwice.pl/ng/wiadomosci.htm

Może podyskutujmy tu na ten temat, bez obrażanie się i kogokolwiek, bo aż dziw
      bierze, że taka jednomyślność jest wśród nowej RM ? ? ?
      • Gość: rohan Re: Jakimś dziwnym trafem, przybyło raptownie tem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:30
      • Gość: rohan Re: Jakimś dziwnym trafem, przybyło raptownie tem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:32
        > www.nowiny.gliwice.pl/ng/wiadomosci.htm
        >
        > Może podyskutujmy tu na ten temat, bez obrażanie się
        > i kogokolwiek, bo aż dziw bierze, że taka jednomyślność
        > jest wśród nowej RM ? ? ?
        Zaloz watek - pogadamy :)
        Dla mnie ta jednomyslnosc to ewidentnie sprawa dobrego budzetu. Skoro nawet
        Lapinski sie zgodzil to juz naprawde musi to byc extra budzet i super zarzad :)
        • Gość: m. Sredniorozgarniętemu zajmuje to minutę, a Tobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 14:36
          Gość portalu: rohan napisał(a):
          > Zaloz watek - pogadamy :)

Można napisać, ale wyczytałam taką opinię administratora (moderatora), no to
          myślę "daremne strzępienie klawiatury!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=61895152&a=61896197

Zupełnie jak z papieżem, "nie miała wycinać to wycina, a kiedy zapowiadała
          wycinkę ? ? ? ?

I bądź tu człowieku mądry!

Ps.
          A tak przy okazji! To kto tam kiedy (RM) jakieś veto stawiał poza Berezowskim, i
          kto to jest Lapinski?
          • Gość: pb Re: Sredniorozgarniętemu zajmuje to minutę, a Tob IP: *.gl.digi.pl 11.05.07, 12:32
            > Można napisać, ale wyczytałam taką opinię administratora (moderatora), no to
            > myślę "daremne strzępienie klawiatury!

Nie rezygnuj, choć pewnie będziesz chciał udowodnić swoją rację bez patrzenia co
            mają do powiedzenia inni. Obym się mylił.

> Ps.
            > A tak przy okazji! To kto tam kiedy (RM) jakieś veto stawiał poza Berezowskim,
            > i kto to jest Lapinski?
            Poza Berezowskim często były zdania przeciwne - wystarczy zobaczyć na przebieg
            RM. Inna sprawa, że Berezowski jako jedyny w obecnej kadencji (bo w poprzedniej
            był jeden taki) ma zarzuty ni z gruchy ni z pietruchy ;-)
            Nie ma Lapinskiego tylko jest Łapiński - możliwe, że chodzi o niego - kandydat
            na prezydenta miasta Gliwice z ramienia lewicy, w obecnej kadencji radny.
            Zasłynął podczas grudniowej debaty nad budżetem, że miał wiele zastrzeżeń, ale
            nie potrafił ani jednego argumentu podać :) bo powiedział, że się na tym nie zna
            :)))))))))))))))))
    • Gość: m. moglbys to wskazac przyjacielu (gliviczanin)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:34
      gliviczanin napisał:
      > Dziś o godzinie 8.44 "miesz.Wyszyńskiego" w obelżywy sposób pisze o "dupie",
      > "ślinieniu się" itp. Chwilę wcześniej w podobnym tonie prezentuje się "biała
      > mysz". "Mary" też pisze, że jest z Wyszyńskiego. Trzy minuty później "be"
      > pisze coś o alkoholu na ul. Konstytucji itd. Wszystkie niezarejestrowane
      > wulgarne klony są dziwnym trafem z tej samej ulicy.

czy moge prosic o wskazanie linkow tych wymienionych przez ciebie itp, bo nie
      wiem gdzie szukac, a cos mi to podejrzanie czuc.
      • gliviczanin Re: moglbys to wskazac przyjacielu (gliviczanin)? 09.05.07, 22:20
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=61832169
        • Gość: m-ka Wyszyńskiego Proponujesz mi czytanie 142 opini,?wskaż te "be" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 06:34
          W przeciwieństwie do dyskusji na tym forum
          www.nowiny.gliwice.pl/ng/wiadomosci.htm
          na podanym przez Ciebie, można każdy negatywny komentarz opisać odnośnym linkiem.

Zależy Ci na reklamie tej opinii, czy chcesz mnie zniechęcić? Konkrety proszę!
          • gliviczanin Re: Proponujesz mi czytanie 142 opini,?wskaż te " 10.05.07, 08:56
            A może jeszcze ciasteczko podać?

Czytaj ze zrozumieniem. Czas zamieszczenia postów podałem a na forum jest bardzo
            użyteczna funkcja sortująca komentarze wg godziny dodania. Średnio rozgarniętemu
            internaucie zajmie to nie więcej niż minutę.
    • Gość: mieszkanka prowokacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:05
      >Dziś o godzinie 8.44 "miesz.Wyszyńskiego" w obelżywy sposób pisze o "dupie",
      >"ślinieniu się" itp. Chwilę wcześniej w podobnym tonie prezentuje się "biała
      >mysz". "Mary" też pisze, że jest z Wyszyńskiego. Trzy minuty później "be"
      >pisze coś o alkoholu na ul. Konstytucji itd. Wszystkie niezarejestrowane
      >wulgarne klony są dziwnym trafem z tej samej ulicy.

Ja jestem z ul. Wyszynskiego. Nikt z tej ulicy w ten sposob nie mysli i nie
      mowi. Te teksty, to ordynarne prowokacje. Nie pierwszy zreszta raz urzadzane.
      • Gość: mieszkanka Re: prowokacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:11
        Przeciez to nie problem napisac, ze jest sie np. z UM i wulgarnie obrazac
        innych, tylko po co? Ze to sa prowokacje grubymi nicmi szyte, to widac z daleka.
        Kompromituja piszacego.
        • Gość: rohan Re: prowokacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:30
          > Przeciez to nie problem napisac, ze jest sie np. z UM i wulgarnie obrazac
          > innych, tylko po co? Ze to sa prowokacje grubymi nicmi szyte, to widac z daleka

Nie sadze, aby to byly prowokacje. To na pewno opinie ludzi przeciwnych UM.
          Wiele na to wskazuje. Jesli na 10 wypowiedzi jedna jest prowokacja to wszystko.
          Zgodzic sie wiec z toba nie moge, ale moge sie zgodzic z ponizszym.

> Kompromituja piszacego.

Zdecydowanie, ale nie tego co sadzisz :)
          • Gość: inka Re: prowokacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 02:09
            Przeciwnicy UM mają tyle rzeczowych argumentów,że nie muszą wyładowywać swych
            emocji bezsensownymi wulgaryzmami.
            A ci których nie stać na dyskusję muszą uciekać się do prowokacji niestety,to
            Was zdradza miłośnicy UM.

• Gość: pb Re: prowokacje! IP: *.gl.digi.pl 11.05.07, 10:12
              Gość portalu: inka napisał(a):

> Przeciwnicy UM mają tyle rzeczowych argumentów,że nie muszą wyładowywać swych
              > emocji bezsensownymi wulgaryzmami.
              > A ci których nie stać na dyskusję muszą uciekać się do prowokacji niestety,to
              > Was zdradza miłośnicy UM.

Nie raz już widzę, że przeciwnicy UM (szczególnie zaś przeciwnicy DTŚ) najpierw
              wulgarnie odzywają się na forum, a potem winę na wszystko zwalają na UM
              Gliwice. Jest to logika wyjątkowo pokrętna. Niestety nie widzę innej możliwości
              jak konieczność rejestrowania w przypadku wypowiadania się w pewnych wątkach
    • Gość: wielonickowiecka Jak piszesz chamstwu Jasiu? a może i dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 08:57
      Chamstwu trzeba się przeciwstawiać siłom, i kulturom osobistom!

Otóż Stanisław Tym- bo to jego "patent", któremu później dodał "duszy" kabaret
      Dudek, przewidział *walkie* gliviczanina z chamstwem.

Bo tylko o to rzecz cała idzie, o prowokację i kneblowanie ust, co sądzę zostało
      wystarczająco udowodnione.

ps.
      Proponuję aby wszyscy którzy nie podzielają "słusznej" linii, ale nie używają
      obelg i wulgaryzmów, podpisywali się podobnie jak ja, bo to i tak- tak samo
      skutkuje.
      • Gość: pb Re: Jak piszesz chamstwu Jasiu? a może i dobrze! IP: *.gl.digi.pl 11.05.07, 10:15
        Gliwiczanin nigdy na forum nie wypowiadał się wulgarnie. Nie można tego
        powiedzieć o jego przeciwnikach.
        Gliwiczanin jest z pewnością człowiekiem zbyt impulsywnym i chciałby nie raz
        wprowadzenia cięć większych niż to konieczne, ale nie można mu zarzucić
        chamstwa.
        Poza tym należy uznać, że stara się dyskutować dojrzale o sprawach miasta,
        chociażby poprzez rejestrację.
        MI się nie chce ale może kiedyś też tak zrobię.
        • Gość: wc "Ci" sie nie chce, ale kiedy chwalisz sam siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 14:34
          "Ci" sie nie chce, ale kiedy chwalisz sam siebie, to jednak piszesz się "pb",
          ciężki jak ołów, tyle że przeciwnie- dźwięczny!:)

zmień ten nick, bo cenzura nie czytająca treści, pomyśli że top profesor
          Berezowski albo jego klon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka