IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:42
Jest to coś czego nie umiem rozgryść.
Obserwuj wątek
    • Gość: kunsek Re: Radio CCM IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 10:54
      Gość portalu: Gliwicok napisał(a):

> Jest to coś czego nie umiem rozgryść.

Skuli czego?
      • hanys_hans Re: Radio CCM 29.06.03, 11:05
        Gość portalu: kunsek napisał(a):

> Gość portalu: Gliwicok napisał(a):
        >
        > > Jest to coś czego nie umiem rozgryść.
        >
        > Skuli czego?

Skfuli tego ze ostatnio za moc moondrowou i besto zymby potraciyu a na gybis
        musi teroski zdziebko poczekac´
    • shivy Re: Radio CCM 08.07.03, 13:48
      nie tylko ty ale, ja mam co innego (ty nie mozesz rozgrysc a mi sie od razu
      wszystko zwraca :)
      • macpor Re: Radio CCM 10.07.03, 18:48
        I nawet swojej strony www nie mają... - a tyle reklam na słupach. Ciepłe
        pozdrowienia dla obsady ;).
        Maciek
        • Gość: Andy Re: Radio CCM IP: *.iele.polsl.gliwice.pl 16.07.03, 08:03
          Mają, mają swoją stronę... i jest baaaardzo ładna
          ccm.pl/ (zanim coś napiszesz - sprawdź na google)
          • Gość: marketingz "Planeta" kopiowanie sprawdzonego... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 21:22
            ...marketingowego terminu , wprowadzonego przez konurencyjna stacje - ehh,
            wstyd i brak kreatywnosci w tym portalu CCM
            • Gość: Andy Re: 'Planeta' kopiowanie sprawdzonego... IP: *.iele.polsl.gliwice.pl 17.07.03, 07:21
              Ciekawi mnie bardzo której "konkurencyjnej" stacji jest
              to kopiowanie.... pomijając fakt, że wszystkie stacje w
              jakiś sposób konkurują ze sobą. CCM jest JEDYNA w swoim
              rodzaju na polskim rynku. To, że strona internetowa jest
              zrobiona w/g jakiegoś tam wzoru niczego jeszcze nie
              przesądza. Radio CCM miało swoją stronę internetową
              jeszcze na kilka lat (!!!) przed rozpoczęciem nadawania.
              Strona ta zmieniała się wielokrotnie.
              Zamiast narzekać lepiej marketingz wypełnij ankietę
              "zmieniamy wygląd witryny" :)
              • Gość: marketingz Re: 'Planeta' kopiowanie sprawdzonego... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 14:14
                Jezeli nie wiesz z jaka konkurencyjna stacja kojarzy sie termin "Planeta"
                uzyty na stronie CCM - to swiadczy tylko o twojej slabej orientacji w temacie
                (aczkolwiek osobiscie uwazam, ze doskonale sobie zdajesz sprawe na czyim
                marketingowym "hiciorze" CCM probuje pozysakc chociaz troche wiecej sluchaczy
                czy sympatykow. Pytanie tylko gdzie etyka, gdzie prawdziwy profesjonalizm,
                gdzie autentyczna kraetywnosc i pomyslowosc ? Ale to tylko moje, bezstronnego
                obserwatora krytyczne uwagi...
                THE END
                • shivy Re: 'Planeta' kopiowanie sprawdzonego... 17.07.03, 14:17
                  Radio CCM to wogole najwieksza porazka w Gliwicach, osobiscie wole sluchac
                  radai Plus bo tam nie ma zadnych ukladow i ukladzikow. Jezeli w zarzadzie radia
                  sa same osoby z Piasat to jak takie radio moze byc niezalezne i obiektywne,
                  slyszal ktos kiedys relacje z meczy w tym radiu (Z mikrofonem po boiska w Radiu
                  katowice bije ich na lep na szyje).
                  • kolabor77walczy Re: 'Planeta' kopiowanie sprawdzonego... 18.08.03, 13:46
                    co za sciemy. luuuudzie!!!!!!!! o czym mowa??? słuchacie w ogóle tego radia o
                    którym dyskutujecie?? a co do Piasta, to ciekaw jestem za kim ma byc gliwickie
                    radio. może za jednością Ciochowice??
                • Gość: Andy Re: 'Planeta' kopiowanie sprawdzonego... IP: 195.82.161.* 20.07.03, 09:22
                  Użycie nazwy "Planeta" jako link do strony "Planeta to całkowicie Twój dział" w/g Ciebie jest niekreatywne?
                  Domniemywam, że jesteś członkiem/sympatykiem "Niezależnego Klubu Wiecznych Malkontentów" !
                  KONIEC DUSKUSJI (preferuję język polski)
                  • macpor Re: 'Planeta' kopiowanie sprawdzonego... 30.07.03, 16:27
                    Przepraszam za opóźnienie Andy ale dopiero teraz Ci moge odpowiedzieć:
                    Tak szukałem przez Google Gliwickiego Radia CCM, ale go nie znalazłem. Nie
                    znalazłem nawet Radia CCM (mają wieęcej nadajników - nie wiem nawet który
                    uważają za "matkę"). To co zaprezentowałeś jest handlową przybudówką do studia
                    nagrań DEOrecordings. Studio z tego co wiem istnieje od baaaaaaardzo dawna i
                    było jednym z pierwszych (albo nawet pierwszym) "prywatnym" studiem nagrań z
                    profesjonalnym sprzętem. Stronka jest rzeczywiscie bardzo fajna i
                    profesjonalnie zrobiona ale nie jest stroną Radia CCM, a Gliwickiego Radia CCM
                    w szczególności. Proponuje się zapoznać z linkiem www.tanradio.pl/
                    zamiszczonym zresztą na stronie CCM. Jest tam to czego mógłbym się spodziewać
                    po stronie radiostacji. Miło by było jakby zamieścili zdjęcia osób pracujacych
                    w radiu. Zdjecia ze studia nadawczego z dawnego Domu Partii ;). Widzisz chyba
                    teraz różnicę?

A od innej strony dla mnie dobrym radiem miejskim i chrzescijańskim było radio
                    Puls zanim nie zostało wciagniete do sieci Plusa.
    • daniel-janowski Re: Radio CCM 18.08.03, 13:30
      calkiem fajnie sie to czyta. slowne przepychanki kolesi, ktorzy bladego pojecia
      nie maja o tym, o czym mowia. rownie dobrze mozecie dyskutowac na temat urody
      czyrakow na dupie baby jagi. pozdrawiam
      • psztymucel Re: Radio CCM 18.08.03, 15:24
        Brawo Daniel !!! Tak trzymać.
      • macpor Re: Radio CCM 18.08.03, 16:16
        daniel-janowski napisał:

> calkiem fajnie sie to czyta. slowne przepychanki kolesi, ktorzy bladego
        pojecia
        >
        > nie maja o tym, o czym mowia. rownie dobrze mozecie dyskutowac na temat
        urody
        > czyrakow na dupie baby jagi. pozdrawiam

Jeżeli pijesz do mnie i Andy'ego, to jeżeli dobrze rozpoznałem człowieka. To
        my się znamy ;) i obydwaj dobrze znamy to radio.
        Macpor ;)
        • kolabor77walczy Re: Radio CCM 19.08.03, 15:37
          macpor napisał:

> daniel-janowski napisał:
          >
          > > calkiem fajnie sie to czyta. slowne przepychanki kolesi, ktorzy bladego
          > pojecia
          > >
          > > nie maja o tym, o czym mowia. rownie dobrze mozecie dyskutowac na temat
          > urody
          > > czyrakow na dupie baby jagi. pozdrawiam
          >
          > Jeżeli pijesz do mnie i Andy'ego, to jeżeli dobrze rozpoznałem człowieka. To
          > my się znamy ;) i obydwaj dobrze znamy to radio.
          > Macpor ;)

hejka
          pierwsze sprostowanie
          tekst daniela to moj tekst, napisalem z jego logina
          a druga rzecz - trudno zebym nie znal radia o ktorym cokolwiek chcialbym
          powiedziec.
          w odroznieniu od niektorych tu obecnych. ale spoko. w sumie kazdy moze
          tu ,mowic co mu slinka na jezyczek przyniesie
          • psztymucel Re: Radio CCM 19.08.03, 15:46
            Czy masz coś wspólnego z klubem 77 ?
          • macpor Re: Radio CCM 19.08.03, 21:57
            kolabor77walczy napisał:

> macpor napisał:
            >
            > > daniel-janowski napisał:
            > >
            > > > calkiem fajnie sie to czyta. slowne przepychanki kolesi, ktorzy blade
            > go
            > > pojecia
            > > >
            > > > nie maja o tym, o czym mowia. rownie dobrze mozecie dyskutowac na tem
            > at
            > > urody
            > > > czyrakow na dupie baby jagi. pozdrawiam
            > >
            > > Jeżeli pijesz do mnie i Andy'ego, to jeżeli dobrze rozpoznałem człowieka.
            > To
            > > my się znamy ;) i obydwaj dobrze znamy to radio.
            > > Macpor ;)
            >
            > hejka
            > pierwsze sprostowanie
            > tekst daniela to moj tekst, napisalem z jego logina
            > a druga rzecz - trudno zebym nie znal radia o ktorym cokolwiek chcialbym
            > powiedziec.
            > w odroznieniu od niektorych tu obecnych. ale spoko. w sumie kazdy moze
            > tu ,mowic co mu slinka na jezyczek przyniesie
            O obrażać to potrafisz co? Sugerujesz że ja nic nie wiem na temat tego radia? A
            niby na jakiej podstawie? Czy wiesz z kim to wymieniasz opinie? Czy tylko sobie
            sam tak mówisz co ci "slinka na jezyczek przyniesie"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka