Dodaj do ulubionych

Gliwice ulica Chudoby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:59
Witam.Proszę mi podpowiedzieć jak mogę dojechać z Katowic do Waszego
miasta czyli Gliwic na ulicę Chudoby(Szkoła policealna).
Nigdy nie byłam w Gliwicach więc mapka mało mi mówi.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • demorgan Re: Gliwice ulica Chudoby 03.10.07, 14:21
      Proponuję przyjechać do Gliwic autostradą A4, zjechać na ulicę Pszczyńską na
      węźle Sośnica (pierwszy zjazd). Jedziemy około 1 km prosto Potem na ulicy
      pszczyńskiej po minięciu z prawej strony pawilonu meblowego Agata na pierwszych
      światłach skręcić w prawo w ulicę Panewnicką. Potem około 300m i skręt w drugą
      ulice w lewo i prosto ulicą Akademicką około 1 km. Na pierwszych światłach obok
      straży pożarnej jedziemy prosto w ulice Marcina Strzody, na następnych światłach
      znów prosto ulicą Wyszyńskiego i na trzecich skręcić w prawo w ulicę Zwycięstwa.
      ok 50 m dalej jest most nad Kłodnicą. Teraz możliwe są dwa warianty skręcić w
      lewo zaraz za mostem w ulicę Wybrzeże Armii krajowej i zaparkować tam ok 50m od
      wymienionej szkoły lub pojechać wprost na ulicę Chudoby w tym celu trzeba
      skręcić w drugą za mostem przecznicę w lewo - ul Barlickiego, i 100 m w lewo
      jest ulica Chudoby - uwaga ciężko zaparkować, często dużo samochodów. Trochę to
      skomplikowane ale to chyba najlepszy dojazd :) Powodzenia
    • demorgan Re: Gliwice ulica Chudoby 03.10.07, 14:40
      A tak w ogóle bo założyłem że chodzi o dojazd autem. Jeżeli chodzi o pociąg to
      jest dużo łatwiej. Wystarczy wyjść głównym wyjściem z dworca PKP i na wprost
      jest ulica Zwycięstwa. Wystarczy iść prosto około 500 - 700 m prawą stroną i na
      wysokość McDonalda skręcić w prawo w aleję Przyjaźni potem 50 - 100 m prosto i
      jest ta szkoła.
      • betoniarz-zbrodniarz Re: Gliwice ulica Chudoby 03.10.07, 14:54
        mam nadzieję, że twój naprawde dokładny opis przyda się coś założycielce wątku -
        bo z drugiej strony, jeśli nie potrafi skorzystać z mapki...
        • Gość: KTS Re: Gliwice ulica Chudoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 15:41
          nie wszystkie mapki pokazują jednokierunkowe ulice
          • Gość: marta_0011 Re: Gliwice ulica Chudoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:41
            Bardzo dziękuję za dokładny opis,Skorzystam z pociągu bo samochodu
            nie mam jestem jeszcze uczennicą.Jeżeli chodzi o mapkę to
            przeglądałam ją ale dała mi tyle,że wiem iż obok jest park chyba
            Chopina,ulica Zwycięstwa itd.Natomiast nie ma tam zaznaczone
            np.jakim autobusem dojechać a dla mnie to problem skoro komoletnie
            nie znam miasta.
            Demorgan jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka