ballest 20.12.01, 12:04 Zdrowych i wesolych swiat Bozego Narodzenia oraz duzo szczescia i zdrowia w Nowym Roku, wszystkim Gliwiczankom i Gliwiczanom, takze osobom , ktore w Gliwicach pracuja i stad pochodza, zyczy Ballest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magiczna Re: Swiateczne ZYCZENIA IP: 192.168.100.* 20.12.01, 12:44 ballest napisał(a): >wszystkim Gliwiczankom i Gliwiczanom, > takze osobom , ktore w Gliwicach pracuja i stad pochodza, Musisz tak rozdzielac? Wystarczyloby napisac "wszystkim Gliwiczanom i Gliwiczankom", bo w koncu Ci co tu pracuja i stad pochodza chyba tez na takie miano zasluguja. Dziekuje za zyczenia w imieniu meza-Gliwiczanina i w swoim, bo tez czuje sie "tutejsza". Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Swiateczne ZYCZENIA 20.12.01, 12:59 Magi prosze Cie, Chcialem zaznaczyc, ze pozdrawiam naprawde wszystkich a nie tylko Tych co tam mieszkaja. Nie szukaj zawsze jakies "ironii" w moich wypowiedzich, one sa przewaznie bardzo szczere. Nigdy nie zaprzeczylem ze jestes GLIWICZANKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzz Re: Swiateczne ZYCZENIA IP: *.wbp.zabrze.pl 20.12.01, 15:30 I ja składam wszyskim najlepsze i gorące zyczenia Świąteczno - noworoczne!!!! pozdrawiare KUZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Swiateczne ZYCZENIA IP: 192.168.100.* 20.12.01, 15:35 No patrzcie panstwo, kto sie odezwal ;)))Gdyby nie te swieta to pewnie bys sie nie zjawil :P Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Swiateczne ZYCZENIA 20.12.01, 17:31 Hallo Kuzz, co sie stalo, ze do nas zawitales z twego gadu-gadu, mysle ze nas nie zapomnisz, byles jednym z pierwszych na tym forum i prosze cie wroc znowu!!!!!!!1 my nie jestesmy najgorsi , ja juz gorszych widzilem !!!!, ale nikogo lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys_hans Re: Swiateczne ZYCZENIA IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.01, 20:32 Niych na te Swjynta uad zapanuje Bo gwiozdka z nieba gibko slatuje Jusz noom ta gwiozdka kozdy rok slatuje A na tym swjecie pokoju brakuje. www.stolat.com/cards/bn_tradycyjne_7.gif zycza wszyskim uczestnikoom tego forum i tym co sam rajn czasym zagloondajoom PIYKNYJ I SPOKOJNYJ WILIJI I DO SIEGO ROKU hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Swiateczne ZYCZENIA IP: 192.168.0.* 20.12.01, 21:47 a ja dołączam się z życzeniem, abyśmy mogli wierzyć, że są jeszcze porządni i uczciwi ludzie, a na dowód powiem, że wczoraj moja torebka ze wszystkimi dokumentami (nawet oryginałem dyplomu), kartami, kluczami, pieniędzmi, komórką itd - pojechała sobie beze mnie do Kędzierzyna- Koźla i WRÓCIŁA W CAŁOŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
emma1 Re: Swiateczne ZYCZENIA 21.12.01, 00:31 Chcisalabym tez cos napisac, ze zycze wszystkim (co w zasadzie oznacza nikomu...)... itd, itp, ale nie moge. Jak kazdy przez te pare miesiecy wyrobilam sobie opinie o .... niektorych. Zycze sobie... zeby byc kiedys na koncercie Jemiego (chociaz jest On TAKI mlody!!!) Zeby Mag dala mi swoj prywatny adres (moglabym wtedy pisac jakies glupie pozdrowienia (bo ja naprawde czesto podrozuje), albo zyczenia...), zeby Magiczna...... wydoroslala, zeby Ee sie troche odprezyla, zeby Hanys_Hanys przestal z Jego "ha-ha-pieronsko- swietnymi-dowcipami", zeby Andy poszol ze mna na piwo, zeby Hanysek .... no ja to jest inno sprawa i zeby...... Odpowiedz Link Zgłoś
emma1 Re: Swiateczne ZYCZENIA 21.12.01, 00:33 ... i zeby Mirek do mnie napisal... Odpowiedz Link Zgłoś
emma1 Re: Swiateczne ZYCZENIA 23.12.01, 10:27 ballest napisał(a): > czekej, czekej, uostudo !!!!! A Ty co? Spac nie umiesz? Sumienie Cie gryzie? Odpowiedz Link Zgłoś