Gość: benito IP: *.172.223.85.sovam.net.ua 16.02.08, 16:58 Odpowiadając na jego zaczepki przedłużacie mu niepotrzebnie jego byt na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Ignorujcie trolla pr51 ! IP: 207.10.234.* 16.02.08, 21:02 Popieram. Polecam się tez nie wypowiadać w postach trollującego staszka17, US, kibica i wszystkich klonów majki220/majki. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: ignoruj trolla! 16.02.08, 23:27 Problem w tym, że trollem jest autor tego wątku. Nie ma nic mądrego do napisania, to musi sobie na mnie pofolgować. Fesia jak zwykle też dowiodła, że zasługuje tylko na ten sam poziom, a raczej totalny brak poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej from kopernik Re: ignoruj trolla pr51! IP: *.kopnet.pl 16.02.08, 23:48 Pr51 to być może i troll, ale z fesi robi się za to niezły spammer. Sam nie wiem, co gorsze. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ignoruj trolla pr51! IP: *.com.ua 17.02.08, 10:02 Muszę jednak przyznać rację, że pr51 to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opserfer Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 10:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benito Re: Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura IP: *.com.ua 17.02.08, 10:44 To trolle są, fracoklony wielonikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura IP: 67.159.45.* 17.02.08, 11:56 Raz występujesz jako marcin raz jako benito. Zdecyduj się bereklonie. Po raz kolejny bo obnażeniu waszej niewiedzy i brakuje wam jakichkolwiek argumentów rzeczowych zmieniać temat zastępczy na wilczura. Brawa ! PS:' Już nie mówiąc o tym że nie jedyne na co was stać to małpowanie określen - był bereklon jest fracoklon. Żałośni jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
kl-2 Re: Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura 17.02.08, 16:16 Jestem jak najbardziej za tym, aby ignorować wszystkie franco-klony. Może wreszcie będzie się dało sensownie pogadać na forum, bo czytanie produkowanych przez nich inwektyw jest mało twórcze... Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura 17.02.08, 23:36 > czytanie produkowanych przez nich inwektyw jest mało twórcze... Spowalnia bełkot koniecznością myślenia przed rypnięciem czegokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej from kopernik Re: Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura IP: *.kopnet.pl 18.02.08, 00:01 > Może wreszcie będzie się dało sensownie pogadać na forum Zależy, jakie korzyści ma taka rozmowa przynieść. Jeśli chodzi o dążenie do pewnej nowej jakości, to bez antytezy raczej się nie obędzie. Polecam zajrzeć do Hegla. Jeśli natomiast celem rozmowy ma być jedynie obrzucanie prezydenta miasta coraz to bardziej wyszukanymi obelgami i poszukiwanie coraz to nowych spisków, to oczywiście zwolennicy tego ostatniego nie są wam do niczego potrzebni. Z tym, że obrzucać prezydenta obelgami z powodzeniem możecie na forum radnego B., myślę, że nie ma sensu zaśmiecać tego typu produkcją niniejszego forum, skoro są do tego lepiej przystosowane miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura IP: 85.17.150.* 18.02.08, 09:48 > Polecam zajrzeć do Hegla. Jeśli natomiast celem rozmowy ma > być jedynie obrzucanie prezydenta miasta coraz to bardziej > wyszukanymi obelgami i poszukiwanie coraz to nowych spisków, to > oczywiście zwolennicy tego ostatniego nie są wam do niczego > potrzebni. Wg Hegla urzędującego prezydenta można wyłącznie chwalić? Do tego niepotrzebni są przeciwnicy. Co takim wg Hegla pozostaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrzej to nowa szatka kasowanego wilczura IP: 208.53.138.* 18.02.08, 07:48 kl-2 napisała: > Jestem jak najbardziej za tym, aby ignorować wszystkie franco-klony. > Może wreszcie będzie się dało sensownie pogadać na forum, bo > czytanie produkowanych przez nich inwektyw jest mało twórcze... To spójrz jakimi inwektywami bardzo twórczymi częstują mnie zwolenicy profesora. Nie mówiąc już o prymitywnym podszywaniu się benito/marcina pode mnie i obrażaniu pr51. To forum różni się od prywatnego forum profesora że jeśli nie łamię regulaminu to mogę pisac sobie wszystko choćby wam sie to nie podobało. Ponieważ z wami nie da się normalnie i rzeczowo dyskutowac bo zaraz manipulujecie faktami albo przytaczacie takie przypowieści (przeładowanego tira można poznac jak kobietę w ciąży) że ręce opadają postanowiłem walczyć z waszym kabaretem waszą bronią czyli pisać absurdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Andrzej ma prawo pisać dowolne bzdury IP: 85.17.150.* 18.02.08, 10:05 Toteż same bzdury tutaj wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej IP:*com.ua - domena benito/marcina - podszywanie IP: 208.53.138.* 18.02.08, 07:31 Gość portalu: Andrzej IP: *.com.ua napisał(a): > Muszę jednak przyznać rację, że pr51 to troll. He he...ale jesteście żałośni takie podszywanie się pod innych świadczy o waszej bezsilności. Nie mam dostępu do żadnej ukraińskiej domeny za to z niej pisał makrek/benito. Brawo bereklony. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola205 pr51 18.02.08, 08:28 Jestem za,zeby go ignorowac! W watku "Pytanie takie mam.." pokazal na co go stac! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=94&w=75704627&a=75778126 To jest moja odpowiedz..oczywiscie nie odpowiedzial, bo wstyd ..jak mozna nie pamietac co sie pisalo?? pr51 tak bardzo sie pomylil,ze komentowal swoja wypowiedz..oczywiscie negatywnie..bo tylko tak potrafi. Dal nam wszystkim dowod na to, ze jest na tym forum,zeby sie przekomazac i zawsze bedzie mial odmienne zdanie..dlatego warto go ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: pr51 IP: 67.159.54.* 18.02.08, 09:11 A jak was nalezy traktowac skoro jeden z was podszywa się pod kogoś innego i obraża pr51 ? Jaki by nie był pr51 to prymitywne podszywanie się nie rózni sie od wypowiedzi pr51. Można wasze argumenty skwitowac tylko śmiechem tak jak RM skwitowała śmiechem wystapienie waszej gwizady TV. Wypisujecie bzdury a chcecie żeby was powaznie traktowano. Wyjdzcie na wyszyńskiego w kapciach i sobie tupcie na tiry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asan [...] IP: 85.17.162.* 21.02.08, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asan [...] IP: 85.17.162.* 22.02.08, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15rp [...] IP: 85.17.162.* 27.02.08, 18:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15rp [...] IP: 85.17.162.* 28.02.08, 09:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina pr51 kloci sie sam ze soba!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 16:09 "> UM sie poprostu zaczal bronic... Wprost przeciwnie. To UM trzeba bronić przed oszołomami, bo powinien spokojnie pracować, a czy pracuje rzetelnie, to zawsze miałem do tego wątpliwości. UM zawsze był azylem dla różnych karierowiczów i jedna osoba tego nijak nie rozsupła. Walenie na oślep w jedną osobę, co najwyżej utrwali stan obecny, bo tylko odwraca uwagę od rzeczywistych problemów. > Oczywiscie te osoby zaprzeczaja..ale co maja napisac? Jak zwykle wróżysz z fusów. I znów, zamiast zająć się problemami, to zastanawiasz się, kto za tym stoi. I tak się nie dowiesz, a nawet jak się dowiesz, to nic mądrego z tą wiedzą nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15rp Re: pr51 kloci sie sam ze soba!!! IP: 85.17.162.* 28.02.08, 17:53 > Wprost przeciwnie. To UM trzeba bronić przed oszołomami, bo powinien > spokojnie pracować, kto im broni pracować? przecież nie muszą siedzieć na tym forum w godzinach służbowych, nawet nie powinni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Po zapuszkowaniu Vogla, wszystko się wyjaśni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:28 Gość portalu: halina napisał(a): > > Jak zwykle wróżysz z fusów. I znów, zamiast zająć się problemami, to > zastanawiasz się, kto za tym stoi. I tak się nie dowiesz, a nawet > jak się dowiesz, to nic mądrego z tą wiedzą nie zrobisz. Po zapuszkowaniu Vogla, wszystko się wyjaśni! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Po zapuszkowaniu Vogla, wszystko się wyjaśni! 26.03.08, 20:59 > Po zapuszkowaniu Vogla, wszystko się wyjaśni! Czyli nigdy, bo zapuszkowanie to mrzonka bereklonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr51 jestem głupkiem forumowym IP: 85.17.237.* 26.03.08, 22:54 > > Po zapuszkowaniu Vogla, wszystko się wyjaśni! co ja pieprze, Vogla zapuszkowali Odpowiedz Link Zgłoś