Dodaj do ulubionych

Fotografowac brudne tiry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 16:04
Proponuje robic zdjecia brudnych tirow (czyli 99%) i zamieszczac je w sieci
lacznie z nazwa firmy, ktora reprezentuja.
Obserwuj wątek
    • jeanalesi zrób to sama!! 01.03.08, 16:13
      zrób to sam!
      • Gość: sami swoi Re: zrób to sama!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 16:48
        jeanalesi napisał:

> zrób to sam!

Niekoniecznie.

Pomożemy.
    • Gość: cichy Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 17:14
      Jest to super pomysl!
    • Gość: pomarańczowy gej Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.centertel.pl 01.03.08, 18:01
      > Proponuje robic zdjecia brudnych tirow (czyli 99%) i zamieszczac
      > je w sieci lacznie z nazwa firmy, ktora reprezentuja.

Syn mi niedawno pokazywał stronę, na której zamieszczane są zdjęcia
      autobusów i pociągów razem z nazwą "firmy, którą reprezentują".
      Wtedy wydawało mi się to głupie. No ale w świetle fotografowania
      tirów (i to jeszcze brudnych), to chyba jednak nie było takie
      najgorsze hobby. ;)

www.phototrans.eu
    • Gość: assa Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.anony-mous.info 02.03.08, 08:30
      Gość portalu: mieszkanka napisał(a):

> Proponuje robic zdjecia brudnych tirow (czyli 99%) i zamieszczac je w sieci
      > lacznie z nazwa firmy, ktora reprezentuja.

No i co to ma na celu ?

Myślicie ze firmy zobaczą swoje brudne tiry to zapłoną rumieńcem ? Rozniesie się
      wieśc po polsce" Nie jeździjcie przez gliwice tam fotografują i wrzucają w
      internet". Brudny tir więcej hałasuje niż czysty ?

Żałość ogarnia jak się czyta takie akcje społeczne. Kto stoi za taką
      kompromitacją ?
      • Gość: ||*** [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 12:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gosc Re: Fotografowac brudne tiry IP: 195.205.21.* 02.03.08, 08:44
      Co za swietny pomysł! Raz w miesiącu wybór "tira miesiąca" a potem z 12 tirów
      wybór "swińskiego tira roku"! Brawo GdG! Obywatelski dziennikarz roku jeszcze
      wysmaży na wiadomosciach24 jakis celny tekst a radny kamerka na forum Gliwice
      popisze sie kolejnymi staropolskimi przysłowiami i powiedzeniami (typu -
      przyganiała kielnia pacy).

Do dzieła harcownicy - antytirownicy!
      • Gość: makaka Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 12:36
        Gość portalu: gosc napisał(a):
        >
        > Co za swietny pomysł! Raz w miesiącu wybór "tira miesiąca" a potem z 12 tirów
        > wybór "swińskiego tira roku"!

ale koniecznie pinokia na krzywych nóżkach, powinni przywieźć z jego atrybutem- nożyczkami, coby coś przeciął przy tej okazji.

- pl.youtube.com/watch?v=SU-m13LtliQ

w przeciwnym wypadku ktoś za niego przetnie to błędne koło, przy którym kostka brukowa i oświetlenie ulicy Chałubińskiego, to pryszcz na siusuiu.
      • Gość: centra [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:02
    • Gość: halina Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 14:28
      Elewacja tego samego budynku od strony Wyszynskiego jest znacznie brudniejsza
      niz od strony Zwyciestwa. Tak bardzo tiry ja zniszczyly, bo aut osobowych jest
      na obu ulicach tyle samo, a nawet na Zwyciestwa troche wiecej. Kilka lat temu
      elewacje na tych budynkach byly odnawiane i juz sa kompletnie zniszczone.
      Frankiewicz kiedys osobiscie za te zniszczenia zaplaci. Wowczas bedzie sie mogl
      smiac razem z Garbowieckim, Caban, Budny, Olejnikiem, Kosem i cala reszta tej
      tzw. rady miejskiej.
      • Gość: PO-dana Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 16:25
        Gość portalu: halina napisał(a):
        Wowczas bedzie sie mogl
        > smiac razem z Garbowieckim, Caban, Budny, Olejnikiem, Kosem i cala reszta tej
        > tzw. rady miejskiej.

Istotnie- tak zwanej rady miejskiej, bo bardziej bezradnej 'gołoty', ja jeszcze nie widziałam, ani nie słyszałam.
        Tosz w stanie wojennym, wiecej ludzi odwaznych było niż teraz u nas.
        No ale wowczas ludzie mieli robota, gdzie kto chcial to robił wtedy.
        A co taki bezradny radny czy bezradna bedzie robić, gdzie pójdzie teraz jak straci poparcie 'dyktatu proletaryatu'.
    • Gość: adam1 Re: Fotografowac brudne tiry IP: 213.227.74.* 02.03.08, 19:21
      Jeden jest:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,728,73644851,73644851.html
    • Gość: ASss Inny konkurs.... IP: *.hagioteam.com 02.03.08, 20:41
      A ja chciałem poinformować że od początku roku archiwizuję wszystkie wypowiedzi
      oszołomów (majki, staski, irminy, kibice, haliny i kubusie) na forum i zbieram
      je skrupulatnie. Mam już pewien ciekawy pomysł jak to wykorzystać. Dzień
      zaczynam od czytania waszego lamentu, steku bzdur i agresji i momentalnie
      poprawie mi sie humor. Przypominacie mi moherowe koło przyjaciół Radia Maryja na
      zlocie w Częstochowie jak się pojawił TVN. A hitem jest już wasze pamiętne
      wystąpienie na sesji RM. Brawo gwiazdy. Nadajecie sie do programu gwiezdny Cyrk.
      • Gość: abc Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 11:45
        czy rowniez archiwizujesz i rowniez wykorzystasz w odpowiednim momencie posty
        tych drugich "oszolomow"?Podowiadam ci jakbys zapomnial,ze im tez pogrozic
        mozesz palcem?
        • Gość: as [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 11:49
          • Gość: tsg Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 11:55
            mam inny pomysl-fotografowac brudne miasto Gliwice i umieszczac zdjecia na
            forum.Pierwsze zdjecia zamiescil A.Pieczyrak ,pojdzmy w jego slady.
            • Gość: o. z k. Re: Inny konkurs.... IP: *.2-0.pl 03.03.08, 13:12
              Ależ wy musicie nienawidzić swojego miasta.
              Na całym świecie ludzie chcą się chwalić swoim miejscem zamieszkania. Pokazywać to, co warto pokazać. A wy dążycie tylko do tego, by cała Polska miała o Gliwicach jak najgorsze zdanie...
              • Gość: rudy Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:49
                o.z.k.-pozwol.ze nie zgode sie z toba.Mysle,ze z powodu milosci do swojego
                miasta chcemy,by Gliwice byly schludne,czyste,by ktos madrze kierowal gospodarka
                przestrzenna miasta.Chcemy ladne miasto zostawic potomnym
                • Gość: SG-Gliwice Re: Inny konkurs.... IP: *.antsatgor.pl 03.03.08, 22:24
                  Niemcy zostawili gliwice czystym i zadbanym miastem przez 50 lat komuny niedoszło do takiej degradacji miasta jak za prezydentury Frankiewicza trzeba go najszybciej od chlewiku odsunać.szkoda że żadna urzędniczka go o molestowanie nie oskarżyła.narazie będziemy się musieli jeszcze 2 lata z frankiem męczyć
                  • Gość: gej from kopernik Re: Inny konkurs.... IP: *.kopnet.pl 04.03.08, 00:34
                    > szkoda że żadna urzędniczka go o molestowanie nie oskarżyła.

Żenada do potęgi n-tej. :/
                  • Gość: hasia Re: Inny konkurs.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 01:58
                    urzedniczka nie, ale urzednik kto wie..
                  • pr51 Re: Inny konkurs.... 04.03.08, 08:35
                    > Niemcy zostawili gliwice czystym i zadbanym miastem przez 50 lat
                    komuny niedoszło do takiej degradacji miasta jak za prezydentury
                    Frankiewicza

Czy umiesz poprzeć to jakimś przykładem, czy tak sobie bredzisz bez
                    koniecznej potrzeby?
              • Gość: maciek Re: Inny konkurs.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:22
                Glupi jestes. Wlasnie z przerazeniem patrzymy jak to miasto ginie i szukamy dla
                niego ratunku wolajac wszem i wobec o pomoc! Franek porozdawal miesjskei grunty
                zagranicznym inwestorom, ktorzy na tym wlsana kase robia, a miasto nie ma z tego
                komplenie nic! Gliwice staly sie jednym wielkim terenem przemyslowym, a nie
                miastem! Rozjezdzanym i burzonym! To jest zdrada!
    • Gość: SG-Gliwice Re: Inny konkurs.... IP: *.antsatgor.pl 04.03.08, 22:42
      > Niemcy zostawili gliwice czystym i zadbanym miastem przez 50 lat
      komuny niedoszło do takiej degradacji miasta jak za prezydentury
      Frankiewicza

>Czy umiesz poprzeć to jakimś przykładem, czy tak sobie bredzisz bez
      koniecznej potrzeby?

mam dużo zdjęć gliwic sprzed wojny i wtedy były bardzo ładnym miasteczkiem

hotel haus oberschschliesen(Urząd Miejski]
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1562a297798d49a5.html
      Plac Piastów Lepiej mi się podobał niż teraz niema bylejakiego asfaltu i płyt betonowych przy torach czysto i elegancko
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ccffa454dc4193b4.html
      Zgadnijcie jaka to ulica
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5eca9a0c77661944.html
      a teraz pójdzcię sobie od dworca pkp do rynku szkoda gadać
      • stasiek17 Re: Inny konkurs.... 04.03.08, 22:44
        ulica na zdjęciu, to Dworcowa
      • Gość: KRAK Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:23
        dziekujemy za piekne zdjecia pieknego z charakterem miasteczka.Poprosimy o
        jeszcze.Ech pomarzyc by troche.
      • pr51 Re: Inny konkurs.... 05.03.08, 22:29
        > mam dużo zdjęć gliwic sprzed wojny i wtedy były bardzo ładnym
        miasteczkiem

A ja mam dużo aktualnych zdjęć i są nie tylko ładne, a jeszcze do
        tego kolorowe.
        • Gość: kierowca Re: Inny konkurs.... IP: *.zabrze.net.pl 06.03.08, 23:12
          Ludzie, troche wyobraźni! Tir (naczepa)to nie osobówka, którym
          Jaśnie Państwo jadą dom-praca-sklep i co tydzień myją bez problemu
          sami albo w każdej myjni. To najczęściej auta, które jadą pare tys
          km w różnych warunkach (deszcz, błoto, itp). I co, kierowca ma przed
          wjazdem do miasta stawać, i ręcznie myć, bo wjeżdża do miasta????
          Ludzie, trochę wyobraźni!!! To tak jakby kazać komus kto mieszka na
          9 pietrze kazać myć jego pietro z zewnatrz!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka