Gość: mieszkanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 16:04 Proponuje robic zdjecia brudnych tirow (czyli 99%) i zamieszczac je w sieci lacznie z nazwa firmy, ktora reprezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sami swoi Re: zrób to sama!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 16:48 jeanalesi napisał: > zrób to sam! Niekoniecznie. Pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 17:14 Jest to super pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańczowy gej Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.centertel.pl 01.03.08, 18:01 > Proponuje robic zdjecia brudnych tirow (czyli 99%) i zamieszczac > je w sieci lacznie z nazwa firmy, ktora reprezentuja. Syn mi niedawno pokazywał stronę, na której zamieszczane są zdjęcia autobusów i pociągów razem z nazwą "firmy, którą reprezentują". Wtedy wydawało mi się to głupie. No ale w świetle fotografowania tirów (i to jeszcze brudnych), to chyba jednak nie było takie najgorsze hobby. ;) www.phototrans.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assa Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.anony-mous.info 02.03.08, 08:30 Gość portalu: mieszkanka napisał(a): > Proponuje robic zdjecia brudnych tirow (czyli 99%) i zamieszczac je w sieci > lacznie z nazwa firmy, ktora reprezentuja. No i co to ma na celu ? Myślicie ze firmy zobaczą swoje brudne tiry to zapłoną rumieńcem ? Rozniesie się wieśc po polsce" Nie jeździjcie przez gliwice tam fotografują i wrzucają w internet". Brudny tir więcej hałasuje niż czysty ? Żałość ogarnia jak się czyta takie akcje społeczne. Kto stoi za taką kompromitacją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ||*** [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fotografowac brudne tiry IP: 195.205.21.* 02.03.08, 08:44 Co za swietny pomysł! Raz w miesiącu wybór "tira miesiąca" a potem z 12 tirów wybór "swińskiego tira roku"! Brawo GdG! Obywatelski dziennikarz roku jeszcze wysmaży na wiadomosciach24 jakis celny tekst a radny kamerka na forum Gliwice popisze sie kolejnymi staropolskimi przysłowiami i powiedzeniami (typu - przyganiała kielnia pacy). Do dzieła harcownicy - antytirownicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaka Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 12:36 Gość portalu: gosc napisał(a): > > Co za swietny pomysł! Raz w miesiącu wybór "tira miesiąca" a potem z 12 tirów > wybór "swińskiego tira roku"! ale koniecznie pinokia na krzywych nóżkach, powinni przywieźć z jego atrybutem- nożyczkami, coby coś przeciął przy tej okazji. - pl.youtube.com/watch?v=SU-m13LtliQ w przeciwnym wypadku ktoś za niego przetnie to błędne koło, przy którym kostka brukowa i oświetlenie ulicy Chałubińskiego, to pryszcz na siusuiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centra [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 14:28 Elewacja tego samego budynku od strony Wyszynskiego jest znacznie brudniejsza niz od strony Zwyciestwa. Tak bardzo tiry ja zniszczyly, bo aut osobowych jest na obu ulicach tyle samo, a nawet na Zwyciestwa troche wiecej. Kilka lat temu elewacje na tych budynkach byly odnawiane i juz sa kompletnie zniszczone. Frankiewicz kiedys osobiscie za te zniszczenia zaplaci. Wowczas bedzie sie mogl smiac razem z Garbowieckim, Caban, Budny, Olejnikiem, Kosem i cala reszta tej tzw. rady miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-dana Re: Fotografowac brudne tiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 16:25 Gość portalu: halina napisał(a): Wowczas bedzie sie mogl > smiac razem z Garbowieckim, Caban, Budny, Olejnikiem, Kosem i cala reszta tej > tzw. rady miejskiej. Istotnie- tak zwanej rady miejskiej, bo bardziej bezradnej 'gołoty', ja jeszcze nie widziałam, ani nie słyszałam. Tosz w stanie wojennym, wiecej ludzi odwaznych było niż teraz u nas. No ale wowczas ludzie mieli robota, gdzie kto chcial to robił wtedy. A co taki bezradny radny czy bezradna bedzie robić, gdzie pójdzie teraz jak straci poparcie 'dyktatu proletaryatu'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam1 Re: Fotografowac brudne tiry IP: 213.227.74.* 02.03.08, 19:21 Jeden jest: fotoforum.gazeta.pl/72,2,728,73644851,73644851.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASss Inny konkurs.... IP: *.hagioteam.com 02.03.08, 20:41 A ja chciałem poinformować że od początku roku archiwizuję wszystkie wypowiedzi oszołomów (majki, staski, irminy, kibice, haliny i kubusie) na forum i zbieram je skrupulatnie. Mam już pewien ciekawy pomysł jak to wykorzystać. Dzień zaczynam od czytania waszego lamentu, steku bzdur i agresji i momentalnie poprawie mi sie humor. Przypominacie mi moherowe koło przyjaciół Radia Maryja na zlocie w Częstochowie jak się pojawił TVN. A hitem jest już wasze pamiętne wystąpienie na sesji RM. Brawo gwiazdy. Nadajecie sie do programu gwiezdny Cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 11:45 czy rowniez archiwizujesz i rowniez wykorzystasz w odpowiednim momencie posty tych drugich "oszolomow"?Podowiadam ci jakbys zapomnial,ze im tez pogrozic mozesz palcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 11:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsg Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 11:55 mam inny pomysl-fotografowac brudne miasto Gliwice i umieszczac zdjecia na forum.Pierwsze zdjecia zamiescil A.Pieczyrak ,pojdzmy w jego slady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. z k. Re: Inny konkurs.... IP: *.2-0.pl 03.03.08, 13:12 Ależ wy musicie nienawidzić swojego miasta. Na całym świecie ludzie chcą się chwalić swoim miejscem zamieszkania. Pokazywać to, co warto pokazać. A wy dążycie tylko do tego, by cała Polska miała o Gliwicach jak najgorsze zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:49 o.z.k.-pozwol.ze nie zgode sie z toba.Mysle,ze z powodu milosci do swojego miasta chcemy,by Gliwice byly schludne,czyste,by ktos madrze kierowal gospodarka przestrzenna miasta.Chcemy ladne miasto zostawic potomnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Re: Inny konkurs.... IP: *.antsatgor.pl 03.03.08, 22:24 Niemcy zostawili gliwice czystym i zadbanym miastem przez 50 lat komuny niedoszło do takiej degradacji miasta jak za prezydentury Frankiewicza trzeba go najszybciej od chlewiku odsunać.szkoda że żadna urzędniczka go o molestowanie nie oskarżyła.narazie będziemy się musieli jeszcze 2 lata z frankiem męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej from kopernik Re: Inny konkurs.... IP: *.kopnet.pl 04.03.08, 00:34 > szkoda że żadna urzędniczka go o molestowanie nie oskarżyła. Żenada do potęgi n-tej. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasia Re: Inny konkurs.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 01:58 urzedniczka nie, ale urzednik kto wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Inny konkurs.... 04.03.08, 08:35 > Niemcy zostawili gliwice czystym i zadbanym miastem przez 50 lat komuny niedoszło do takiej degradacji miasta jak za prezydentury Frankiewicza Czy umiesz poprzeć to jakimś przykładem, czy tak sobie bredzisz bez koniecznej potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Inny konkurs.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:22 Glupi jestes. Wlasnie z przerazeniem patrzymy jak to miasto ginie i szukamy dla niego ratunku wolajac wszem i wobec o pomoc! Franek porozdawal miesjskei grunty zagranicznym inwestorom, ktorzy na tym wlsana kase robia, a miasto nie ma z tego komplenie nic! Gliwice staly sie jednym wielkim terenem przemyslowym, a nie miastem! Rozjezdzanym i burzonym! To jest zdrada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Re: Inny konkurs.... IP: *.antsatgor.pl 04.03.08, 22:42 > Niemcy zostawili gliwice czystym i zadbanym miastem przez 50 lat komuny niedoszło do takiej degradacji miasta jak za prezydentury Frankiewicza >Czy umiesz poprzeć to jakimś przykładem, czy tak sobie bredzisz bez koniecznej potrzeby? mam dużo zdjęć gliwic sprzed wojny i wtedy były bardzo ładnym miasteczkiem hotel haus oberschschliesen(Urząd Miejski] www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1562a297798d49a5.html Plac Piastów Lepiej mi się podobał niż teraz niema bylejakiego asfaltu i płyt betonowych przy torach czysto i elegancko www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ccffa454dc4193b4.html Zgadnijcie jaka to ulica www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5eca9a0c77661944.html a teraz pójdzcię sobie od dworca pkp do rynku szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAK Re: Inny konkurs.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:23 dziekujemy za piekne zdjecia pieknego z charakterem miasteczka.Poprosimy o jeszcze.Ech pomarzyc by troche. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Inny konkurs.... 05.03.08, 22:29 > mam dużo zdjęć gliwic sprzed wojny i wtedy były bardzo ładnym miasteczkiem A ja mam dużo aktualnych zdjęć i są nie tylko ładne, a jeszcze do tego kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Inny konkurs.... IP: *.zabrze.net.pl 06.03.08, 23:12 Ludzie, troche wyobraźni! Tir (naczepa)to nie osobówka, którym Jaśnie Państwo jadą dom-praca-sklep i co tydzień myją bez problemu sami albo w każdej myjni. To najczęściej auta, które jadą pare tys km w różnych warunkach (deszcz, błoto, itp). I co, kierowca ma przed wjazdem do miasta stawać, i ręcznie myć, bo wjeżdża do miasta???? Ludzie, trochę wyobraźni!!! To tak jakby kazać komus kto mieszka na 9 pietrze kazać myć jego pietro z zewnatrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś