Gość: urodzony w gl IP: 193.17.54.* 21.03.08, 16:22 postergliwice.blogspot.com/ Zdjęcia,plany, ciekawe rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_gl Re: Nowe inwestycje-plany 21.03.08, 23:15 > postergliwice.blogspot.com Bardzo ciekawa strona! Polecam szczególnie tym, którzy są święcie przeświadczeni o tym, że Gliwicom grozi niechybna zagłada. Stale wydłużająca się lista inwestycji dowodzi, że to zwykła bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Nowe inwestycje-plany 22.03.08, 00:57 na czym oparłeś swoje przeświadczenie, że ta "stale wydłużająca się lista" (poproszę o ciąg długości w czasie i zrealizowane już projekty) inwestycji (czy jedynie planów?) zadaje kłam powszechnemu przekonaniu o marazmie inwestycyjnym w mieście? ponawiam prośbę o logowanie się pod dotychczas używanym nickiem, dzięki temu magistrat uniknie posądzeń o już nie garstkę, ale grupkę idiotów wspierających go na forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 sss9 kontra grupka idiotów 22.03.08, 11:10 ponawiam prośbę o logowanie się pod dotychczas używanym nickiem, dzięki temu > magistrat uniknie posądzeń o już nie garstkę, ale grupkę idiotów wspierających > go na forum. :) A sam nie chcesz uniknąć posządzeń o idiotyczne wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: sss9 kontra grupka idiotów 22.03.08, 11:58 przecież godnie bierzesz to na siebie, więc się nie obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_gl Re: Nowe inwestycje-plany 22.03.08, 23:19 > na czym oparłeś swoje przeświadczenie, że ta "stale wydłużająca > się lista" (poproszę o ciąg długości w czasie i zrealizowane już > projekty) inwestycji (czy jedynie planów?) zadaje kłam > powszechnemu przekonaniu o marazmie inwestycyjnym w mieście? Chodzi mi o to, że sporo się w mieście dzieje. Mieszkam akurat w Brzezince i jak tylko jadę do centrum, to zawsze przejeżdżam czy to przez strefe czy niedaleko osiedla bajkowego i mam okazję przyglądać się tego typu inwestycjon. Natomiast jak wszedłem na tą stronę, to się okazało, że tych inwestycji jest nawet więcej, niż mi sie wydawało i stąd ta "wydłużająca się lista". Cały czas powstaje coś nowego, miasto się rozwija, a to bardzo dobrze. Wszyscy chyba powinniśmy sie z tego cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bereklon Re: Nowe inwestycje-plany IP: 195.205.21.* 22.03.08, 11:54 ...i po co te inwestycje, kto na to pozwala, jeden sklep w miescie wystarczy, kiedys niczego nie bylo a jakos ludzie żyli i bylo dobrze, marnowanie pieniedzy tylko, po co taki wybor w tych sklepach sprzedawac wszystkiego po jednym gatunku i nie bedzie problemu. W glowach sie ludziom przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Nowe inwestycje-plany 22.03.08, 12:15 > tylko, po co taki wybor w tych sklepach sprzedawac wszystkiego po jednym gatunku > i nie bedzie problemu. W glowach sie ludziom przewraca... Nie przesadzaj z tym wyborem i gatunkiem. Widać rzadko bywasz w tych hipermarketach. We wszystkich masz te same sklepy, w których sprzedają te same towary i w takich samych cenach, ale w żadnym nie masz pełnego wyboru, np. w sklepach odzieżowych nie ma pełnej rozmiarówki, ani kolorystyki, a w sklepach z zegarkami trwa wyprzedaż modeli z 2006 roku i mógłbym ci tak dłużej wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś