sss9 09.06.08, 21:46 cholera! Trójca Święta się pochlasta - taki "sukces" przepadł. ciekawe kiedy się zorientują, że Gliwice pod ich rządami mają kiepską opinię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Ludzie wolą mieszkać na wsi niż w Gliwicach IP: *.broker.com.pl 09.06.08, 22:33 co tam w temacie TIRów bo już dawno się nie wypowiadaliście!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic TIRY Będa Jeżdzić przez centrum szałszy IP: *.antsatgor.pl 09.06.08, 22:38 a szałsza podupadnie jak gliwice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej from kopernik Re: TIRY Będa Jeżdzić przez centrum szałszy IP: *.kopnet.pl 09.06.08, 22:48 I tak jeżdżą, bo przez centrum Szałszy prowadzi DK78. A mieszkańcy wsi podkreślają, że ich negatywna opinia bierze się z przyzwyczajenia do obecnego statusu administracyjnego, a nie z negatywnej opinii względem Gliwic. No ale sss9 tradycyjnie już wyciąga swoje własne wnioski niezależnie od istniejących faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciumciok Re: TIRY Będa Jeżdzić przez centrum szałszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:52 > > A mieszkańcy wsi podkreślają, że ich negatywna opinia bierze się z > przyzwyczajenia do obecnego statusu administracyjnego. Skąd- że tak powiem- czerpiesz, tę bogatą- skądinąd- wiedzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej from kopernik Re: TIRY Będa Jeżdzić przez centrum szałszy IP: *.kopnet.pl 09.06.08, 23:13 > Skąd- że tak powiem- czerpiesz, tę bogatą- skądinąd- wiedzę? Eee... z artykułu? "Tutaj ludzie są przyzwyczajeni, że mieszkają na wsi i widać, że chcą, by tak pozostało - mówi Brzęczek." Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: TIRY Będa Jeżdzić przez centrum szałszy 10.06.08, 08:47 > Skąd- że tak powiem- czerpiesz, tę bogatą- skądinąd- wiedzę? Obudziłeś się dziś za późno? Nie czytałeś artykułu, który komentujemy? Zapoznaj się z artykułem i pytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: TIRY Będa Jeżdzić przez centrum szałszy 10.06.08, 16:14 Gość portalu: gej from kopernik napisał(a): > > A mieszkańcy wsi podkreślają, że ich negatywna opinia bierze się z > przyzwyczajenia do obecnego statusu administracyjnego, a nie z > negatywnej opinii względem Gliwic. No ale sss9 tradycyjnie już > wyciąga swoje własne wnioski niezależnie od istniejących faktów. fakty są takie, że większa część mieszkańców Szałszy ani myśli o przynależności do Gliwic i jest to ta zasiedziała część. one jakieś dziwne muszo być - majo wszędy daliko i nie chco mieć blisko, choć w zasięgu ręki mają gliwicki rozwój i dobrobyt. może nawet dostaliby busa do odwiedzania hipermarketów... ciągnie do Gliwic jedynie mała grupka niedawnych uciekinierów z miasta, którym się moda na wieś śmiesznie szybko przejadła, ale którym marzy się zjeść ciastko i mieć ciastko. oczywiście tej małej grupki nie będziemy nazywać oszołomami, ani ławeczkowym kołem sfrustrowanych wiejską rzeczywistością. :) zadziwia jednak to nagłe ożywienie i podniecenie prezydenta - tak nagle, kilku rodzinom chce nieba uchylić i swym ciepłem otulić? a przecież cały czas tu na miejscu w dupie ma własnych mieszkańców czy to dotyczyło ulicy bez nazwy pod Knurowem, czy jego najbliższych sąsiadów, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: TIRY Będa Jeżdzić przez centrum szałszy IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.08, 01:43 murzyn IP: *.antsatgor.pl 09.06.08, 22:38 nabazgral: > frankiewicz jednego dzisiaj bił a potem dodał: > a szałsza podupadnie jak gliwice Z skąd czerpiesz takie interesujące informacje gliwicki murzynie? Przecia w Szałszy banany nie dojrzewają. To z skąd te obawy? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 nieświeża uwaga kibica 10.06.08, 08:45 Tiry jeżdżą przez Szałszę tak samo długo, jak przez Gliwice, a jest ich mniej więcej tyle, co przed domem Berezowskiego. > a szałsza podupadnie jak gliwice Ten podupadek będzie pewnie wynikiem powstania setki nowych firm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nieświeża uwaga kibica IP: *.ostrog.net.pl 11.06.08, 10:53 haha tak tak na sama nazwe Gliwice inwestorzy dostaja drgawek, przylaczmy wszystko wtedy bedzie to kraina mlekiem i miodem plynaca.. na szczescie nie wszyscy podzielaja to zdanie buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajatollah Ale antygliwicki ton!! IP: 213.227.74.* 09.06.08, 22:52 Non stop anty rewelacje o Gliwicach. Jak nie "gliwiczanie przeciwko prezydentowi" to ludzie przecieko zakusom imprerialnym Gliwic...niedługo się dowiemy, ze murzynów u nas biją i kto wie co jeszcze a w magistracie to już w ogóle cuda na kiju. Odpowiedz Link Zgłoś
bahn A mało to problemów w Gliwicach? 09.06.08, 23:24 Może by tak zamiast troszczyć się o mieszczuchów którzy mają za dużo kasy i budują sobie domy pod Gliwicami pomyśleć o nieco pilniejszych sprawach? Wyliczać można bez końca... Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: A mało to problemów w Gliwicach? 10.06.08, 08:49 > Może by tak zamiast troszczyć się o mieszczuchów którzy mają za dużo kasy i > budują sobie domy pod Gliwicami pomyśleć o nieco pilniejszych sprawach? Wylicza > ć > można bez końca... Raczej wyliczasz od końca. Najpierw potrzebna jest kasa, a reszta przyjdzie sama, nieprawdaż? Kasa leży w Szałszy, nie skapowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ale antygliwicki ton!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.08, 01:58 Gość portalu: Ajatollah napisał(a): > Non stop anty rewelacje o Gliwicach. Jak nie "gliwiczanie przeciwko prezydentow > i" to ludzie przecieko zakusom imprerialnym Gliwic...niedługo się dowiemy, ze m > urzynów u nas biją i kto wie co jeszcze a w magistracie to już w ogóle cuda na > kiju. Sam przewidujesz i czujesz biedaku, ze od pewnego czasu trolle dyżurne nadają wyrafinowany ton miastu, ale czemu zaraz anty?:-))) Chcesz żeby jeszcze więcej pisano o tej "metropolii z Trójcą Świętobliwych"? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Ale antygliwicki ton!! 10.06.08, 08:50 > od pewnego czasu trolle dyżurne nadają > wyrafinowany ton miastu Z kakofonią kibica na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ludzie wolą mieszkać na wsi niż w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 23:31 "onsultacje" spoleczne w wykonaniu ZF, to kpina! Poza tym, dlazcego niby gliwiczanie maja decydowac o tym czy porwac w swoje szpony jakas miejscowosc?! Zabraklo juz gruntow panu ZF w miescie do rozdawania pod hipermarkety! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Ludzie wolą mieszkać na wsi niż w Gliwicach 10.06.08, 08:52 > dlazcego niby > gliwiczanie maja decydowac o tym czy porwac w swoje szpony jakas miejscowosc?! Bo mamy "niby" prawo (ustawy, rozporządzenia), kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ludzie wolą mieszkać na wsi niż w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 23:33 To w ogole jest dranstwo i tym powinna zainteresowac sie CBA itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Ludzie wolą mieszkać na wsi niż w Gliwicach 10.06.08, 08:53 > To w ogole jest dranstwo i tym powinna zainteresowac sie CBA itd. Napraszasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 miarodajna opinia sss9 10.06.08, 08:43 > ciekawe kiedy się zorientują, że Gliwice pod ich rządami mają kiepską opinię? Twoja opinia jest pewnikiem miarodajna? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: miarodajna opinia sss9 10.06.08, 16:24 rozważ nieuczestniczenie w dyskusjach na forum, bo to, że dzięki twoim idiotycznym wyziewom liczba postów w wątkach rośnie, nijak nie przekłada się na ich jakościową poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo kim jest pr 51? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 08:53 pracownikiem magistratu? Rzecznikiem Prezydenta? Kiedy tylko pojawi się jakikolwiek krytyczny post na temat Frankiewicza natychmiast wkracza pr51 Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kim jest pr 51? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 11:12 Samym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: kim jest pr 51? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 11:55 Gość portalu: gosc napisał(a): > Samym prezydentem Błąd karygodny! Powinieneś pisać: "J.O. samym Panem Pr..." Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: kim jest pr 51? 10.06.08, 20:11 > pracownikiem magistratu? Rzecznikiem Prezydenta? Jestem sobą i mam ten komfort, że mogę mieć własne zdanie. Nie wiszę na pasku w magistracie. > Kiedy tylko pojawi się > jakikolwiek krytyczny post na temat Frankiewicza natychmiast wkracza pr51 Bolo! Jestes bardzo cienki! Poczytaj moje posty, to znajdziesz wiele bardzo krytycznych na temat Frankiewicza, a w wielu przypadkach w ogóle sie nie wypowiadam, bo nie mam tyle czasu, zeby wszystko czytać. Na drugi raz dobrze pomysl, zanim znowu cos rypniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: kim jest pr 51? 10.06.08, 23:19 nie widziałem żebyś kiedykolwiek frankiewicza krytykował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kim jest pr 51? IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.08, 23:49 > > Jestem sobą i mam ten komfort, że mogę mieć własne zdanie. Koń by sie uśmiał. Nie wiszę > na pasku w magistracie. Gdybyś tam wisiał, to już by tu ciebie nie było. Szkoda:-))) > > Kiedy tylko pojawi się > > jakikolwiek krytyczny post na temat Frankiewicza natychmiast > wkracza pr51 > > Bolo! Jestes bardzo cienki! Poczytaj moje posty, to znajdziesz wiele > bardzo krytycznych na temat Frankiewicza, a w wielu przypadkach w > ogóle sie nie wypowiadam, bo nie mam tyle czasu, zeby wszystko > czytać. Tak Bolo, sam czytałem. Tak mu dołożył, ze sam sie popłakałem, ze tak ostro i to samemu Preziowi. A jego szkapa to ciężko odchorowała. Mówią, ze ledwie przeżyła. P.s.> Na drugi raz dobrze pomyśl, zanim znowu cuś rypniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozśmieszony Ludzie wolą mieszkać na wsi niż w Gliwicach IP: 157.158.130.* 10.06.08, 11:26 O! Można wpisać swój komentarz. W artykule o wszczęciu śledztwa przeciwko "kibolom GKS" - jako jedynym w katowickim wydaniu - nie można! Żeby tylko krytycznych ocen pod adresem P. Pietraszewskiego nie było? I to ma być rzetelna gazeta? I to ma być wolność słowa? Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeremian Brawo Szałsza, jesteście z Bojkowem niezależni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 17:15 Niestety flance Bojkowa nie udało się oderwać od "bijących na łeb na szyje wszystkie miasta- Gliwic". Bijących jedynie pianę, bo nie ma to kompletnie żadnego przełożenia na dobrobyt mieszkańców CENTRUM, którym żyje się tu naprawdę ciężko i z każdym dniem co raz to gorzej. Ludzie w centrum Gliwic, żyją spalinach i smrodzie i hałasie, jak w zatrutym inkubatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazmig Ankieta sołtyski jest bezwartościowa IP: *.gl.digi.pl 10.06.08, 19:20 Powino być przeprowadzone referendum, w głosowaniu tajnym mieszkańcy podejmują decyzję. Jak baba chodzi od drzwi do drzwi, to dla świętego spokoju podpisują jej to, co ona chce. Ale w tajnym głosowaniu może być zupełnie inaczej. Gliwice uruchomiły ankietę internetową, a nie uruchomiły jakiejkolwiek oficjalnej procedury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ludzie wolą mieszkać na wsi niż w Gliwicach IP: *.techmedia.com.pl 08.07.08, 15:58 <lol> już nie mówiąc o Katowicach:D Zobaczymy za 20 lat, gdzie będzie np. siedziba Gazety Wyborczej:P Odpowiedz Link Zgłoś