Dodaj do ulubionych

Mirek dalej slepy, nie pomylilem sie , albo?

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.03, 23:19
"1. RE: Slaskie sprawy Odpowiedz
2003-09-27 19:02:16

Mysle ze ten temat moze byc skasowany w calosci i usuniety z naszego
forum. Bylem po wielu miesiacach na GW, ciagle dostaje emaile z RAS
nawolujace do rewolucji i widzac jak tzw; slouzoki widza przyszlosc regionu
to dziekuje, nie. Wracajac na moment do GW, to widze, za nawet zwykle
rozsadny szwager zbalescial kompletnie... no coz; z jakim sie obdajesz. Tak
swoja droga, to na prawde szkoda zapalu tamtych czasow... mam nadzieje ze
chociaz to forum ciagle ma administratora
------------------------------------------------------------------------------
--
mark

pyrsk
ballest

Obserwuj wątek
    • Gość: ballest Re: Mirek dalej slepy, nie pomylilem sie , albo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.03, 23:30
      Nie moglem Tobie na Gliwiczanach odpowiedziec, bo tam "Cenzura" , ktorej sie
      zreszta sam domagasz.
      To nie Szwager zbalescial, to wlasnie wpisy takich solidarnoscowych emigrantow
      jakim takze Ty jestes do tego doprowadzily, ze kiedys tym najbardziej
      umiarkowanym "szwagrom" sie oczy otworzyly i nie toleruja juz zagranicznych
      pseudopatriotow, ktorzy wiecej szkody Polsce wyrzadzaja jak najgorszy
      przestepca.
      Nie mysl, ze RAS , albo Niemcy maja cos przeciw Polakom w Polsce, napewno nie ,
      bo raczej wiekszosc ich nie zagraza pojednaniu, - najwiecej nienawisci na
      forum sieja emigranci z solidarnosci!

pyrsk
      ballest
      • meg_s Re: Mirek dalej slepy, nie pomylilem sie , albo? 27.09.03, 23:33
        Gość portalu: ballest napisał(a):

> Nie moglem Tobie na Gliwiczanach odpowiedziec, bo tam "Cenzura" , ktorej sie
        > zreszta sam domagasz.

a co ci wycieli?
        • Gość: ballest Re: Mirek dalej slepy, nie pomylilem sie , albo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.03, 23:38
          meg_s napisała:

> Gość portalu: ballest napisał(a):
          >
          > > Nie moglem Tobie na Gliwiczanach odpowiedziec, bo tam "Cenzura" , ktorej s
          > ie
          > > zreszta sam domagasz.
          >
          > a co ci wycieli?
          "mam nadzieje ze
          chociaz to forum ciagle ma administratora "
          Margotko!
          Nie bede sie pchal, tam gdzie mnie nie chca, czytaj nie toleruja!
          Zreszta wiesz, ze moje wpisy byly tam usuniete !
          To sie nazywa cenzura, a Ty wiesz, ze nie przeklinam i "mysle" ze prawde pisze.

pyrsk
          ballest

• hanys_hans Re: Mirek dalej slepy, nie pomylilem sie , albo? 27.09.03, 23:59
            meg_s napisała:

> hanys_hans napisał:
            >
            > > Mirek jusz sam niy jedne fiasko miou besto te swoje nicki zmiynio teroski
            > jak
            > > rynkawiczki!
            >
            > totalne absolutne pudło - wiem co mówię
            > to już chyba jakaś Twoja (Wasza?) idee fixe, ale takie obsesje można leczyć

Jo se ino tak szczelyu i wcale zech niycylowou a tys´ swojim wpisym
            potwierdiyua ze miouech recht co Mirek sam je dali na FG szkryflo sam swoje
            gupoty.

pyrsk_hanys_hans
            • meg_s Re: Mirek dalej slepy, nie pomylilem sie , albo? 28.09.03, 00:46
              hanys_hans napisał:

> meg_s napisała:
              >
              > > hanys_hans napisał:
              > >
              > > > Mirek jusz sam niy jedne fiasko miou besto te swoje nicki zmiynio ter
              > oski
              > > jak
              > > > rynkawiczki!
              > >
              > > totalne absolutne pudło - wiem co mówię
              > > to już chyba jakaś Twoja (Wasza?) idee fixe, ale takie obsesje można leczy
              > ć
              >
              > Jo se ino tak szczelyu i wcale zech niycylowou a tys´ swojim wpisym
              > potwierdiyua ze miouech recht co Mirek sam je dali na FG szkryflo sam swoje
              > gupoty.
              >
              > pyrsk_hanys_hans

zaiste Machiavelli by się nie powstydził:
              albo jak dziś mówią - jak się nie obrócisz - d...z tyłu
              odezwiesz się - patrz wyżej
              nie odezwiesz - to z kolei dowód "ha, mam rację, bo nikt nawet nie zaprzeczył"
              • Gość: ! Lupiemy mirka nacjonlistycznego parcha!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 28.09.03, 01:13
                co wielki bohater, gimzi na forum magigow:-)))))))))))
                tu cos nie bardzo chce wrocic, a moze juz caly czys jako jeden z tych nowych-
                starych kurnikowcow??????????????????????
              • meg_s ps 28.09.03, 01:20
                jak już wszyscy wiedzą - wolno myślę, więc dopiero teraz dotarło do mnie, że ni
                mniej ni więcej stwierdziłeś, że kłamię - i to mi się baaardzo nie podoba,
                co jak co - ale łudziłam się że przez te dwa lata zarobiłam sobie na lepszą
                opinię
                • Gość: ! Re: ps IP: *.pppool.de 28.09.03, 01:24
                  mag idz juz spac ty caly czas jestes dotylu!!!!!!!!
                  • Gość: Ignor Re: ps IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 01:26
                    .
                    • Gość: ! szwagerek labandzki krupnioku IP: *.pppool.de 28.09.03, 01:41
                      ty tez juz idz nyny, bo na szychta nie staniesz, ty mosz problym,
                      spolonizowales sie i niemcem juz zes nie jest, gorole cie nienawidza, i co
                      zostalo?????
                      ino bycie krupniokiem!!!!
                      ty a tera na powaznie kaj je tyn rasiowy szczekacz sledzian, nie ma z kim se
                      wadzic!!!!! wiesz jak je z tobom abo tom resztom to trocha jak znecanie sie nad
                      uposledzonymi;-))))))
                      jak tam twoj wasserpolaisch, douczyl zes se cos, abo dalij polonizmami walisz,
                      jo miarkuja zy nauka to nie je twojo mocno strona, abo?????????????????????
                      • Gość: Ignor Re: szwagerek labandzki krupnioku IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 01:42
                        .
                        • Gość: ! Re: szwagerek labandzki krupnioku IP: *.pppool.de 28.09.03, 01:52
                          nie waruj tak, powiedz lepiej, z kim ci lepszi ze mna abo za kalegami ala mirus
                          tbaka jodek??????
                          to beduzie sprawa jasna, ale jak to ciebie tak nie idzie, bo sam nie wiesz taki
                          skomplikowany dwuznaczny sprzeczny eben krupniok
                          • Gość: Szwager Re: szwagerek labandzki krupnioku IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 01:53
                            niy pij tela
                            • Gość: ! Re: szwagerek labandzki krupnioku IP: *.pppool.de 28.09.03, 02:00
                              czyzby brak argumentow lub strach przed zajeciem jednoznacznego stanowiska??????
                              aj szwager,immer schön untenstapeln!!!!!!!!! co abo kto cie synek tak
                              zlamalo?????
                              • Gość: .Ignor Re: szwagerek labandzki krupnioku IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 02:02
                                ...
                                • Gość: ! pudz krupnioku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 28.09.03, 02:11
                                  nie dej se prosic, abo ci je zawiela????? wtedy nie wiesz co zrobic to se
                                  tupniesz!!!!!! to pokaz klase i mnie naprawde zigoruj ale ni ty bys tak chciol
                                  ino mosz trocha angst, mit der du großgeworden bist, nicht war??????
                                  • Gość: Ignor Re: pudz krupnioku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 02:16
                                    .....
                                  • Gość: ! na siehst du es geht!!!!!! IP: *.pppool.de 28.09.03, 02:20
                                    und was??? fühlst du dich nicht besser???????
                                    widzisz trza miec klasa a nie krunioczyc, co sam caly czas robisz jak na
                                    prziklad ....jeszcze ci odpowiem na twe glupie pytanie.....
                                    mozno cos jeszcze z ciebie bedzie, macht's gut!!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: Ignor Re: na siehst du es geht!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.03, 02:22
                                      zol mi cie
                                      • Gość: Rumcajs Re: na siehst du es geht!!!!!! IP: 80.72.65.* 29.09.03, 13:53
                                        Nastepna pierdola na FG!
                • hanys_hans Re: ps 29.09.03, 18:01
                  meg_s napisała:

> jak już wszyscy wiedzą - wolno myślę, więc dopiero teraz dotarło do mnie, że
                  ni
                  >
                  > mniej ni więcej stwierdziłeś, że kłamię - i to mi się baaardzo nie podoba,
                  > co jak co - ale łudziłam się że przez te dwa lata zarobiłam sobie na lepszą
                  > opinię

Margotko, wcale niy twierdza ze cyganisz skoond ci to psziszuo do gowy?
                  Jo ino niyporadza zrozumiec´ jak ty mogesz byc´ tak na 100% pewno za Mirka.

pyrsk_hanys_hans
                  • Gość: ballest Adwokatka z urzedu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.03, 18:38
                    " mniej ni więcej stwierdziłeś, że kłamię - i to mi się baaardzo nie podoba,
                    > co jak co - ale łudziłam się że przez te dwa lata
                    zarobiłam sobie na lepszą
                    > opinię"
                    Tysz ta opinie masz i jak tutaj ktos za duzo podskakuje , to tylko Ty go mozesz
                    do rezonu przyprowadzic, mnie tylko ciekawi, dlaczego tak,
                    - ach, nie, nie napisze.

pyrsk
                    ballest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka