Gość: Student5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 12:03 ma ktoś jakieś pomysły na ten nie doszły szpital Religi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 Re: Szpital Zabrze - Gliwice śląski World Trade C 19.09.08, 19:15 > ma ktoś jakieś pomysły na ten nie doszły szpital Religi ? A w ogóle sam masz jakiś pomysł? Na razie cos pieprznąłeś bez sensu. Najpierw musiałbys mieć jakiś pomysł na polską służbę zdrowia, żeby sama wyzdrowiała, a jak wyzdrowieje, to sama w trzy lata go dokończy. Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczaneczka forumowy troll pr51 19.09.08, 20:00 pr51 napisał: .> Na razie cos pieprznąłeś bez sensu. pr 51 zrób cos dla nas - ludzi czytujących to forum - i napisz TY W KOŃCU coś z sensem. Będzie to dla nas miła odmiana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: forumowy troll pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.08, 22:48 gliwiczaneczka napisała: > > pr 51 zrób cos dla nas - ludzi czytujących to forum - i napisz TY W KOŃCU coś > z > sensem. Będzie to dla nas miła odmiana :) Może mu sie uda kiedyś cuś z sensem napisać, ale nie od razu bo swoją szkapę wyraźnie przesilił:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: forumowy troll pr51 20.09.08, 07:23 > Może mu sie uda kiedyś cuś Nie sliń sie, jak piszesz. > bo swoją szkapę Znowu masz jakieś zbereźne mysli stary koniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: forumowy troll pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.08, 10:14 Może mu sie uda kiedyś cuś z sensem napisać, > > Nie sliń sie, jak piszesz. No cóż, zaplułeś sie z sensem:-) , ale nie od razu bo swoją szkapę wyraźnie przesilił:-) > > Znowu masz jakieś zbereźne mysli stary koniu? O czym bredzisz po takim przesileniu bidaku, ze podrzucasz mi kolejne myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: forumowy troll pr51 21.09.08, 19:53 > > Nie sliń sie, jak piszesz. > > No cóż, zaplułeś sie z sensem:-) Dobry kabaret! Trzymaj tak dalej, a zdobędziesz tytuł klauna roku. > O czym bredzisz po takim przesileniu bidaku, ze podrzucasz mi kolejne myśli? Za inteligentne? Sorry za kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: forumowy troll pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.08, 20:21 Trzymaj tak dalej, a zdobędziesz tytuł klauna roku. Nie panikuj, będę dalej cię tak trzymał. Nie dopuszczę, żebyś ten zasłużony tytuł kiedykolwiek utracił:-) > > O czym bredzisz po takim przesileniu bidaku, ze podrzucasz mi > kolejne myśli? > > Za inteligentne? Mnie pytasz yntelygencie. Dobry kabaret:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: forumowy troll pr51 20.09.08, 07:22 > pr 51 zrób cos dla nas - ludzi czytujących to forum - i napisz TY W KOŃCU coś > z > sensem Będzie to dla nas miła odmiana :) Kocham Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Negując negację, nic nie rozwiązujesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 23:21 > Najpierw musiałbys mieć jakiś pomysł na polską służbę zdrowia, żeby > sama wyzdrowiała, a jak wyzdrowieje, to sama w trzy lata go dokończy. > "Przyganiał kocioł garnkowi". ot i tylko tyle! A sluzba zdrowia dusi się i dostaje zadyszki, bo stala się jedynym moz liwym sektorem w budżecie, do szukania oszczędności! A tak być nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Szpital Zabrze - Gliwice śląski World Trade C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 23:27 Wykorzystać okna bo są jeszcze w średnio dobrym stanie a reszta wyburzyć, złom sprzedać a gruz jako podsypka pod autostradę i tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Szpital Zabrze - gliwicki U.M. 19.09.08, 23:34 gliwicki magistrat poszukuje nowej lokalizacji/większej siedziby. radni nie chcą przejąć i zaadaptować na własne potrzeby "szkieleciora" wraz z GCH przy Zwycięstwa, bo wolą przyglądać się jak ten pierwszy niszczeje i przechodzi z rąk do rąk i tak od lat. a ta zabrzańska betonowa trumna, to idealna lokalizacja na nowy U.M. - daleko od centrum, z ogromną przestrzenią na parking, przy drodze dość szybkiego ruchu, blisko do centrum handlowego i multipleksu, tam sobie zrobią salę sesyjną zamiast w Ratuszu i nikomu nie będzie chciało się zakłócać im automatycznego podnoszenia rączek za każdym pomysłem prezydenta i jego więdnącego w oczach rzecznika. i cóż z tego, że będą się nierządzić w Zabrzu? po prostu cymesik! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Szpital Zabrze - gliwicki U.M. IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.08, 10:03 > i cóż z tego, że będą się nierządzić w Zabrzu? > po prostu cymesik! :D Podrzuciłeś tej magistrackiej bezradności niezły pomysł;-) Adaptując ten gmach dla swoich potrzeb, będą mogli dodatkowo rozliczać codzienne delegacje i rozłąkowe, będzie to całkiem 'przyzwoity kąsek' do ich skromnych diet za męczące podnoszenie przez nich rączek:-) > i jego więdnącego w oczach > rzecznika. A co z nim? Aż tak poważnie z tym biedakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachmistrz Re: Szpital Zabrze - gliwicki U.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 23:12 < męczące podnoszenie przez nich rączek > policzyłem i wyszło mi że jedno podniesienie rączki kosztuje 2000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Szpital Zabrze - gliwicki U.M. IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.08, 00:16 Rachmistrz napisał(a): > > policzyłem i wyszło mi że jedno podniesienie rączki kosztuje 2000 zł. Poważnie? To znaczy jak, podniesie obie naraz to bierze 4000 zł? Każdy by tak chciał, no nie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicioszek Re: Szpital Zabrze - gliwicki U.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 18:50 Gość portalu: Rachmistrz napisał(a): > < męczące podnoszenie przez nich rączek > > > policzyłem i wyszło mi że jedno podniesienie rączki kosztuje 2000 zł Nie policzyłeś dorocznej nagrody jaką se wzajemnie z preziem przyznają za wygniatanie d. o siedziska. Wyniesie to ok. 3467PLN razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żić Re: Szpital Zabrze - gliwicki U.M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 01:36 a cienie na was patrzą Odpowiedz Link Zgłoś