Gość: internautka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 15:28 Jak odejdzie ekipa Frankiewicza, nalezy rozliczyc tutejszych adminow z celowego dzialania na szkode Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 zakichana pisuarka? 24.05.09, 15:32 > Jak odejdzie ekipa Frankiewicza, nalezy rozliczyc tutejszych adminow z > celowego dzialania na szkode Gliwic. Zakichana pisuarka, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do przekręta ! IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.09, 21:46 pr51 napisał: > > Jak odejdzie ekipa Frankiewicza, nalezy rozliczyc tutejszych > adminow z > > celowego dzialania na szkode Gliwic. > > Zakichana pisuarka, czy co? No popatrz, popatrz. A jeszcze nie tak dawno wyzywałeś tutaj adminów od idiotów. Dobrze sie dzisiaj czujesz, albo jak admini masz skłonności do przesady? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuczypiór przeciez to jest kretyn! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 22:08 > No popatrz, popatrz. A jeszcze nie tak dawno wyzywałeś tutaj adminów od idiotów. jarzębowski pod kryptonimem "pr51" jest tym 'przewielkim' "szu".\ jesli myślisz maluczki ze nie jestes rozpoznawalny, to sie tego mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 [...] 25.05.09, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: przeciez to jest kretyn! 29.05.09, 09:16 Najpierw jeden kretyn mnie obraża, a potem drugi kretyn kasuje mi odpowiedź. Gratulacje dla admina! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic marzy o funkcji admina 25.05.09, 22:55 > No popatrz, popatrz. A jeszcze nie tak dawno wyzywałeś tutaj adminów od idiotów Od kiedy to kibicu jestes adminem? > Dobrze sie dzisiaj czujesz Chcesz porównać ze sobą? Zapewniam cię, że czuję się znacznie lepiej od ciebie. Nawet wręcz fenomenalnie. Nie kupiłem tanio mieszkania z tirami. Tramwaj mi nie po drodze. Podium na drugim końcu miasta. I nie musze oglądać ani Frankiewicza, ani Berezowskiego. A oglądanie ciebie też mi nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rozliczyc tutejszych adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 21:25 > Jak odejdzie ekipa Frankiewicza, nalezy rozliczyc tutejszych adminow z > celowego dzialania na szkode Gliwic. Zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Rozliczyc tutejszych adminow IP: *.lostinthenoise.net 24.05.09, 21:28 Popieram rozliczenie tych dwoje lobuzow i to jeszcze zanim odejdzie Frankiewicz. Nie wykluczone, ze to sa krewni Jarzebowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer do admina 24.05.09, 22:30 Gość portalu: internautka napisał(a): > Jak odejdzie ekipa Frankiewicza, nalezy rozliczyc tutejszych adminow z > celowego dzialania na szkode Gliwic. I co Wy na to admini? Tutajesze oszołomstwo, rozpanoszone bezkarnością forumową rzuca rękawice adminom. Podejmiecie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do admina IP: 195.205.21.* 24.05.09, 23:43 michnik tez jest w spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusy piszesz sam do siebie pajacu??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 09:15 > > I co Wy na to admini? mamo chwolom nos :))))) wy mnie jo wos:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Rozliczyc tutejszych adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:41 I to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: Rozliczyc tutejszych adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:49 Moze tez powinno zajac sie nimi CBA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rozliczyc tutejszych adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:55 To co uprawiaja tutejsi admini jest niewyobrazalnym skandalem! Kasuja informacje o tym, ze radni wystapili z uchwala ws konsultacji o likwidacji T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Rozliczyc tutejszych adminow IP: 89.105.196.* 28.05.09, 21:05 Co ta uchwała miałaby dać teraz jak juz KZK GOP podjął decyzje o likwidacji tramwajów w Gliwicach? Jak był czas na działania, to radni nic nie robili i głowy w piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rozliczyc tutejszych adminow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 01:57 Jaki byl czas! Frankiewicz z dnia na dzien wniosek przrglosowal w KZK GOP, bo boi sie wlasnie takeij konsultacji! A taka twoja wypowiedz zwiadczy, ze jestes albo tragicznie nieinteligentna, albio jestes z grupy Frankiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solat myha mieszka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 03:09 Gdzie mieszka somepoint? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: myha mieszka w Zabrzu IP: *.evo.ams.nl.leaseweb.com 29.05.09, 09:01 > Gdzie mieszka somepoint? Na Czarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoppo IP opserfera - IP: 195.205.21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 09:19 to jest IP - podzszywacza opserfera bis (zalogowanego). a ja siem pytam admina opserfera, dlaczego pozwala na uczestnictwo opserfera zalogowanego skoro netykieta tego zabrania, a opserfer neostradowy istnieje już około trzech lat. Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer LOL - wydumałeś 29.05.09, 10:54 sól w oku, co? Ciekawe czy "jacoppo" jest wolne :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś