Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników tsh, ft4, ft3

29.04.20, 17:21
Cześć,
Od 1,5 miesiąca mam zdiagnozowane hashimoto z niedoczynnością tarczycy. Biore euthyrox 50 ale przyznam szczerze, że czuje sie gorzej niż przed. Dodatkowo zauwazylem, ze brzuch mi sie robi mimo ze nie jem specjalnie wiecej. Moje wyniki sprzed tygodnia:
TSH 4,21 0,27-4,2
FT4 12,8 (12-22) 8%
FT3 3,97 (3,1-6,8) 23,51%
Co sądzicie ? Czy mam problemy z konwersją ?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka