Dodaj do ulubionych

Objawy a wyniki

08.07.20, 11:40
Moje wyniki to:
Tsh: 2.75 NORMA (0.42-3.8)
FT4: 10.75 NORMA (9.01-19.05)
Mam 20 lat. Codziennie jestem strasznie śpiąca i nic nie chce mi się robić. Mam problemy z koncentracją, muszę dłużej pomyśleć nawet przy pytaniu co jadłam wczoraj na obiad. Wieczorami mam przeskakiwanie serca od czasu do czasu gdy leże lub siedzę, w ciągu dnia one nie występują. Często boli mnie głowa. Lekarka mówi, że nic mi nie dolega, dała mi tabletki na uspokojenie, ale ciśnienie mam w normie, nie mam nawet czym się stresować. Myślicie, że powinnam pójść do endokrynologa?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka