Dodaj do ulubionych

co prędzej ????

27.11.09, 12:26
Ciakawy jestem opinii co prędzej sę skończy: budowa 1/2 kilometrowego odcinka ul. Maczka rozpoczęta 2 tygodnie temu. Czy remont 300 metrowego odcinka Batorego, rozpoczęty 3 miesiące temu ?
Obserwuj wątek
    • aurelia_83 Re: co prędzej ???? 27.11.09, 16:36
      Ja stawiam na Maczka;-))
      • sibeliuss Re: co prędzej ???? 27.11.09, 20:25
        Na jakim etapie jest Batorego? (zerwali już stary asfalt? :))
        • zbk0 Re: co prędzej ???? 04.12.09, 23:07
          Na Maczka uwijają się z prędkością światła, tymczasem na Batorego to tydzień im
          nawet nie wystarczy... Gdzieniegdzie brakuje w ogóle chodnika :/
          • hubertus339 Re: co prędzej ???? 05.12.09, 12:43
            A za prawidłowe wytypowanie bedzie jakas nagroda?:)
            • chudzini Są postępy (ale nie na Batorego) 06.12.09, 08:52
              Moje typy co do kolejności :P

1. ul. Zycha
              2. ul. Batorego (a jednak)
              3. ul. Maczka
              4. ul. Powstańców

Zycha już jest praktycznie gotowa. Na skrzyżowaniu z Warszawską jest już równy
              asfalt i wymalowane oznakowanie poziome. Widać, że Skanska to porządna firma i
              nie zostawia po sobie żadnych niedoróbek. Martwiłem się co będzie z kawałkiem
              jezdni, gdzie po wykonaniu przyłącza wodociągowego została dziura przykryta
              kostką brukową, a to przecież był już wyremontowany kawałek ul. Warszawskiej.
              Tymczasem... ani śladu! Wszystko ładnie wyrównane :)

Tymczasem na ul. Łodygowej i kawałku ul. Warszawskiej widać dzisiaj sfrezowaną
              warstwę asfaltu, a więc wyrównywanie drogi od torów jest kontynuowane - oby
              tylko aura sprzyjała gdy będzie układana kolejna warstwa.

Na ul. Powstańców od Reymonta wyłania się już gotowa podsypka by kłaść asfalt,
              więc może utrudnienia znikną jeszcze przed 30. marca? Mam nadzieję, że przy
              układaniu asfaltu zamkną cały odcinek, a nie będą robić tego po jednym pasie.

Jednym słowem na ulicach widać mały postęp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka