Dodaj do ulubionych

To forum to kompromitacja lekarzy

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.03.06, 03:28
Tak czytam i czytam i nabieram przekonania, ze to nie moga pisac lekarze.
Lekarz kojarzy sie z autorytetem, klasa i dystansem. Tutaj kompromitujecie
sie w kazdym poscie, w kazdym zdaniu.
Obserwuj wątek
    • dagps Re: To forum to kompromitacja lekarzy 22.03.06, 08:52
      dokladnie. tak to wlasnie wyglada. no moze nie w kazdym zdaniu, jak tak sie dokladniej przyjrzec, ale w wiekszosci wypowiedzi. mam nadzieje ze zaden z moich lekarzy prowadzacych sie tutaj nie udziela w takiej formie.
    • Gość: = 56=0i q40[ji Re: To forum to kompromitacja lekarzy IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 22.03.06, 09:17
      Jak chcesz wypowiedzi na poziomie to musisz wylaslac oplate, bo za darmo nie
      mozna sie spodziewac fachowych porad dla chorych.
      • zdziwiona11 Re: To forum to kompromitacja lekarzy 22.03.06, 09:26
        informacja po raz kolejny. To nie jest forum do udzielania fachowych rad.
        Poczytajcie sobie może gdzie i po co wchodzicie.Jak wejdziesz do apteki i nie
        dostaniesz tam kiełbasy to tez będziesz mieć pretensje do aptekarza.
        • Gość: osa Zyta to Daria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:48

Gość: Daria 22.03.06, 03:20 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com
          Gość: Zyta 22.03.06, 03:28 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com

• Gość: Zyta Re: Zyta to Daria IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.03.06, 12:40
            Jaka Daria? Ja nie jestem zadna Daria. Ja jestem Zyta.
            • Gość: Lekarz Zyta % Daria...po prostu trolle. IP: *.acn.waw.pl 22.03.06, 13:46
              • Gość: dgfd Re: Zyta % Daria...po prostu trolle. IP: 150.254.181.* 22.03.06, 15:14
                a ja tu ciągle czytam wypowiedzi pacjentów i boje się iść do pracy
            • Gość: Daria Re: Zyta to Daria IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 04:39
              Re: Zyta to Daria
              Autor: Gość: Zyta IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com
              Data: 22.03.06, 12:40 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
              Jaka Daria? Ja nie jestem zadna Daria. Ja jestem Zyta.
              ----------------------------------------------------------------

Czyzbym miala sprzymierzenca?

• dagps Re: To forum to kompromitacja lekarzy 22.03.06, 19:16
          to wiem. nie o tym mowie.
    • Gość: jop W pełni się zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:12
      ale czy oni mogą się jeszcze bardziej skompromitować.
      Ich na co dzień kompromituje postępowanie.
      • Gość: Zyta Re: W pełni się zgadzam IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 04:47
        W pełni się zgadzam
        Autor: Gość: jop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 22.03.06, 16:12 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        ale czy oni mogą się jeszcze bardziej skompromitować.
        Ich na co dzień kompromituje postępowanie.

-----------------------------------------------------------------------------

Jak widzisz moga. Czarno widze ich prace za granica. Przeciez to szczury.
        Handluja lozkami w szpitalach, operacjami wykonanymi na panstwowym sprzecie,
        nie placa podatkow od lewych dochodow, arogancja, buta, pogarda dla pacjentow i
        roszczeniowa postawa. Oto tylko kilka z ich przywar. Na zachodzie szybko sie na
        nich poznaja.

• wladek47 Re: W pełni się zgadzam 23.03.06, 10:49
          Zyta, sprawiasz, ze z niechecia bede wracal do kraju. Tu jakos sie na mnie
          poznali i nie narzekaja. Nawet mnie polubili. W moim szpitalu pracuje paru
          kolegow rowniez z Polski i maja jak najlepsza opinie. Forma i tresc wypowiedzi
          Twojej i innych dariopodobnych sprawiaja tylko, ze wzajemna agresja rosnie i
          nie ma miejsca na rzeczowa argumentacje. U nas dzisiaj slonecznie chociaz
          nocami jak i w Polsce zimno. Pozdrawiam wiec chlodno Wl.
          • maga_luisa Re: W pełni się zgadzam 23.03.06, 11:57
            Władku, nie trać czasu na rozmowę z nimi. Daria ma rozdwojenie jaźni i
            dyskutuje z własnym alter ego.
            • Gość: marcin codziennie IP: *.centertel.pl 24.03.06, 00:33
              codziennie przybywa ludzi którzy mogą mnie pocałować w dupe...dzis dołączyła do tego grona Zyta... gratuluje
              • Gość: Zyta Re: codziennie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 24.03.06, 00:41
                Skompromitowany zasrancu. Tym postem dowodzisz, ze jestes gnojem.
                • Gość: gajowy Re: Zyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 01:06
                  Pif paf !
                • Gość: marcin Re: codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:21
                  nie denerwój sie Zytko jesteś w doskonałym towarzystwie min. z Religą; Dornem; Ziobro; Marcinkiewiczem Kaczyńskim i wieloma innymi . dla ciebiejak widać pocałowanie mnie w moją doktorska dupe to prawdziwy zaszczyt...
                  życze zdrówka
                  • Gość: Daria Re: codziennie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.03.06, 20:36
                    Re: codziennie
                    Autor: Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                    Data: 24.03.06, 22:21 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

nie denerwój sie Zytko jesteś w doskonałym towarzystwie min. z Religą; Dornem;
                    Ziobro; Marcinkiewiczem Kaczyńskim i wieloma innymi
                    . dla ciebiejak widać pocałowanie mnie w moją doktorska dupe to prawdziwy
                    zaszczyt...
                    życze zdrówka
                    -----------------------------------------------------------------------------

Oj, ty debilu! Jak sie pisze "denerwuj"?? przez "o" kreskowane? No dochtory
                    jak?

• Gość: mxp44 ty daria/ziuta/manka/stefka... IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 25.03.06, 20:58
                      Gość portalu: Daria napisał(a):

>Jak sie pisze "denerwuj"?? przez "o" kreskowane?

Jak wytrzezwiejesz to se popytaj na Forum Ortografia.
                      I jeszcze sprawdz "son of the BITH" .Coby ten twoj "perfekt" angielski byl choc
                      na poziomie grinpojntinglisz...hehe :)
                    • Gość: marcin Re: codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:49
                      zaręczam Ci Skarbie ze jak trafisz w moje rece to bedzie ci wszystko jedno czy znam ortografie czy nie
                      i nie wysilaj sie na vięte riposty odpowiedzi z mojej strony nie bedzie mozesz co najwyZej pogadać z moja dupa ale do niej ustawiła sie juz niezła kolejka do całowania wiec raczej se nie pogadasz ...żegnam

• Gość: marii Re: To forum to kompromitacja lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:53
      Prawda. Dno.

A w dupe, Marcin, całuj sie sam.
      • Gość: marcin Re: To forum to kompromitacja lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:44
        fizycznie niewykonalne :-) ale witam w w szacownym gronie dopisuje cie do listy i słuze dupa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka