Gość: Zyta IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.03.06, 03:28 Tak czytam i czytam i nabieram przekonania, ze to nie moga pisac lekarze. Lekarz kojarzy sie z autorytetem, klasa i dystansem. Tutaj kompromitujecie sie w kazdym poscie, w kazdym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: To forum to kompromitacja lekarzy 22.03.06, 08:52 dokladnie. tak to wlasnie wyglada. no moze nie w kazdym zdaniu, jak tak sie dokladniej przyjrzec, ale w wiekszosci wypowiedzi. mam nadzieje ze zaden z moich lekarzy prowadzacych sie tutaj nie udziela w takiej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: = 56=0i q40[ji Re: To forum to kompromitacja lekarzy IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 22.03.06, 09:17 Jak chcesz wypowiedzi na poziomie to musisz wylaslac oplate, bo za darmo nie mozna sie spodziewac fachowych porad dla chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiona11 Re: To forum to kompromitacja lekarzy 22.03.06, 09:26 informacja po raz kolejny. To nie jest forum do udzielania fachowych rad. Poczytajcie sobie może gdzie i po co wchodzicie.Jak wejdziesz do apteki i nie dostaniesz tam kiełbasy to tez będziesz mieć pretensje do aptekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Zyta to Daria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:48 Gość: Daria 22.03.06, 03:20 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com Gość: Zyta 22.03.06, 03:28 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Zyta to Daria IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.03.06, 12:40 Jaka Daria? Ja nie jestem zadna Daria. Ja jestem Zyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgfd Re: Zyta % Daria...po prostu trolle. IP: 150.254.181.* 22.03.06, 15:14 a ja tu ciągle czytam wypowiedzi pacjentów i boje się iść do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zyta to Daria IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 04:39 Re: Zyta to Daria Autor: Gość: Zyta IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com Data: 22.03.06, 12:40 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Jaka Daria? Ja nie jestem zadna Daria. Ja jestem Zyta. ---------------------------------------------------------------- Czyzbym miala sprzymierzenca? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: To forum to kompromitacja lekarzy 22.03.06, 19:16 to wiem. nie o tym mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop W pełni się zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:12 ale czy oni mogą się jeszcze bardziej skompromitować. Ich na co dzień kompromituje postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: W pełni się zgadzam IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 04:47 W pełni się zgadzam Autor: Gość: jop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 22.03.06, 16:12 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- ale czy oni mogą się jeszcze bardziej skompromitować. Ich na co dzień kompromituje postępowanie. ----------------------------------------------------------------------------- Jak widzisz moga. Czarno widze ich prace za granica. Przeciez to szczury. Handluja lozkami w szpitalach, operacjami wykonanymi na panstwowym sprzecie, nie placa podatkow od lewych dochodow, arogancja, buta, pogarda dla pacjentow i roszczeniowa postawa. Oto tylko kilka z ich przywar. Na zachodzie szybko sie na nich poznaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wladek47 Re: W pełni się zgadzam 23.03.06, 10:49 Zyta, sprawiasz, ze z niechecia bede wracal do kraju. Tu jakos sie na mnie poznali i nie narzekaja. Nawet mnie polubili. W moim szpitalu pracuje paru kolegow rowniez z Polski i maja jak najlepsza opinie. Forma i tresc wypowiedzi Twojej i innych dariopodobnych sprawiaja tylko, ze wzajemna agresja rosnie i nie ma miejsca na rzeczowa argumentacje. U nas dzisiaj slonecznie chociaz nocami jak i w Polsce zimno. Pozdrawiam wiec chlodno Wl. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: W pełni się zgadzam 23.03.06, 11:57 Władku, nie trać czasu na rozmowę z nimi. Daria ma rozdwojenie jaźni i dyskutuje z własnym alter ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin codziennie IP: *.centertel.pl 24.03.06, 00:33 codziennie przybywa ludzi którzy mogą mnie pocałować w dupe...dzis dołączyła do tego grona Zyta... gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: codziennie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 24.03.06, 00:41 Skompromitowany zasrancu. Tym postem dowodzisz, ze jestes gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:21 nie denerwój sie Zytko jesteś w doskonałym towarzystwie min. z Religą; Dornem; Ziobro; Marcinkiewiczem Kaczyńskim i wieloma innymi . dla ciebiejak widać pocałowanie mnie w moją doktorska dupe to prawdziwy zaszczyt... życze zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: codziennie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.03.06, 20:36 Re: codziennie Autor: Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 24.03.06, 22:21 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- nie denerwój sie Zytko jesteś w doskonałym towarzystwie min. z Religą; Dornem; Ziobro; Marcinkiewiczem Kaczyńskim i wieloma innymi . dla ciebiejak widać pocałowanie mnie w moją doktorska dupe to prawdziwy zaszczyt... życze zdrówka ----------------------------------------------------------------------------- Oj, ty debilu! Jak sie pisze "denerwuj"?? przez "o" kreskowane? No dochtory jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxp44 ty daria/ziuta/manka/stefka... IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 25.03.06, 20:58 Gość portalu: Daria napisał(a): >Jak sie pisze "denerwuj"?? przez "o" kreskowane? Jak wytrzezwiejesz to se popytaj na Forum Ortografia. I jeszcze sprawdz "son of the BITH" .Coby ten twoj "perfekt" angielski byl choc na poziomie grinpojntinglisz...hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:49 zaręczam Ci Skarbie ze jak trafisz w moje rece to bedzie ci wszystko jedno czy znam ortografie czy nie i nie wysilaj sie na vięte riposty odpowiedzi z mojej strony nie bedzie mozesz co najwyZej pogadać z moja dupa ale do niej ustawiła sie juz niezła kolejka do całowania wiec raczej se nie pogadasz ...żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marii Re: To forum to kompromitacja lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:53 Prawda. Dno. A w dupe, Marcin, całuj sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: To forum to kompromitacja lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:44 fizycznie niewykonalne :-) ale witam w w szacownym gronie dopisuje cie do listy i słuze dupa Odpowiedz Link Zgłoś