Dodaj do ulubionych

Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ?????

19.02.10, 22:34
Witam,

czy ktoś mógłby mi polecić dobre miejsce na urządzenie chrzcin? Czy u nas w
Ząbkach jest jakieś sympatyczne i sprawdzone miejsce? Jakie są ceny w tych
miejscach? Szukam lokali w Ząbkach i w Warszawie.
Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam
Piotr
Obserwuj wątek
    • zabek505 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 20.02.10, 07:24
      Jeśli to małe przyjęcie odwiedź restaurację To Tu na Stefczyka bardzo mili
      właściciele i dobre jedzonka wszystkiego się dowiesz na miejscu. Organizują
      przyjęcia komunijne może i chrzciny?
    • madameblanka Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 20.02.10, 09:25
      W Quatro na Skorupki, 120 od łebka:)
      • charli_27 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 20.02.10, 10:22
        Poszukuję miejsca na ok. 30-35 osób. Zależny mi na dość konkurencyjnej cenie?
        • madameblanka Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 20.02.10, 10:38
          ceny wahają sie 100-120, róznica tylko w wygladzie lokalu; w tamtym roku
          przeleciałam sie po paru lokalach - dużo ich nie ma to obskoczysz raz dwa:)
          Nie skorzystałam z żadnego bo menu mieli dość sztywne a ja nie chciałam kotletów
          z buraczkami na przyjęcie:P
      • leon_waw Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 22.02.10, 13:05
        Ja też mogę polecić Quatro, chrzciny mieliśmy w zeszłym roku w sierpniu i
        byliśmy bardzo zadowoleni. Miła obsługa i wszystko co zostało na stołach zostało
        zapakowane dla nas do domu. Szczerze polecam.
    • sportif CopaCabana 20.02.10, 11:33
      www.restauracje.com.pl/ng.asp?p=38,1849,3524,11
      • bluetitanium Chrzciny??? 20.02.10, 13:47
        Ja akurat bedę robić chrzciny Mojej córki.Wypadają one akurat na drugi dzień
        Świąt Wielkanocnych.Jeżeli akurat Twoje będą innego dnia , to mogę polecić Ci
        właśnie taką salę na 30-40 osób i cena także jest konkurencyjna w stosunku do
        pozostałych miejsc.Nie jest to może bardzo renomowana restauracja ale myślę że
        jest ok.Jest to pomieszczenie wygospodarowane przez właścicieli domu, w zaciszu
        Ich podwórka.Sala przyzwoita.Jeżeli Cię to interesuje mogę przesłać zdjęcia na
        maila prywatnego.
        • charli_27 Re: Chrzciny??? 20.02.10, 16:05
          Bluetitanium poproszę o te fotki i jakiś kontakt.
          Dziękuję za info.
          Wydaje mi się że większość lokalnych "restauracji" i "lokali" jest strasznie
          konserwatywnie nastawiona na klienta, wszystko chcą robić standardowo. Chyba
          zacznę szukać w Warszawie. Sprawdzę jeszcze ten lokal w Zielonce ;)

Pozdrawiam
    • andrzejikasia Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 20.02.10, 20:46
      Witam,
      my robiliśmy chrzciny w Kobyłce: Dom weselny Pokusa:
      www.pokusa.waw.pl/
      Jedzenie, lokal i obsługa według nas bardzo dobra.
      • mammamia1000 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 21.02.10, 15:57
        my wyprawialiśmy chrzciny w Quatro na Skorupki - i nie polecam tego lokalu. Zimno, niemiła obsługa i jedzenie barowe...
        Byliśmy natomiast dwa razy ( niestety już po naszych chrzcinach ...) w restauracji Galop w Zielonce i byłam zachwycona. Super jedzonko i nastrój.
        Knajpa jest przy samej trasie na Wołomin, obok hurtowni zabawek Gonzi.
        • mechanik77 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 21.02.10, 21:33
          Quatro nie plecam robiłam tam chrzciny pierwszego dziecka i w
          skrócie zabrakło jedzenia, wolna obsługa i o wszystko trzeba było
          prosić, natomiast drugiemu dziecku organizowaliśmy chrzciny teraz w
          lutym w restauracji Fanaberia i tu mile zostałam zaskoczona, obsługa
          rewelacja, jedzenie wysmienite, przede wszystkim wszystkiego było
          sporo, goście zadowoleni, od osoby płaciliśmy 110 zł, naprawdę
          polecam, można wybrać sobie salę, na górze jest pokoik dla dziecka z
          przewijakiem, łóżeczkiem....suuuper
          • andrzejikasia Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 22.02.10, 08:55
            Co do Fanaberii, różne głosy pojawiały się na forum, jednym się podobało, innym
            nie. To co jedni chwalili inny ganili. Mam sąsiadkę która robiła tam imprezę i
            jej się bardzo nie podobało.
          • nikakrzysia Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 22.02.10, 11:34
            my też robiliśmy chrzciny w Fanaberii i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani bardzo
            miła, uczynna. Jedzenie smaczne i pod dostatkiem. Napoje markowe. Stół był
            udekorowany bardzo elegancko. Dla karmiącej mamy przygotowują oddzielny obiad.
            Na koniec pozostałe jedzenie jest pakowane na wynos. Wszystko można wcześniej
            ustalić. Cena 110 od osoby.
            • meggy.kotka Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 22.02.10, 11:39
              ja znowu nie polecam Copa Cabany
              zrobiliśmy tam wesele i nie jesteśmy zadowoleni z obsługi i dań zimnych bo
              ciepłe nie były takie złe
              • charli_27 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 23.02.10, 18:16
                Witam,

a czy ktoś z osób, które organizowały chrzciny w Fanaberii mogą podać mi co
                wchodzi w cenę za osobę? Czy napoje są wliczone? Jak wygląda sprawa "jedzeniowa"?

Pozdrawiam
                • nikakrzysia Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 23.02.10, 18:58
                  w kwotę 110 pln wchodzą przystawki, zupa, gorące danie, owoce, ciasta (tort
                  dodatkowo płatny lub we własnym zakresie), kawa, herbata, napoje (coca-cola,
                  woda niegazowana i gazowana, soki w dzbankach)+ napiwek. Alkohol można przynieść
                  swój, pobierają korkowe,jeśli dobrze pamiętam 5 pln.
                  • zabkowianin12 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 28.02.10, 22:21
                    a czy to legalne przynosić alkohol do lokalu chyba w lokalu w który nie posiada
                    koncesji nie wolno spożywać alkoholu a jeśli ją posada to tylko kupony w lokalu
                    kto odpowie za zatrucie się alkoholem niewiadomego pochodzenia
    • zoncia11 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 01.03.10, 13:03
      ja z czystym sumieniem mogę polecić salę MAGRO na tyłach bazarku.
      Wszystko super i cena też przystępna. Sama robiłam tam chrzciny
      dziecka.
      • anitka02 Re: Gdzie urządzić przyjęcie (chrzciny) ????? 01.03.10, 18:45
        Ja polecam sale Quatro na Skorupki.
        Chrzciny drugiego dziecka robiliśmy w "sali zielonej" w zeszłym roku.
        Jedzenie świeżutkie, ładnie udekorowane. Tort śmietanowiec bardzo dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka