21.04.10, 23:32
Witam,

Czy ktoś interesował się inną inwestycją naszego developera? Inwestycja
Point48 miała być oddana na początku kwietnia i jak widać na zdjęciach
point48.pl/relacje_z_inwestycji.html chyba się im udało może więc mogli
by zatrudnić wykonawcę który pracował przy tej inwestycji aby szybciej
ukończyć nasze osiedle.
Obserwuj wątek
    • gordonblue3 Re: Point48 23.04.10, 08:17
      ukończenie Point 48 było przewidziane także na IV kwartał 2009 roku i jak widać
      oddali według planu ( z lekkim zimowym poślizgiem)u nas na osiedlu nadal
      wszystko idzie w żółwim tempie...pzdr
      • 2times Re: Point48 10.05.10, 20:31
        Z lekkim zimowym poślizgiem??? Jakoś maj w połowie a ja dalej kluczy nie mam. To
        jest lekki poślizg? Ręce mi opadają jak czytam takie opinie.
        • gordonblue3 Re: Point48 10.05.10, 20:47
          nie jestem przyszłym mieszkańcem P48 a jadąc ulicą wygląda,że
          budynek ten jest już dawno ukończony nie tak jak VP,
          a jaki jest powód nieoddania mieszkań w przypadku P48...
          • 2times Re: Point48 12.05.10, 07:41
            Nie jestem w stanie takich informacji uzyskać u tych pracowników tej firmy.
            Odbiór miałem ponad miesiąc temu, zgłosiłem listę poprawek, miały byc poprawione
            pod koniec kwietnia, a nadal nie mogę odebrac kluczy. Na kilka maili, które
            pisałem dostałem chyba jedną odpowiedź. Telefonicznie słyszę, że a to ktoś od
            wykonawcy bedzie dopiero w przyszlym tygodniu, a to to a to siamto. Juz trzeci
            termin obiecują. Całkowita beztroska tam panuje. Spieprzyli balustrady drewniane
            na balkonach w całym bloku i je zdejmowali. Może o to chodzi, a może spieprzyli
            coś jeszcze i to bardziej i nie chcą się przyznać. Katastrofa.
            • ariadna.b Re: Point48 12.05.10, 09:06
              heh to ciekawe pewnie dlatego u nas nie ma poręczy na balkonach. Bo ich
              tłumaczenie, że będą to robić na końcu po wydaniu mieszkań to raczej
              nie ma sensu. Ja miałam odebrać klucze w piątek, do dzisiaj mi się nie
              udało bo przedstawiciel dewelopera był przez ten czas właśnie na
              inwestycji Point48 :).
              • 2times Re: Point48 12.05.10, 18:13
                To też pokazuje jak ma ta firma ludzi w poważaniu, kiedy na dwie inwestycje,
                spóźnione po kilka miesięcy, jest jedna osoba upoważniona do odbioru lokali z
                ramienia dewelopera. Chyba, że to kolejna ściema, żeby tylko dać sobie więcej czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka