ariadna.b 23.04.10, 15:12 Czy ktoś z Państwa się orientuje jaki jest właściwie adres naszego osiedla? Czy w ogóle jest już jakiś adres nadany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swire321 Re: adres osiedla??? 23.04.10, 16:10 Jak dobrze pamiętam,to w umowie jest chyba ul.Powstańców 2 Odpowiedz Link Zgłoś
przyborp Re: adres osiedla??? 24.04.10, 15:47 Powstańców 2 to pierwsze osiedle Gazomontażu. Mam nadzieję że nie będzie adres Powstańców, bo zawsze przy podawaniu adresu będzie: Powstańców X wjazd od Piłsudskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
rat.med Re: adres osiedla??? 24.04.10, 20:56 przyborp. Ludzie podaja adres i jak dojechac do osiedla a dyspozytorzy i tak podaja tylko adres. Wiem cos o tym :) ...bo sam musze sie domyslac jak dojechac do konkretnego bloku;) Odpowiedz Link Zgłoś
gordonblue3 Re: adres osiedla??? 25.04.10, 14:32 Powstańców 2 to adres biura GH, myślę, że bedzie ulica Piłsudskiego ( jakiś wysoki numer)bo wjazd będzie od tej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
kerajm Re: adres osiedla??? 06.05.10, 20:53 GH wystąpił o nadanie adresu naszego osiedla, przynajmniej tak się dowiedziałem. Podzielam opinię przedmówcy, że będzie to ulica Piłsudzkiego Odpowiedz Link Zgłoś