Dodaj do ulubionych

:) ????????????

17.06.10, 20:32
Ech..co mam zrobic..zakochalam sie w chlopaku z baru kebab na piłsudskiego?
Obserwuj wątek
    • martysia-to-ja Re: :) ???????????? 18.06.10, 06:55
      Cieszyć się że masz możliwość na niego popatrzeć, porozmawiać w chwili kiedy
      kupujesz sobie coś do jedzenia albo po prostu do niego zagadać :P
    • rifley Re: :) ???????????? 18.06.10, 08:42
      Zapytaj chłopaka czy nie ma dość tego kebaba i nie wybrał by się na gyrosa :P
      Tak na serio: odwagi :) Wyczaj moment kiedy jest mały ruch i go zagadnij :)
      • afrikana7 Re: :) ???????????? 18.06.10, 19:57
        Gdyby to było takie proste...:/ Dzieki, że ktoś podszedł do tematu poważnie..Pozdrawiam
    • pleszak_easy Re: :) ???????????? 18.06.10, 09:06
      a ja na twoim miejscu wskoczyłabym na ten kręcący się kawał mięcha. to zrobi
      wrażenie....
    • kerajm Re: :) ???????????? 19.06.10, 11:08
      Witam
      Może wsród Twoich znajomych jest ktoś, kto zna tego chłopaka, jeśli
      tak to można zaaranżować "przypadkowe" spotkanie.
      • mariapolo Re: :) ???????????? 19.06.10, 19:27
        afrikana jesli ten arab legalnie pracuje w polsce i sadzac z wymowy jest
        przyjezdnym to na bank jest juz zonaty i dzieki temu dostal sie do tego kraju:),
        poczytaj forum faceci z egiptu albo z tunezji to na wiele spraw otworza ci sie
        oczy, no wiem wiem moze interesuje ciebie tylko niezobowiazujaca z nim wymiana
        plynow fizjologicznych:) to wtedy mozesz smialo mu to hahahahah zaproponowac tak
        samo jak oni proponuja to wszystkim turystka na wakacjach:)
        • afrikana7 Re: :) ???????????? 20.06.10, 01:38
          Heh..:) A powiedz mi czy to jest jedyny sposob zeby pracował legalnie w Polsce..?
          • delma77 Re: :) ???????????? 20.06.10, 02:08
            afrikana niestety, ale muszę cię zmartwić,razem z moim mężem poszliśmy na kebaba
            i zaczęliśmy sobie rozmawiać właśnie z tym panem w który ci się tak podoba i
            powiedział nam miedzy innymi że jest żonaty i ma synka w wieku ok 4latka...ale
            jeżeli chodzi ci o niezobowiązująca znajomość(chodź w tym przypadku nie popieram
            takiej ze względu na żonę i dziecko)nic nie powiem co możesz zrobić by tego pana
            poderwać:)
            • afrikana7 Re: :) ???????????? 20.06.10, 02:28
              Tam jest dwóch panów..jeden wyzszy drugi niższy..o którym mówisz?
              • mariapolo Re: :) ???????????? 20.06.10, 03:47
                afrikana napisalam ci poczytaj sobie forum faceci z egiptu czy z tunezji albo
                forum arabia.pl tam sie wszystkiego dowiesz, a facet kaleczy jezyk wiec na bank
                jest w polsce tylko sposobem ,,na zone,, czasy studentow arabow to sie skonczyly
                a kraju 20 lat temu ,arab kawaler ma praktycznie zerowe szanse na dostanie wizy
                do polski noooooooooooo chyba ze jest szalenie bogaty ale wtedy ktos taki nie
                bedzie pracowal w kebabie w Ząbkach :) Wiedze swoja opieram na osobistych
                relacjach praktycznie co roku spedzam wakacje w Egiptowie i tam opedzic sie nie
                mozna od Loverow ktorzy na sile chca sie wyrwac do Europy uwodzac europejki wiza
                z Schengen ma swoja cene:)
        • afrikana7 Re: :) ???????????? 21.06.10, 19:25
          A powiedz mi czy chociaż Ty słyszałas o jakims "normlnym" Arabie..?
          • mariapolo Re: :) ???????????? 21.06.10, 20:57
            Tych ktorych poznalam w miejscowosciach turystycznych a generalnie wiekszosc
            turystek tylko tam poznaje arabow z pewnoscia nie sa ,,normalni,, choc wszyscy
            twierdza hahaha ze sa uczciwi i calkiem normalni. Sa rozbestwieni przez
            turystki, i napaleni na sex a w oczach maja tylko $. Oczywiscie kazdy z nich co
            turnus wciska kit jakieis naiwnej turystce z Polski rosji czy z innego kraju ze
            ja lover od 1 wejrzenia a raczej od pierwszego ,,wlozenia,, i ze jest ta jedyna
            i podobne brednie:). Ale nie ma sie im co dziwic generalnie wszyscy pochodza z
            biednych rodzin gdzies z egipskiego zadupia z nad granicy z etiopia itp. Znajomy
            ktory spedzil pare lat w Egiptowie jako rezydent powiedzial mi jedno normalni
            arabowie to zamozni arabowie niby na pokaz sa religijni ale sa przesiaknieci
            kultura zachodnia i widza wady kultury arabskiej ale w egipcie czy tunezji masz
            minimalne szanse takich spotkach natomiast arab z dubaju nawet nie spojrzy na
            europejke a w hotelach obsluge masz z hindusow czy pakistanczykow. Poczytaj
            sobie fora ktore napisalam przekonasz sie ze 95% malzenst typu polska turystka
            plus arab z wakacji konczy sie po kilku latach a panowie arabowie znikaja z kasa
            zarobiona w polsce plus to z czego oskubia swoje zony i wracaja do egiptowa czy
            innej tunezji by tam prowadzic zycie poboznego muzulmanina:)
            • afrikana7 Re: :) ???????????? 21.06.10, 23:06
              Szczerze to sie zalamalam..słyszalam ze potrafia nieźle namieszac ale mialam cicha nadzieje ze nie kazdy jest taki sam..:(((
              • mariapolo Re: :) ???????????? 22.06.10, 06:59
                nadzieja matka glupich:) ale jak kazda matka kocha swoje dzieci:)
                • afrikana7 Re: :) ???????????? 22.06.10, 21:30
                  A daj spokoj..:p Jak zwykle mam pod górke..:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka