afrikana7 17.06.10, 20:32 Ech..co mam zrobic..zakochalam sie w chlopaku z baru kebab na piłsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martysia-to-ja Re: :) ???????????? 18.06.10, 06:55 Cieszyć się że masz możliwość na niego popatrzeć, porozmawiać w chwili kiedy kupujesz sobie coś do jedzenia albo po prostu do niego zagadać :P Odpowiedz Link Zgłoś
rifley Re: :) ???????????? 18.06.10, 08:42 Zapytaj chłopaka czy nie ma dość tego kebaba i nie wybrał by się na gyrosa :P Tak na serio: odwagi :) Wyczaj moment kiedy jest mały ruch i go zagadnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
afrikana7 Re: :) ???????????? 18.06.10, 19:57 Gdyby to było takie proste...:/ Dzieki, że ktoś podszedł do tematu poważnie..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pleszak_easy Re: :) ???????????? 18.06.10, 09:06 a ja na twoim miejscu wskoczyłabym na ten kręcący się kawał mięcha. to zrobi wrażenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kerajm Re: :) ???????????? 19.06.10, 11:08 Witam Może wsród Twoich znajomych jest ktoś, kto zna tego chłopaka, jeśli tak to można zaaranżować "przypadkowe" spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: :) ???????????? 19.06.10, 19:27 afrikana jesli ten arab legalnie pracuje w polsce i sadzac z wymowy jest przyjezdnym to na bank jest juz zonaty i dzieki temu dostal sie do tego kraju:), poczytaj forum faceci z egiptu albo z tunezji to na wiele spraw otworza ci sie oczy, no wiem wiem moze interesuje ciebie tylko niezobowiazujaca z nim wymiana plynow fizjologicznych:) to wtedy mozesz smialo mu to hahahahah zaproponowac tak samo jak oni proponuja to wszystkim turystka na wakacjach:) Odpowiedz Link Zgłoś
afrikana7 Re: :) ???????????? 20.06.10, 01:38 Heh..:) A powiedz mi czy to jest jedyny sposob zeby pracował legalnie w Polsce..? Odpowiedz Link Zgłoś
delma77 Re: :) ???????????? 20.06.10, 02:08 afrikana niestety, ale muszę cię zmartwić,razem z moim mężem poszliśmy na kebaba i zaczęliśmy sobie rozmawiać właśnie z tym panem w który ci się tak podoba i powiedział nam miedzy innymi że jest żonaty i ma synka w wieku ok 4latka...ale jeżeli chodzi ci o niezobowiązująca znajomość(chodź w tym przypadku nie popieram takiej ze względu na żonę i dziecko)nic nie powiem co możesz zrobić by tego pana poderwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
afrikana7 Re: :) ???????????? 20.06.10, 02:28 Tam jest dwóch panów..jeden wyzszy drugi niższy..o którym mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: :) ???????????? 20.06.10, 03:47 afrikana napisalam ci poczytaj sobie forum faceci z egiptu czy z tunezji albo forum arabia.pl tam sie wszystkiego dowiesz, a facet kaleczy jezyk wiec na bank jest w polsce tylko sposobem ,,na zone,, czasy studentow arabow to sie skonczyly a kraju 20 lat temu ,arab kawaler ma praktycznie zerowe szanse na dostanie wizy do polski noooooooooooo chyba ze jest szalenie bogaty ale wtedy ktos taki nie bedzie pracowal w kebabie w Ząbkach :) Wiedze swoja opieram na osobistych relacjach praktycznie co roku spedzam wakacje w Egiptowie i tam opedzic sie nie mozna od Loverow ktorzy na sile chca sie wyrwac do Europy uwodzac europejki wiza z Schengen ma swoja cene:) Odpowiedz Link Zgłoś
afrikana7 Re: :) ???????????? 21.06.10, 19:25 A powiedz mi czy chociaż Ty słyszałas o jakims "normlnym" Arabie..? Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: :) ???????????? 21.06.10, 20:57 Tych ktorych poznalam w miejscowosciach turystycznych a generalnie wiekszosc turystek tylko tam poznaje arabow z pewnoscia nie sa ,,normalni,, choc wszyscy twierdza hahaha ze sa uczciwi i calkiem normalni. Sa rozbestwieni przez turystki, i napaleni na sex a w oczach maja tylko $. Oczywiscie kazdy z nich co turnus wciska kit jakieis naiwnej turystce z Polski rosji czy z innego kraju ze ja lover od 1 wejrzenia a raczej od pierwszego ,,wlozenia,, i ze jest ta jedyna i podobne brednie:). Ale nie ma sie im co dziwic generalnie wszyscy pochodza z biednych rodzin gdzies z egipskiego zadupia z nad granicy z etiopia itp. Znajomy ktory spedzil pare lat w Egiptowie jako rezydent powiedzial mi jedno normalni arabowie to zamozni arabowie niby na pokaz sa religijni ale sa przesiaknieci kultura zachodnia i widza wady kultury arabskiej ale w egipcie czy tunezji masz minimalne szanse takich spotkach natomiast arab z dubaju nawet nie spojrzy na europejke a w hotelach obsluge masz z hindusow czy pakistanczykow. Poczytaj sobie fora ktore napisalam przekonasz sie ze 95% malzenst typu polska turystka plus arab z wakacji konczy sie po kilku latach a panowie arabowie znikaja z kasa zarobiona w polsce plus to z czego oskubia swoje zony i wracaja do egiptowa czy innej tunezji by tam prowadzic zycie poboznego muzulmanina:) Odpowiedz Link Zgłoś
afrikana7 Re: :) ???????????? 21.06.10, 23:06 Szczerze to sie zalamalam..słyszalam ze potrafia nieźle namieszac ale mialam cicha nadzieje ze nie kazdy jest taki sam..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: :) ???????????? 22.06.10, 06:59 nadzieja matka glupich:) ale jak kazda matka kocha swoje dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
afrikana7 Re: :) ???????????? 22.06.10, 21:30 A daj spokoj..:p Jak zwykle mam pod górke..:/ Odpowiedz Link Zgłoś