sloggi 06.04.04, 16:43 Wjeżdzając od strony Warszawy widać las dźwigów - co się buduje w Ząbkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentcooper Re: Co się buduje w Ząbkach? 09.04.04, 15:36 sloggi napisał: > Wjeżdzając od strony Warszawy widać las dźwigów - co się buduje w Ząbkach? od strony Warszawy jaka ulica ? Ja zawsze jezdze skrotem przez dzialki takze nic nie widze. Na Chelmzynskiej chyba sie nic nie buduje, a od Radzyminskiej to dawno nie jechalem wiec nie wiem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co się buduje w Ząbkach? 11.04.04, 01:48 Trochę tych inwestycji jest :) Z tego co znalazłem: -Anłuk - ul.Legionów, -Dolcan - ul.Warszawska 48, ul.Szwoleżerów, ul.Orla www.dolcan.com.pl/mieszkania.htm -Fos-pol ul.Reymonta, -Gazomontaż ul.Powstańców, Max & Art-a - ul.Stefczyka przy Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
subti Re: Co się buduje w Ząbkach? 17.05.04, 13:57 Jest jeszcze cos takiego jak: >Maciek II >Dorbud Subti Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: Co się buduje w Ząbkach? 02.06.04, 12:17 subti napisał: > Jest jeszcze cos takiego jak: > Dorbud Czy to Dorbud to moze firma budujaca na Powstancow w Zabkach - jeżeli tak to gdzie ma swoją siedzibę - gdzie można dostać plany mieszkań etc. Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co się buduje w Ząbkach? 02.06.04, 13:23 Sprawdzę w domu w papierzyskach i napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
24powstaniec Re: Co się buduje w Ząbkach? 03.06.04, 10:33 rawi_pozn napisała: > Czy to Dorbud to moze firma budujaca na Powstancow w Zabkach - jeżeli tak to > gdzie ma swoją siedzibę - gdzie można dostać plany mieszkań etc. > Rawi To jest chyba DOZBUD a nie DORBUD ale nie jestem pewien - widzialem jakis niebieski samochod z napisem na plandece i wlasnie bodajze DOZBUD Powstaniec Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Co się buduje w Ząbkach? 02.06.04, 13:03 subti napisał: > Jest jeszcze cos takiego jak: > > >Maciek II > >Dorbud > > Subti Znacie firmę Maciek II ? Co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co się buduje w Ząbkach? 02.06.04, 13:23 Spróbuję ustalić jakiś namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
24powstaniec Re: Co się buduje w Ząbkach? 03.06.04, 10:32 husky_ napisał: > Znacie firmę Maciek II ? Co o niej sądzicie? Maciek II to ta sama firma co MAC PLAST - poszukaj na forum developerzy dyskusji zaczynającej się od: "MacPlast ZĄBKI - Powstańców" Powstaniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn dla mieszkańców ulicy Powstańców 17.06.04, 14:11 ... dla osób mieszkających na ulicy Powstańców: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=13446276Pozdrawiam Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: Co się buduje w Ząbkach? 06.07.04, 09:55 subti napisał: > Jest jeszcze cos takiego jak: > Dorbud To jest DOZBUD budowa na Powstancow 26 biuro tez tam mam juz plany mieszkania od 2700 do 2900 brutto niestety w necie nigdzie ich nie ma Pozdrawiam Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co się buduje w Ząbkach? 06.07.04, 10:40 Masz na nich namiar telefoniczny? Może mają stronkę w necie tylko podpiętą pod coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: Co się buduje w Ząbkach? 07.07.04, 13:58 sloggi napisał: > Masz na nich namiar telefoniczny? 602 235 347 lub 601 391 585 Ktores jest do inwestora a ktores na budowe nie pamietam ktore gdzie Pozdrawiam Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
wiki21 Re: Co się buduje w Ząbkach? 30.09.04, 14:29 To ze to jest firma Dozbud to się zgadza ale numer to 32 jesli chodzi o ceny mieszkań to na bilbordach jest od 2500 do 3000 zł. za mert kwadratowy brutto i w inrernecie też jet mogę podać adres www.dozbud.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: Co się buduje w Ząbkach? 30.09.04, 17:39 Pisz smialo wiki ze jestes wlasnie z tej firmy a nie pal tu ...... wiki21 napisała: > To ze to jest firma Dozbud to się zgadza ale numer to 32 jesli chodzi o ceny > mieszkań to na bilbordach jest od 2500 do 3000 zł. a co poza billboardami jest inaczej ? rozumiem ze tak chcialo sie zasugerowac ze nieby jestes klient ale niestety kiepsko ci to wyszlo :( pozdrawiamy firme dozbud widac ze dostep do internetu juz jest i na tej budowie ! Odpowiedz Link Zgłoś