Dodaj do ulubionych

Bójka w iksie

30.11.10, 21:53
Co to za awantura była jakies pół godziny temu w iksie na przystanku Maczka/Powstańców?
Widziałem że kierowca szarpał się z jakimś gościem który wparował do kabiny.
Obserwuj wątek
    • antykaczor2010 Re: Bójka w iksie 01.12.10, 10:58
      wcale się nie dziwię że w końcu komuś nerwy puściły bo ci kierowcy wyjątkowo chamsko jeżdżą
      • mp_nl Re: Bójka w iksie 01.12.10, 11:07
        tak z ciekawości, co oni takiego robia?
      • antykaczor2010 Re: Bójka w iksie 01.12.10, 11:21
        np. wymuszanie pierwszeństwa, obryzgiwanie błotem przechodniów może to były wyjątki ale widziałem

• kriis.borowski Re: Bójka w iksie 01.12.10, 11:52
          Tu akurat nie tylko kierowcy iksów jeżdżą tak jak napisałeś. Prywatne samochody też często, gęsto nie zważają na ludzi stojących na przystanku i na pełnym gazie wjeżdżają w kałuże :(
      • awawawaw Re: Bójka w iksie 01.12.10, 12:59
        Ten gość podbiegł do autobusu (kierunek Ząbki) z okolicy przejścia dla pieszych (jakieś 50 metrów), nie można więc mówić o ochlapaniu itp. (chyba że na wcześniejszym kursie).

A co do chamskiej jazdy kierowców, nie odbiega ona od zachowań innych użytkowników drogi. Jak wszędzie, są buraki, są również kulturalni kierowcy.
    • mazi1550 Re: Bójka w iksie 02.12.10, 22:04
      Od jakiegos czasu trasą warszawa wilenska - ząbki trasa X jeżdzą tylko 2 autobusy !!! Wiec nie dziewie sie jezeli ta bojka była zwiazana z bardzo rzadkim i niepunktualnym jezdzeniem autobuów a za co ja niby mam płacic za bilet miesieczny skoro autobusy jezdza co 1-2 h ?!?!?!
      • mieszkaniec_zabki Re: Bójka w iksie 02.12.10, 22:09
        mazi1550 dobrze napisał !! niedojz ze czeka sie na autobus godzine na mrozie to ten samochód i tak nie przyjezdza , a patrząc na drugą sprawe to prawda jest taka ze szlachta zasciankowa(buractwo) ktore jezdzi samochodami (najczesciej panowie bussinesmani i grubasy) maja w dupie nas (ludzi chodzacych chodnikami) bo to w koncu oni jada samochodami . Sam na codzien jezdze samochodem , ale musze przyznac ze gdy widze kaluze , lub tak jak teraz breje na drodze to staram sie zwolnic , albo ominąć bo sam nie raz zostałem ochlapany przez kogos . pozdrawiam
      • zdich Re: Bójka w iksie 03.12.10, 10:09
        Zgadzam sie. Sam wyszedłem na autobus zgodnie z rozkładem i nie przyjechał. A w powietrzu było 14 stopni na minusie. Tez miałbym ochotę wywołać bójkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka