Dodaj do ulubionych

błaka sie pies

16.12.10, 21:14
Czy nikomu nie zginłą czarny, nieduży pies? Z głowy podobny do shar-peia,ale widziałam go głównie po ciemku, więc mogę sie mylić. Dzisiaj siedział przy Powstańcow przy biurze DOzbudu- wyniosłam mu jedzenie, przygarnąc nie mogę (mam juz psa). Moze komus zaginął? Jest bardzo zimno, pies nie jest kudłaty:(
Obserwuj wątek
    • agulecw Re: błaka sie pies 17.12.10, 09:30
      Niestety dopiero teraz przeczytałam tego mail'a a znam ludzi, którym zginął ten pies (to jest shar-pei). Mieszkają oni po drugiej stronie Ząbek i tam go szukali jeżdżąc kilka godzin ulicami. A jak widać pies zawędrował w sobie nieznane okolice i nie umie wrócić do domu. Dałam im znać ale juz może go nie ma przy Dozbudzie. Gdyby ktoś go zobaczył, proszę o info.
      • matraqueur Re: błaka sie pies 17.12.10, 09:37
        Witam
        jeżeli ktoś wie gdzie ten pies jest w tym momencie proszę o kontakt 509302119.
        • mbwa-mwitu Re: błaka sie pies 17.12.10, 12:58
          Ok, to jest shar-pei, dzis rano go nakarmiłam (na odległość, warczy przy próbie podejścia), wezwałam patrol interwencyjny ale piechu sobie juz gdzies poszedł:( Nie dał sie zwabic do auta. On w tym samym miejscu chodzi juz przynajmniej druga dobę, niech własciciele przeszukaja te okolice, wdłuz Powstańców od ronda.
          I jesli go odnajda to poprosze o wiadomośc, na razie ustaliłam z patrolem, ze jak znow sie pojawi to do nich dzwonie.
          • mbwa-mwitu Re: błaka sie pies 17.12.10, 13:02
            Acha, ja dzisiaj wracam dość późno- po 19, przeszukam własnym psem ten teren ze stosami palet- tam się schował na noc. To jest zamkniete osiedle, ale do godz 17 można próbować wejsc brama przy kontenerach Dozbudu -miedzy kontenerem a budowa Patio obok. W głebi terenu, po dwóch stronach sa duże stosy palet drewnianych - tam był wczoraj i dzisiaj, tam dostal jedzenie, byc może tam wróci.
            • aguszak Re: błaka sie pies 17.12.10, 15:33
              ale jak to jest czyjś pies i został podany tel. kontaktowy, to dlaczego dzwoniła Pani po patrol interwencyjny, zamiast do właścicieli??
              • husky_ Re: błaka sie pies 17.12.10, 17:37
                Może dlatego, że nie czytała wiadomości gdzie był podany numer telefonu do właściciela?
    • matraqueur Re: błaka sie pies 17.12.10, 16:07
      Bardzo dziękuję za pomoc w odnalezieniu psa. Wszystko na szczęście skończyło się dobrze. :)
      • monia.i Re: błaka sie pies 17.12.10, 23:59
        To najważniejsze! Głaski dla pieska :)
      • mbwa-mwitu Re: błaka sie pies 18.12.10, 14:17
        Bardzo sie cieszymy:) I życzymy aby więcej nie miało miejsca:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka