lenek51 11.01.11, 14:06 żeby skonsultować diagnozę chirurga z CZD. z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrida_pl Re: szukam chirurga dziecięcego 11.01.11, 14:14 Poszukaj lepiej na forach poświęconych danej "przypadłości" Chirurg ortopeda, twarzo-czaszkowy itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: szukam chirurga dziecięcego 11.01.11, 14:19 Jeśli nie zależy Ci na tym, żeby wizyta była na NFZ to jako prywatnego polecam dr Grabowskiego z przychodni opto-med na Orlej. Ja jestem z niego bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
sara06 Re: szukam chirurga dziecięcego 12.01.11, 09:45 Dziekanów Leśny, Oddział Chirurgii Dziecięcej po. lek. med. Tadeusz Włochyński pięknie zszywa, mało widoczne blizny zostawia :) sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
bartmam.net Re: szukam chirurga dziecięcego 12.01.11, 20:13 dr Grabowski z Opto-Medu Odpowiedz Link Zgłoś
askazby2 Re: szukam chirurga dziecięcego 13.01.11, 10:50 Witam, nie polecam tego lekarza, mojemu synkowi przepisał frejkę, męczył się w niej prawie sześć tygodni, a tak naprawdę nic mu nie było Odpowiedz Link Zgłoś