Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy !!!

27.01.11, 13:35
Drodzy sąsiedzi mam problem z samochodem i poszukuję w Ząbkach lub w najbliższej okolicy dobrego godnego zaufania a przede wszystkim sprawdzonego, ale nie szalenie drogiego mechanika samochodowego i elektromechanika. Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • agnial Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 13:57
      Ja się podłączę, by nie mnożyć wątków :-)

Poszukuję warsztu, który zajmuje się skrzyniami automatycznymi, dokładnie w Suzuki.

Jeżeli moglibyście jakiś polecić, byłabym wdzięczna :-)
      • piotr_z65 Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 15:31
        a jaki masz problem z automatem w suzi i jaki to model suzi?
        • agnial Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 16:17
          Swift.
          Ostatnio zaczął szarpać przy zmianie biegów i od jakiegoś czasu szarpie na mniejszych obrotach...
          • piotr_z65 Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 18:34
            a olej zmienialiscie? a jesli tak to kiedy? i czy szarpanie ma zwiazek czasowy z ewentualna wymiana oleju? no i czy jest wlasciwy poziom oleju - to tak na poczatek!!
            • agnial Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 21:01
              Dziękuję za podpowiedź...Oleju nie wymieniałam, choć autko ma już parę lat. Słyszałam różne opinie na temat wymiany jego wymiany... Czy prawdą jest, że jak przez kilka lat był nieruszany, to już nie powinno się go wymieniać?
              • piotr_z65 Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 21:15
                totalna bzdura. Olej nalezy wymieniac zgodnie ze wskazaniami producenta. Moja dobra rada - o ile nie jest juz za pozno - szybko wymienic olej i filtr bo za chwile trzeba bedzie wymienic cala skrzynie. Sprobuj wymienic na Lodygowej w servisie amerykanow - ja tam u nich zawsze wymieniam i nie mialem problemow. firma grand serwis lodygowa zabki -zacisze tel 22 6795500 zadzwon zapytaj.
    • kalu217 Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 16:37
      Ja polecam p. Tomka www.mechanika-samochodowa-zabki.pl/, ostatnio robiłem u niego auto i jestem bardzo zadowolony.
      • kriis.borowski Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 23:06
        potwierdzam, p.Tomek robi błyskawicznie i tanio.
        • raptor73 Re: mechanik samochodowy !!! 27.01.11, 23:47
          www.mechanika-samochodowa-zabki.pl/

Cos z tamtym linkiem bylo nie tak - też się dołączam do pozytywnych opinii.
    • pavelltrack Re: mechanik samochodowy !!! 28.01.11, 20:53
      Polecam na kwiatowej (róg Szwoleżerów) tylko jak będzie jechał to uważaj na dziury.
      Mi akurat poprawiali elektrykę - szybko i bez zdzirstwa :-)
      Co konkretnie Ci się rozsypało? Jakie to autko? Gdybym wiedział, mógłbym Ci więcej pomóc :-)
      • raptor73 Re: mechanik samochodowy !!! 28.01.11, 23:02
        No można od razu przetestować zrobione zawieszenie czy nie stuka ;)
        • gucianka Re: mechanik samochodowy !!! 15.07.11, 20:44
          www.motowozniak.pl
          Ja mogę śmiało polecić warsztat Motowoźniak na ul. Popiełuszki. p.Paweł specjalizuje się co prawda w niemieckich markach i BMW, ale jestem pewna że ze wszystkimi innymi też sobie poradzi. Ma dobre terminy i ceny akurat na moją studencką kieszeń.
          • gosiapatrycja Re: mechanik samochodowy !!! 15.07.11, 21:45
            Ja również polecam p. Tomka. Pełen profesjonalizm.
    • dolcanik Re: mechanik samochodowy !!! 09.08.11, 23:26
      Ja od kilku lat serwisuje swoje samochody w Autoglobie na Powstancow i naprawde nie narzekam.Wlasciciel sympatyczny gosc,sprawnie dziala.Zawsze wyjasni ewentualne naprawy.Ceny ok i co dla mnie wazne mozna placic karta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka