firemka-1 15.04.11, 14:25 Nie wiecie gdzie można kupić art do dekoracji (balony, girlandy itp) na komunię??? Łatwiej dostać ozdoby na urodziny ale mam problem z tymi na komunię:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przygoda-3 Re: Ozdoby 15.04.11, 21:18 Komunia to nie bal aby wieszać balony:) Wystarczy biały obrus przyozdobiony kwiatami. W okresie komunijnym, wszelkie dekoracje można dostać w marketach na galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
firemka-1 Re: Ozdoby 18.04.11, 10:45 może i nie bal ale ozdoby z balonów można ładne wykonać:) a co wystarczy to prosze zostawić mi:) Każdy przyzdabia wedle uznania i tak jak sobie życzy dziecko..a ozdoby na komunię są więc to nie tylko mój wymysł:) A w marketach już byłam i akurat ozdoby na komunię jest ciężko dostać:) Ale dziekuję za radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
2cymes Re: Ozdoby 15.04.11, 23:42 - WITAM NA SKRUPKI JEST SKLEP Z ARTYKUŁAMI KOSCIELNYMI MOZE TAM COS MOŻNA KUPIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
ki-tty Re: Ozdoby 16.04.11, 14:51 Podjedź na Targową do Warszawy tam obok salonu sukien ślubnych "Biały Raj" jest taki malutki sklepik z takimi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
bf-z Re: Ozdoby 19.04.11, 09:05 spróbuj na Bazarze Różyckiego (w Warszawie na Targowej) - tam w okresie komunijnym jest sporo takich rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś