Dodaj do ulubionych

Ciężarówki na Powstańców

19.04.11, 20:12
Czy ktoś może też zwrócił uwagę na fakt, że TIRy robią sobie skrót przez ulicę Powstańców- aby nie przejeżdżać przez całe Ząbki drogami głównymi?
Skutkuje to tym, że i tak licha droga na Powstańców, jest w coraz gorszym stanie, poza tym czasem ciężko zmieścić się na dwa samochody...

Nie wiem, nie znam się- ale może poskutkowałoby wprowadzenie jakiegoś zakazu i kontrolowanie tego na początku, ponieważ 90% Tirów przejeżdżających przez Powstańców wcale nie dojeżdża na okoliczne budowy....

Po co robić piękną ulicę- chwali sie tym burmistrz, skoro i tak będzie szybko zniszczona .....??!!
Obserwuj wątek
    • ranoma Re: Ciężarówki na Powstańców 19.04.11, 20:30
      Wydaje mi się, że na początku ulicy przy rondzie stał kiedyś znak z ograniczeniem do jakiejś wagi...ale nie wiem czy jeszcze tam jest- nie zwróciłam uwagi. W każdym razie jak był to i tak tiry sobie nic z tego nie robiły bo pod znakiem była tabliczka, że nie dotyczy pojazdów budowy, więc każdy mógł się pod to podciągnąć :(
      Ale skończy im się jeżdżenie zaraz bo mają remontować Powstańców. Mieli zacząć jakoś w połowie kwietnia, ale jakoś nie widać prac :(
      • drugidundy Re: Ciężarówki na Powstańców 20.04.11, 09:25
        Znak zniknął po remoncie. Zresztą i tak nikt na niego nie zwracał uwagi.
        • pi0trw Re: Ciężarówki na Powstańców 20.04.11, 10:07
          Komu zgłosić jego brak? I nadmiar ciężarówek mijających młode matki z dziećmi na rękach?
          • forumowy_wyjadacz Re: Ciężarówki na Powstańców 24.04.11, 17:34
            Identyfikator C16... Tyle w temacie...
            • awawawaw Re: Ciężarówki na Powstańców 24.04.11, 19:20
              C16? Tu są Ząbki, a nie Warszawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka