solrak11 04.09.11, 23:45 Gdzie można wyskoczyć na masaż w Ząbkach? Będę wdzięczny za info w tej sprawie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masaze0 Re: Ząbki - masaż 05.09.11, 15:25 Wykonuję masaże z dojazdem do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
spaheaven Re: Ząbki - masaż 06.09.11, 07:48 od początku września masaż można zrobić w salonie Techni Art na Batorego Odpowiedz Link Zgłoś
masaze0 Re: Ząbki - masaż 06.09.11, 11:46 Proszę o zgłaszanie chętnych na masaże z dojazdem na email: masaze2@vp.pl z podaniem nr tel. Będę dzwonić do chetnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lelenka1 Re: Ząbki - masaż 29.03.12, 15:16 ja mogę polecić panią Mariannę, babeczka jest rewelacyjna! robi masaże u siebie w domu i nie zdziera z człowieka pieniędzy, a to numer do niej 788-715-724 Odpowiedz Link Zgłoś
gabinetpapilio Re: Ząbki - masaż 17.11.12, 12:32 Polecam PAPILIO Gabinet Zdrowej Przemiany + masaż klasyczny, + segmentarny, + sportowy, + chiński, + japoński, + kontralateralny, + masaże relaksacyjne (czekoladowe, gorącą świecą itp), + drenaż limfatyczny, + reiki, + shiatsu, + akupunktura i akupresura GABINET PAPILIO ZĄBKI www.papilio.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marioo344 Re: Ząbki - masaż 17.11.12, 13:04 Na zabiegi masażu leczniczego , relaksacyjnego oraz limfatycznego zapraszam do mnie 9 samochód można zostawić na bezpiecznej i zamkniętej posesji). Wykonuje równiez masaże w domu pacjenta. Jestem fizjoterapeutą i wykonuje również rehabilitację ortopedyczną oraz neurologiczną. Posiadam w ofercie całą game stosowanych w rehabilitacji prądów, ultradźwięki oraz laser biostymulacyjny. W terapiach bólowych lub korekcyjnych stosuję Kinesio Taping. Mam bardzo atrakcyjne i promocyjne ceny. Zapraszam do kontaktu i zapisów telefonicznie. Telefon Fizjoterapeuta i Masażysta: 728- 478 -708 Odpowiedz Link Zgłoś
doolcevitta Re: Ząbki - masaż 22.11.12, 23:05 Polecam Gabinet Zdrowej Przemiany Papilio Pan Jacek Masażysta z 15 letnim doświadczeniem i pasja w swojej dziedzinie. Oferuje masaże lecznicze, relaksacyjne, odchudzające, techniki wschodu. Właściwie to indywidualnie dobiera masaż do potrzeb, schorzeń i preferencji klienta. Mi wyleczył rwę kulszową i napięcia mięśniowe wywołane przez stres w pracy, polecam serdecznie pana Jacka. Gabinet Papilio mieści się na ul. Konopnickiej 18A Ząbki www.papilio.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 14.10.14, 00:09 Zapraszamy na masaż do RehaMedi - rehabilitacja Ząbki Kaszubska 11 Masaże lecznicze,bańką chinską,głębokie,gorącymi kamieniami, lomi lomi i inne Rehabilitacja niemowlat i dzieci NDT-Bobath Rehabilitacja dorosłych Rehabilitacja neurologiczna Wizyty domowe-dojazd gratis Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 14.10.14, 00:10 Zapraszamy na masaż do RehaMedi - rehabilitacja Ząbki Kaszubska 11 Masaże lecznicze,bańką chinską,głębokie,gorącymi kamieniami, lomi lomi i inne Rehabilitacja niemowlat i dzieci NDT-Bobath Rehabilitacja dorosłych Rehabilitacja neurologiczna Wizyty domowe-dojazd gratis Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 28.04.16, 08:55 Polecam RehaMedi w Ząbkach. www.rehamedi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malamini1 Re: Ząbki - masaż 21.08.16, 14:42 Polecam Pana Łukasza, super specjalista tel. 792017742 jego stronawww.polanski-rehabilitacja.plJest po studiach fizjoterapi i masażu, mnie i mame wyleczył z bólu pleców, masuje także kobiety w ciąży Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 08.11.16, 13:47 Polecam masaże oraz rehabilitację w RehaMedi Ząbki. Masaże wykonują mgr rehabilitacji medycznej. www.rehamedi.pl Organizowane też są masaże dla par przy kominku. Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 12.03.17, 14:59 Polecam RehaMedi Ząbki.Najlepsi masażyści i masażystki. Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 12.03.17, 15:02 Zapraszamy do placówki Rehabilitacji RehaMedi oraz Studia Masażu w Ząbkach. Wykwalifikowana kadra magistrów rehabilitacji zadba o państwa zdrowie oraz kondycję fizyczną. Zapraszamy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 22.00. Rehabilitacja ortopedyczna, neurologiczna, niemowląt metodą NDT-Bobath oraz szeroki zakres masaży leczniczych i relaksacyjnych. Tel. do rejestracji 728-478-708 Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 11.08.18, 12:58 Rehabilitacja Ząbki wykonuje profesjonalne masaże oraz doradza w dolegliwościach bólowych.Szybko i fachowo uporamy się z twoim bólem lub dysfunkcją ruchową. Tel do rejestracji pacjentów 728-478-708 Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 11.08.18, 13:02 Rehabilitacja Ząbki wykonuje profesjonalne masaże oraz doradza w dolegliwościach bólowych.Szybko i fachowo uporamy się z twoim bólem lub dysfunkcją ruchową. Polecamy Akupunkturę Medyczna -szybkie odblokowanie kręgosłupa Tel do rejestracji pacjentów 728-478-708 Odpowiedz Link Zgłoś
xmarioox Re: Ząbki - masaż 12.08.18, 01:56 xmarioox napisał: > Rehabilitacja Ząbki RehaMedi wykonuje profesjonalne masaże oraz doradza w dolegliwościac > h bólowych.Szybko i fachowo uporamy się z twoim bólem lub dysfunkcją ruchową. > Polecamy Akupunkturę Medyczna -szybkie odblokowanie kręgosłupa > Tel do rejestracji pacjentów > 728-478-708 Odpowiedz Link Zgłoś
znowuzapomnialem Re: Ząbki - masaż 26.09.18, 15:54 nie wiem czy chodzi o taki z dojazdem czy na mieście , w Fajnygabinet na Piłsudskiego jest Odpowiedz Link Zgłoś