Dodaj do ulubionych

firma sprzatajaca na powstanców 62

11.06.12, 00:17
Na poczatku chciałabym się dowiedzieć co sądzą panstwo o tej firmię a zwłaszcza o właścicielu tej firmy sprzatajacej.Po drugie mieszkam na tym osiedlu w bloku 62a na parterze i powiem szczerze jak te panie sprzątają to sie coś w kieszeni otwiera ale to nie o to chodzi .chodzi konkretnie o to ze caly ten właściciel firmy to jakas sknera która nie daje swoim pracownikom ani płynów do mycia podłogi ani papieru do mycia szyb . Niewiem czy mieszkańcy to zauważyli,ale moim zdaniem jezeli te panie nie mają środków do mycia podlogi i myja ją samą wodą i brudnym podartym mopem to nic dziwnego że jak te panie sprzatają to nic nie widać że było posprzatane a tylko jest rozmazane. Kiedys była inna firma nie pamiętam jaka juz ale to mało ważne to jak pani myly podłogę to bylo nawet czuc jakiś płyn i bylo widać ze było sprzątnięte.Więc nie mam pojęcia dlaczego ten pan chce podwyżkę od nas naprawdę nierozumiętego.a z tego co wiem to niektórzy czepiaja się pań sprzatających że żle jest posprzątane .
Obserwuj wątek
    • dziubekj Re: firma sprzatajaca na powstanców 62 11.06.12, 07:59
      o której firmie sprzątającej piszesz?? O tej co sprząta od kilku miesięcy czy o firmie która sprzata kilka dni.. bo teraz mamy 2 firmy sprzatające bo tak Pan "X" z zarządu "zarządził":)) Odnośnie firmy sprzatającej od kilku mies mogę powiedzieć, ze to jedyna firma, która tak naprawdę wzięła się ostro za nasze osiedle. Jest to firma z tego co wiem, która sprząta reszte bloków na tym osiedlu. Teren zieleni przy blokach jest regularnie sprzątany z psich odchodów, papierków, zieleń zadbana, trawnik przycinany i podlewany regularnie. Firma, która była jakiś czas temu to kosiła trawę raz w miesiącu a podlewała raz na tydz i to od rana do wieczora woda się lała w największy upał (wiem, bo sama to zgłaszałam w administracji). Z tego co widzę to jak jest potrzeba to i w soboty jest sprzątane. Jak piszesz o środkach myjących (jeśli o tej samej firmie myślimy) to wychodze do pracy o 6 rano i pani myje podłogi szerokim mopem a zapach jest.. jest nawet powieszony na ścianie zapach, który sam pryska co jakiś czas... Kilka razy widziałam wchodząc do winy ok 10 rano, że pani na kolanach szczotką szorowała podlogę w windzie... Jeśli ma Pani jakieś uwagi to ja proponuję dzwonić do administracji i je zgłaszać..w ten sposób można zobaczyć czy wg Pani coś się zmiania na lepsze:) Ja tak robiłam jak sprzątała poprzednia firma no ale efektów brak:(
    • ew.a2 Re: firma sprzatajaca na powstanców 62 11.06.12, 20:30
      wracając do tej firmy sprzątającej na 3 piętrze są dwa wory śmieci leżą już ponad tydzień zaraz będziemy mieli nawał karaluchów się i to jest firma sprzątająca .A po za tym ludzie którzy to zostawili są totalnymi świniami.
      • ew.a2 Re: firma sprzatajaca na powstanców 62 11.06.12, 20:31
        jest to blok 62a klatka 2
        • dziubekj Re: firma sprzatajaca na powstanców 62 12.06.12, 07:59
          Firma- firmą ale niektórzy ludzie też św...e. Jak można wystawić śmieci przed drzwi i je tam trzymać?? Firma sprzątająca nie jest od wynoszenia śmieci leniwch mieszkańców.. Chcą mieć czysto a sami nie dbają o to...
          Proponuję zgłosić to firmie a właściciel już sam zapewne wyjasni to z właścicielem... Ostatnio stałam na balkonie i sąsiedzi z góry pety wywalili przez balkon (2 niedopalone i chyba z 6 wypalonych...no bo po co komu wywalić do śmieci z popielniczki jak można przez balkon). Niestety nie wiem którzy to bo chętnie im sama bym to odniosła. Zwłaszcza jak te niedopałki spadają na czyjś balkon... Pogratulować inteligencji... To jest temat rzeka ale ja proponuje uwagi w spr sprzątania kierować do firmy i wówczas zobaczyć jaka będzie reakcja:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka