lutowamama2013 30.08.13, 23:42 Przy ulicy Kopernika powstały 2 salony .Mieszkam w Ząbkach od niedawna mam małe dziecko mało czasu i wielkie odrosty :) Gdzie się wybrać ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabkizabki12 Re: Studio 45 czy strefa piękna ? 01.09.13, 10:53 ze studia polecam p. Edytę i Anię, w strefie piękna nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia609 Re: Studio 45 czy strefa piękna ? 02.09.13, 07:45 polecam salon Prestige na ul. Powstańców 33, dawniej salon mieścił się na ul. Kopernika gdzie obecne studio 45. Z usług Prestige korzystam od samego początku i zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lutowamama2013 Re: Studio 45 czy strefa piękna ? 24.09.13, 08:26 Pytałam się o radę gdzie się wybrać więc czuję się zobowiązana do podzielenia się opinią o salonie w którym byłam :) Odwiedziłam salon Studio 45 i muszę powiedzieć ,ze dobrze trafiłam .Czysto schludnie i włosy wyglądają tak jak chciałam .Cena dość wysoka bo zapłaciłam 180 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
pinakol Re: Studio 45 czy strefa piękna ? 28.03.17, 14:44 ja nie polecam prestige, byłam tam przed ciążą podciąć włosy, obcinałam młoda dziewczyna z czernymi włosami, szczupła, niby miła i pytała co chwile ile obciąć i jak ale przecież ja nie jestem specjalistą i słaby efekt wyszedł, tylko tyle, że obcieła nie za dużo, ale nie byłam zachwycona, mam włosy kręcone i nie każdy fryzjer rozumie, że takie włosy też potrzebują odpowiedniego obcięcia nawet jak to jest głupie podcięcie końcówek Odpowiedz Link Zgłoś