dodek78 19.09.14, 14:56 Dzień dobry. Szukam informacji, opinii na temat przedszkola Miś ul 11 listopada w Ząbkach. Czy ktoś z państwa może napisać coś więcej o tym przedszkolu? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia16091986 Re: Przedszkole Miś 21.11.14, 10:38 Witam. Moja córeczka chodziła do tego przedszkola w zeszłym roku szkolnym. Teraz jest w 0 szkolnej. Byłam zadowolona ze współpracy z tym przedszkolem, moja córeczka też. Jest to nowa kameralna placówka. Myślę, że warto. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
felicita-batorego Re: Przedszkole Miś 08.02.15, 15:53 Dzień dobry. Odradzam . To jest przechowalnia a nie przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks-online Re: Przedszkole Miś 12.02.15, 16:48 Przechowalnia mto mozna nazwać miejsce godzie jest przepełnienie i dzieci traktowane sa masowo. To przedszkole jest od roku na rynku i ztego co wiem to najtańsze w Zabkach więc warto samemu wyrobić opinie i sprawdzic nie kazdy ma od razu mozliwośc posłania dziecka do najdrozszego i opłat pow 1000 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
dodek78 Re: Przedszkole Miś 05.05.15, 15:45 Dzień dobry. Ponownie proszę Państwa o opinie na temat tego przedszkola. Opinie aktualne. Sporo dzieci zostało przyjętych do Misia. Od września będzie funkcjonować jako publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś