Dodaj do ulubionych

kozie mleko i sery

30.09.15, 13:19
Witam
Sprzedam kozie mleko, zdrowe i pyszne. Szczególnie polecane przy chorobach skóry, alergiach i skazie białkowej.
Mleczko zawsze świeże!
Raz w tygodniu dowożę mleko do Warszawy więc i do Ząbek mogę podrzucić, sery mogę wysłać pocztą lub kurierem.

Dodatkowo polecam:
- Sery twarogowe 50 pln za kg
- Serki typu wiejskiego (naturalne i smakowe: czosnkowy, koperkowy) 50 pln za kg
- Sery wędzone naturalne, z czosnkiem lub z pomidorami 80 pln za kg
- Sery dojrzewające w cenie 100 pln/kg
- oraz MASŁO KOZIE naturalne, w cenie 10 pln za 150g

Wszystkie produkty są wytwarzane z wyłącznie naturalnych składników bez żadnych chemicznych dodatków w tym konserwantów czy ulepszaczy.
Kózki zdrowe, zarejestrowane i regularnie badane.

Zapraszam do kontaktu.
Obserwuj wątek
    • sigmaendpi Re: kozie mleko i sery 01.10.15, 15:36
      a mleczko w jakiej cenie?
    • x-mann Re: kozie mleko i sery 01.10.15, 17:54
      mleko 7 zł
      pakowane w butelki szklane z kaucją
      • sigmaendpi Re: kozie mleko i sery 01.10.15, 18:52
        Ile czasu może stać takie mleko w lodówce zachowując świeżość? Te butelki są litrowe?
    • x-mann Re: kozie mleko i sery 01.10.15, 21:49
      Butelki mają litr, w lodówce śmiało tydzień postoi, natomiast dłużej już nie gwarantuję bo nawet nie sprawdziłem jeszcze.
    • sigmaendpi Re: kozie mleko i sery 03.10.15, 10:36
      jestem zainteresowana na stałe mlekiem i od czasu do czasu innymi produktami. Proszę przesłać kontakt to domówimy szczegóły
    • sigmaendpi Re: kozie mleko i sery 05.10.15, 14:50
      proszę o nr telefonu.
    • nochczi Re: kozie mleko i sery 06.10.15, 17:14
      Ja również jestem zainteresowany regularnymi dostawami mleka. Proszę o podanie numeru telefonu lub e-mail.
    • x-mann Re: kozie mleko i sery 14.02.16, 09:39
      witam ponownie wszystkich stałych kontrahentów jak i potencjalnych klientów.
      Wiosna się zbliża, wykoty już się kończą, mleka starcza i dla mnie i dla koźlaków więc otwieram sezon.
      Zapraszam do kontaktu i zamawiania, oferuję mleko, ser twarogowy, bundz, sery dojrzewające i wędzone.

Pozdrawiam
      • florciou Re: kozie mleko i sery 16.10.16, 19:04
        Interesuje mnie kupowanie regularne mleka i sera gdzie i kiedy można pana spotkać w Warszawie lub w ząbkach ?
        • x-mann Re: kozie mleko i sery 26.03.17, 08:13
          Witam i przepraszam za późną odpowiedź
          zapraszam do kontaktu mailowego na prv, na forum czasem ujdzie mojej uwadze. Wznawiam produkcję w nowym sezonie i zapraszam do zamawiania. Proszę o kontakt mailem, numeru telefonu wolę na forach prywatnych nie publikować, bo różne rzeczy później mi na telefon przychodzą.
          • x-mann Re: kozie mleko i sery 26.03.17, 08:29
            zapraszam do kontaktu mailem na adres x-mann(małpka)gazeta.pl
    • zabkowianinzasmucony Re: kozie mleko i sery 15.09.17, 23:42
      Proszę o namiary do Pani. Jestem zainteresowany.
      • x-mann Re: kozie mleko i sery 16.09.17, 12:43
        694 sześćsetdwadzieściacztery 125, proszę zadzwonić, tak będzie najprościej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka