bert9891 15.10.15, 14:27 Może wiecie gdzie w okolicy można kupić opony zimowe ? Chodzi mi o nowe opony z jakiegoś pewnego źródła, żeby nie były z datą produkcji pięć lat wstecz itd Ma ktoś jakieś doświadczenia z Norauto przy M1 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gzbk Re: Gdzie kupić opony zimowe 15.10.15, 15:04 Ja swoje kupowałem w Motohurcie w Markach na Fabrycznej. Mają sklep internetowy www.motohurt.com/ Żonie kupowałem w Norauto bo trafiłem na niezłą cenę i nie narzekam - były świeże. Odpowiedz Link Zgłoś
motoricus_agro Re: Gdzie kupić opony zimowe 15.10.15, 21:22 Jestem przedstawicielem Motoricus S.A. Zapraszam do kontaktu - na pewno oferta będzie korzystna 502 300 320. Odpowiedz Link Zgłoś
wrekawek Re: Gdzie kupić opony zimowe 15.10.15, 21:49 Doświadczenia z norauto - jako sklep zdają się być ok. Jako serwis - nawet przy zmianie opon potrafią robić dziwne akcje (na wiosnę mi chyba w ogóle kół nie wyważyli, kiedy indziej nie dokręcili czegoś przy czujniku ciśnienia i powietrze uciekało - za trzecim podejściem się udało dopiero), prawie zawsze z godziny robią się dwie. Ale zimówki znowu u nich z lenistwa/braku czasu zakładałem. Wydaje mi się, że w sklepach internetowych widziałem, że mają opony z podanym rokiem produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
bert9891 Re: Gdzie kupić opony zimowe 16.10.15, 15:28 bardzo dziękuję za podpowiedzi ! Odpowiedz Link Zgłoś