Dodaj do ulubionych

PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ

16.02.05, 23:38
------------------------------------------------------------------------------
--
Cześć.Mam dla Was propozycję zarobienia niezłych
pieniędzy.Może to być przyzwoite kieszonkowe,lub stały dochód. Praca polega
na sprzedaży produktów internetowych[nie wirtualnych]Można
to robić osobiśćie, telefonicznie lub przez internet.Moja firma zajmuje się
sprzedażą produktów.W tej chwili są
to:1 porady prawne 2 dotacje z unii europ.3 zdrowie 4 korepetycje
gimnazjum+liceum-przez internet.Będą wchodzić co miesiąc nowe produkty.Wejdź
nastronę:www.renatarzepecka.ejdos.com Jeżeli będziecie zaiteresowani
podam więcej wiadomości-napiszcie na priv.Organizowane są szkolenia bezpłatne
w większych miastach.Napisz skąd jesteś to skorzystasz.Pozdrawiam
Renata. Gwarantuję Wam,że firma jest uczciwa.

Obserwuj wątek
    • woland1 Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 17.02.05, 08:55
      Multi Level Marketing w stylu mway - mając swoją działalnosć nie potrzebuję
      liderów, ani szefów, ani sponsorów ani wykupowania pakietów startowych. Dlatego
      prowadzę działalność. Po zapoznaniu sie z umowami i opisami powiem jedno -
      musiałbym na głowę upaść, żeby podpisać z Państwem umowę o współpracy.
      Większości ludziom jest ciężko w w tym kraju związać koniec z końcem - a to co
      Państwo robicie to zwykła bezczelność i wyrachowanie. Takie jest moje zdanie.
      Nie każdy łudzony tą psychomanipulacją jest w stanie spojrzeć na tą Państwa
      działalność racjonalnie. Budujcie sami tą swoją wieże Babel.. "Piramido
      finansowa", "Łańcuszku szczęscia" czy jak tam sie nazywacie.
    • yapkoo Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 17.02.05, 09:39
      reniferek6 napisała:

> ------------------------------------------------------------------------------
      > --
      > Cześć.Mam dla Was propozycję zarobienia niezłych
      > pieniędzy.Może to być przyzwoite kieszonkowe,lub stały dochód. Praca polega
      > na sprzedaży produktów internetowych[nie wirtualnych]Można
      > to robić osobiśćie, telefonicznie lub przez internet.Moja firma zajmuje się
      > sprzedażą produktów.W tej chwili są
      > to:1 porady prawne 2 dotacje z unii europ.3 zdrowie 4 korepetycje
      > gimnazjum+liceum-przez internet.Będą wchodzić co miesiąc nowe produkty.Wejdź
      > nastronę:www.renatarzepecka.ejdos.com Jeżeli będziecie zaiteresowani
      > podam więcej wiadomości-napiszcie na priv.Organizowane są szkolenia bezpłatne
      > w większych miastach.Napisz skąd jesteś to skorzystasz.Pozdrawiam
      > Renata. Gwarantuję Wam,że firma jest uczciwa.
      ktora ?
      jaka wlasna firme proponujesz ? Za kogo ty masz ludzi ?
    • piotr.zabki Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 17.02.05, 14:29
      Jaką firmę? Network? Czyli sprzedaż ludziom poradników w tym przypadku przez
      telefon bądź internet, a Ty w związku z tym, że ktoś się złapie otrzymasz
      dodatkowe punkty lub kasę i będziesz zarządzała tymi ludźmi. Fajny łańcuszek z
      tymi nowymi pracownikami. Jasne, że całkiem legalny, tylko, że niestety bardzo
      oszukańczy.
      Pewnie już nie odwiedzisz naszego forum Ząbek, tylko zostawiłaś na niej link
      aby łapać naiwnych ludzi.
    • zabkiadam Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 17.02.05, 16:05
      Myślę że to kolejna firma "krzak" , juz dzwoniłem do Ryśka Cebuli z TVN żeby
      zajął się tą sprawą :-)
      Pozdrawiam
      • woland1 Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 17.02.05, 17:02
        W sumie - "wszystkie Ryśki to równe chłopaki".
      • husky_ Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 17.02.05, 22:44
        Rysiek prowadzi program pt. : "nie do wiary"?
        • sloggi Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 17.02.05, 22:46
          husky_ napisał:

> Rysiek prowadzi program pt. : "nie do wiary"?

Pani Renia prowadzi działalność charytatywną?
    • mamamarka Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 18.02.05, 17:40
      > sprzedaży produktów internetowych

To ja do tej pory nieuświadomiona, że internet coś produkuje... a już tym
      bardziej
      >1 porady prawne 2 dotacje z unii europ.3 zdrowie 4 korepetycje
      > gimnazjum+liceum

nieźle... powstał nowy przemysł - internetowy

haha
      haha
      ...
      • maresz49 Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 23.02.05, 20:30
        Pojąć nie można,że Polska ma takich lokatorów.Siedzicie w internecie i
        krytykujecie.Jesteście sfrustrowani i bezrobotni.I takie Was życie czeka-
        nieudacznicy.Zobaczcie w interia.pl Ta firma ma stronę www. Wśród 1317 firm
        jest na 15 miejscu,wyróżniona 4 gwiazdkami.Widocznie nie potraficie poruszać
        się w internecie jak rówież nie umiecie czytać ofert.
        • woland1 Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 24.02.05, 08:40
          maresz49 widać po twoich wpisach na forach, że założyłaś konto niedawno. W
          jednych postach piszesz że jesteś/byłaś położną w drugim podpisujesz sie Renata
          prowadząca firmę poszukujaca ludzi do pracy, jak w poście powyżej, w kolejnych
          szukasz telemarketerów. A najśmieszniejsze jest to, że z uporem maniaka chcesz
          na siłę udowodnić sobie, że wszyscy inni myślacy i zarabiający inaczej niż ty
          to debile, bezrobotni i nieudacznicy. Swoją drogą będac lokatorem Polski masz
          zadziwiający tok rozumowania, który zaprezentowałaś w swoim poście - chyba
          jednak żyjemy w innych wymiarach. Powiem krótko na koniec i to będzie moje
          ostatnie słowo w temacie: Pauperyzacja twoich wypowiedzi nie obliguje mnie do
          dalszych konwersacji z tobą.
        • pryczard Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 24.02.05, 10:04
          Lokatorze Polski!!

Siedzę w internecie i krytykuję, bo mnie na to stać i co mnie zrobisz?. Stać
          mnie też na to, żebym był bezrobotnym, bo nie lubię pracować i nigdy nie
          pracowałem taki już ze mnie zimny drań :) Powiem więcej za robotę sie nie wezmę
          mam wiele ciekawszych rzeczy do robienia, które lubię. Sfrustrowany jestem,
          kiedy czytam twoje wypociny. Nie wiem jakie mnie życie czeka bo nie piszesz
          jakie - ale juz mi dużo nie zostało i całe szczeęscie, bo w społeczeństwie
          złożonym z takich elementów nie można zdrowo żyć. Zatruwają innym spokojną
          egzystencję. Nie znam sie na internecie i mam w głębokim poważaniu czy firma
          wyświetla sie z czterema czy dziesięcioma gwiazdkami. Rosja swojego czasu
          legitymowała się jedna gwiazdką czerwoną i jak skończyła? Skoro gwiazdki
          wirtualne to dla ciebie miernik rzeczywistości to gratuluję. A co do: "Wśród
          1317 firm jest na 15 miejscu" to moze nie jestem biegły w internecie, ale nawet
          mnie laika rozśmieszyłeś szanowny lokatorze Polski. Proponuję ci znaleśc
          rozum :) Albo wrzucać takie bzdury swojej chorej wielowątkowej osobowości.
          Sir Pryczard
        • mamamarka Re: PROPONUJĘ WŁASNĄ FIRMĘ 24.02.05, 19:22
          > jak rówież nie umiecie czytać ofert.

kobito. Oferty trzeba również umieć pisać. Może jakiś kurs sobie zafunduj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka