Dodaj do ulubionych

POCZTA - godziny otwarcia

14.12.05, 10:14
Poczta na ul. Powstańców jest otwarta od 9 do 18. Pani z okienka sama się
śmieje ,,że to poczta dla matek z dziecmi". Kto wie jak to zmienić by poczta
byla otwarta od 8 do 19 ?
Obserwuj wątek
    • wuj.truj Re: POCZTA - godziny otwarcia 15.12.05, 21:24
      Poczty w Zabkach to należałoby w powietrze wysadzić. I to obie. Za cholerę nie
      mogę dojść wg jakiego klucza przesyłki są rozdzielane między Powstańców a 3
      maja. Dwa dni temu maiłem paczkę do odbiory na Powstańców, dziś inną paczkę na 3
      maja ???? Kiedyś jednego dnia znalazłem dwa awizo na dwie różne poczty, dle
      kupujących przez internet - istny koszmar. Do tego listonosz któremu się nie
      chce poroznosić przesyłek tylko woli zostawić awizo. Sprywatyzować cały ten
      bajzel - jedna rada.

Ps. Panie w okienkach są całkiem miłe, w obu punktach ale to zupełnie inna kwestia.
      • dundy123 Re: POCZTA - godziny otwarcia 15.12.05, 21:39
        Kiedys sie o to pytalem, Pani powiedziala ze na Powstańców odbiera się
        tylko "pakiety". Za cholerę nie wiem co to jest i czym to się różni od paczek...
        • sloggi Re: POCZTA - godziny otwarcia 16.12.05, 01:11
          Paczka to paczka, a pakiet to tak jakby pudełko traktowane na warunkach
          wielkogabarytowego listu.
      • m.wojc Re: POCZTA - godziny otwarcia 16.12.05, 09:33
        > kupujących przez internet - istny koszmar. Do tego listonosz któremu się nie
        > chce poroznosić przesyłek tylko woli zostawić awizo. Sprywatyzować cały ten

No właśnie, czemu listonosz nie przynosi listu tylko od razu zostawia awizo?
        Kilka razy tak miałem, myślałem, że to przypadek, że nie było akurat nikogo w
        domu.

Ma ktoś numer telefonu na pocztę na Powstańców?
        • qba_zabki Re: POCZTA - godziny otwarcia 06.03.06, 14:36
          m.wojc napisał:

> > kupujących przez internet - istny koszmar. Do tego listonosz któremu się
          > nie
          > > chce poroznosić przesyłek tylko woli zostawić awizo. Sprywatyzować cały t
          > en
          >
          > No właśnie, czemu listonosz nie przynosi listu tylko od razu zostawia awizo?
          > Kilka razy tak miałem, myślałem, że to przypadek, że nie było akurat nikogo w
          > domu.
          >
          > Ma ktoś numer telefonu na pocztę na Powstańców?

Reklamacje należy zgłaszać pod nr 781-61-02. Zachęcam, bo inaczej pan listonosz
          nam się rozbestwi :(
    • sloggi Re: POCZTA - godziny otwarcia 16.12.05, 01:12
      zabkowianin napisał:

> Kto wie jak to zmienić by poczta byla otwarta od 8 do 19 ?

CSP Warszawa Wschód
      Dział Jakości Usług
      ul.Targowa 73
      03-700 Warszawa
    • panbert Re: POCZTA - godziny otwarcia 20.12.05, 13:05
      Na poczcie przy Powstańców są listy itp, a paczki są na 3 maja.
      A co do awizo to mnie też coś trafia.
      Ja rozumiem ze w dzień powszedni moze mnie nie byc w domu i zastaje awizo, ale
      w sobotę to posłanieć mógłby chociaż zadzwonic domofonem, ze jest na dole i ma
      paczke.
      A tak musze specjalnie telepac sie na 3 maja i odstać swoje w ogonku,co teraz
      przed świętami trwa min. pół godziny.
      Pozdro

• zabkowianin Re: POCZTA - godziny otwarcia 02.03.06, 14:29
        Cytuje oficjalną odpowiedź na moją skargę: "Uprzejmie informujemy, iż badając
        stawiany przez Pana zarzut, pobrano od zainteresowanego listonosza pisemne
        wyjaśnienia, w którym zapewnia, iż zawsze przed awizowaniem przesyłki podejmuje
        próbę jej doręczenia. Z uwagi na fakt, iż w chwili obecnej trudno jednoznacznie
        zweryfikować wiarygodność wyjaśnień listonosza, ograniczono się do
        przeprowadzenia z zainteresowanym pracownikiem rozmowy dyscyplinującej, w
        trakcie której omówiona została poruszona przez Pana kwestja z jednoczesnym
        ostrzeżeniem, iż w przypadku występowania podobnych nieprawidłowości w
        przyszłości, zastosowane będą stosowne konsekwencje służbowe. Niezależnie
        prowadzona będzie poufna obserwacja pracy w rajonie doręczeń, której wyniki
        przyczynią się do oceny jakości usług świadczonych przez pracownika służb
        doręczeń". Dołączono również oficjalne przeprosiny za dotychczasowe powody do
        niezadowolenia.
      • zdich Re: POCZTA - godziny otwarcia 03.03.06, 11:27
        Zupełnie nie rozumiem o co Wam chodzi. Mieszkam przy Szwoleżerów i w zasadzie
        caly dzień jestem w domu. Kupuje przez internet i w nie zdarzylo mi sie
        byl "olanym" przez listonosza. Zawsze kiedy tylko jestem w domu listonosz
        osobiscie przynosi albo przyjeżdza z paczką samochodem(jesli jest duża)i wręcza
        mi ją osobiście. Moze w moim rejonie pracuje bardziej sumienni doręczyciele, bo
        pojawiają się różni. Ja poczcie nie mam nic do zarzucenia.
        • jolantapal Re: POCZTA - godziny otwarcia 03.03.06, 12:04
          To jest nas już dwoje. Odkąd mieszkam na Powstańców nigdy nie zdarzyła mi się
          taka sytuacja, żeby w skrzynce było awizo jak ktos był w domu. Zawsze dostaję
          paczki i listy i absolutnie nie mam zastrzeżeń do pracy naszego listonosza. Oby
          tak dalej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka