Dodaj do ulubionych

Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach

04.07.06, 11:30
Niniejszym zapraszamy do korzystania z Forum Dyskusyjnego PO koło w Ząbkach

zabki.platforma.org/forum/
serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tijufit Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 04.07.06, 12:05
      pozabki napisał:

> Niniejszym zapraszamy do korzystania z Forum Dyskusyjnego PO koło w Ząbkach
      >
      > zabki.platforma.org/forum/

Jak na razie nie ma tam żadnych postów. O czym ma być to forum? Czy wystawiacie
      kandydata na burmistrza?
      • gosia1976 Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 06.07.06, 10:37
        tijufit napisał:

> Jak na razie nie ma tam żadnych postów. O czym ma być to forum? Czy
        wystawiacie
        >
        > kandydata na burmistrza?

Skoro PO nie ujawnił kandydata to zapewne trwa jeszcze wewntętrzna walka o to
        kto nim będize. Z jednej strony piszecie na tym forum o Chibowskich, z drugiej
        przecież Krzysztof Słomka też jest w PO i pewnie też chciałby kandydować. KS w
        poprzednich wyborach prawie został burmistrzem. Więc moim zdaniem on powinien
        wystartować z PO. Co myślicie? Pytam tych co chcieliby zagłosować na kandydata
        PO?
    • grripen informacja ze spotkania ze Smirnowem 04.07.06, 13:38
      www.zabki.platforma.org/aktualnosci.htm
      • ttjj1 Re: informacja ze spotkania ze Smirnowem 04.07.06, 17:29
        Miło poczytać, na zdjęciach są chyba prawie wszyscy uczestnicy tego spotkania...
        • robert_swiatkiewicz Re: informacja ze spotkania ze Smirnowem 04.07.06, 21:25
          Na razie trochę mało postów. Chibowski to ten ok. 50- tki, szczupły i z wąsami?
          • qznia Fajnie że PO się pokazało ale... 05.07.06, 00:03
            właśnie pokazało.
            Ludzie z PiS to konkretni ludzie z krwi i kości widziałem jak biegali po
            festynie i wręczali gazetki wyborcze.
            PO to typowy wirtualny byt, trzech gości pod krawatami plus wirtualna piana.
            No i na dzień dobry zerżnięcie ( sorry za słowo ale jak inaczej to nazwać)
            pomysłu perkowskiego i otwarcie forum.
            Co w realu Platformo czekam z niecierpliwością.
            Rozdarty pomiędzy PiS i PO.
            • pozabki Re: Fajnie że PO się pokazało ale... 05.07.06, 09:56
              "zerżnięcie" to raczej nieodpowiednie słowo - nie ściągneliśmy pomysłu strona
              internetowa, forum dyskusyjne to naturalne następstwo rozwoju
              • monic18 Re: Fajnie że PO się pokazało ale... 05.07.06, 11:17
                pozabki napisał:

> "zerżnięcie" to raczej nieodpowiednie słowo - nie ściągneliśmy pomysłu strona
                > internetowa, forum dyskusyjne to naturalne następstwo rozwoju

Tak chyba rozwoju przedwyborczego. Jak zwykle przed wyborami zaczyna nam siw
                wciskać wyborczą papkę. Zgadzam się z przedmówcą że ząbkowscy pisowcy intnieją
                w realu, natomiast ludzie platformy są wirtualni. Na festynie pis przeprowadził
                sprawną akcję, teraz doprowadził do unieważnienia decyzji na budowę
                supermatketu. W Wołominie pis udziela bezpłatnych porad prawnych dla
                najuboższych. Co innego pisowcy robią na tzn. dole, a co innego robi
                zasiedziała w sejmie klasa polityczna. My przecież nie będziemy głosować na
                Marcinkiewicza, Rokitę, Beger, Wierzejskiego, Pawlaka lub Olejniczaka, tylko na
                konkretnego mieszkańcą Zabek Iksa i Igreka.
                • marczef1 Re: Fajnie że PO się pokazało ale... 06.07.06, 13:21
                  No tak, trudno się nie zgodzić. Dodatkowo czytając radnego Waldemara, można
                  mieć wrażenie, że człowiekowi się chce coś zrobić i pisze zdroworozsądkowo.
                  Jest tylko jedna (jak dla mnie) bariera, która nie pozwala na zgodne z
                  sumieniem oddanie głosu. Tą barierą jest fakt przynależenia to partii, która na
                  samej górze wyczynia rzeczy nie do uwierzenia. Podsumowując, ja w akcie
                  rozpaczliwego/bezsensownego protestu, oddam głos na największą bzdurę, za cenę
                  choćby ideału z szeregów koalicjantów.
                  R
                  • sdarp Re: Fajnie że PO się pokazało ale... 06.07.06, 14:15
                    Ciekawym pomysłem szefostwa PiSu jest data
                    wyborót czyli 12 listopada.
                    Czyli 11 listopada będzie cisza wyborcza.
                    Ale prezydent, premier i rząd będą w tym czasie okupywać TV
                    w ramach obchodów Święta Niepodległości"
                    Będą też przemówienia - super pomysł na cisze wyborczą.
                    • grripen Re: Fajnie że PO się pokazało ale... 06.07.06, 14:54
                      Pomysł ciekawy, jednakże biorąc pod uwagę naszą narodową cechę tj. przekorę...
                      Już kiedyś jeden Pan Premier, przed wyborami, miał wykłady po 5 minut w
                      Wiadomościach i przepadł z kretesem.
            • grripen Re: Fajnie że PO się pokazało ale... 06.07.06, 09:43
              qznia napisał:
              > Ludzie z PiS to konkretni ludzie z krwi i kości widziałem jak biegali po
              > festynie i wręczali gazetki wyborcze.

Wolałbym, aby poza bieganiem z ulotkami po festynie zaprezentowali konkretny
              porgram rozwoju miasta. To co wyczytałem w ulotce to same ogólniki typu jest
              źle, jak przjemiemy władzę będzie lepiej.
    • tijufit Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 05.07.06, 09:05
      Nie można wejść na forum, otrzymuję taką informację:

"phpBB : Critical Error

Could not query config information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'kurowski_1.phpbb_config' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_config

Line : 215
      File : common.php "
      • pozabki Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 05.07.06, 10:01
        W dniu dzisiejszym forum nie będize dostępne , po naprawieniu problemu
        niezwłocznie poinformujemy na stronie
        • monic18 Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 05.07.06, 11:23
          pozabki napisał:

> W dniu dzisiejszym forum nie będize dostępne , po naprawieniu problemu
          > niezwłocznie poinformujemy na stronie

Potwierdzam. Forum Platformy Obywatelskiej zdechło. Ciekawe czy to problemy
          techniczne, czy też pojawiły się np. niewygodne pytania.
          • piotr.zabki Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 05.07.06, 12:00
            Forum działa tak, jak działa PO w Ząbkach, idą wybory trzeba zapchać coś
            "głupim" wyborcom spot reklamowy PiS-u jest bajką.
            Nie wiedziałem, że żyjemy w tak bezpiecznym i dobrze funkcjonującym Państwie,
            szkoda, że przez pół roku kłócili się wszyscy o stołki.
            Więc nie wiem kiedy PiS doprowadził do takiej sielanki w naszym kraju.
            Premier się chwali, że bezrobocie spadło, szkoda tylko, że nie dodał z jakiego
            powodu spadło, bo z kraju wyjechało milion osób.
            Szkoda pieniędzy na kolejne wybory, co zrobili dla Ząbek przez ostatnie dwie
            kadencje??
            Teraz wszyscy zwalają winy na innych, Oni mają plan wizję, wiedzą jak to zrobić.
            Szkoda tylko, że po wyborach potrzebują tak dużo czasu żeby zacząć działać.
            Dopiero pół roku przed kolejnymi wyborami zaczyna się coś dziać, a tak "luzik",
            nie mapośpiechu, nikt z niczego nas nie będzie rozliczał.
            Pieniądze unijne w Ząbkach przeszły bokiem, czyżby Ząbki były tak bogate??
            Rozumiem, że nie było własnego kapitału, ale myślę że wiele miast i gmin boryka
            się z takimi samymi problemami, a mimo to widać co i rusz tablicę z informacją,
            że budowa finansowana ze środków unijnych.
            Źle mi się robi, gdy widzę jak teraz Ząbki zmieniają się w pośpiechu, ale to
            tylko kosmetyka.
            Rondo na Powstańców - ekipa budowlana pracuje tam w godzinach 7-15, tylko jedna
            zmiana, dlatego ta budowa się tam tak ciągnie.
            Doły-koleiny przy skrzyżowaniu Piłsudskiego i Warszawskiej na 30 cm, wiem że
            zaraz usłyszę info, że jest to w gestii Starosty, ale to są Ząbki i mnie nie
            obchodzi co się czym zajmuje i czyj to jest zakres obowiązków.
            A co robi MZK w Ząbkach - nie wiem?? Mioteł nie mają, bo brudno, że aż strach,
            ale przedsiębiorstwo funkcjonuje całkiem dobrze, chodników nie sprzątają, ulic
            też, bo w sumie w Ząbkach na palcach u jednej ręki można policzyć wyasfaltowane
            (a zaraz okaże się że to do Starosty należy), chodniki usyfione, brak koszy na
            smieci itp...... Szkoda że PiS nie nakręcił swojej reklamówki w Ząbkach myślę,
            że byłaby o wiele ciekawsza i realniejsza. Czekam na ruch PO, bedzie napewno
            ciekawiej.
            Zaraz pewnie usłyszę, że marudzę, choć ja tylko stwierdzam rzeczywistość, ale
            kandydaci pewnie będą mieli wizję przerastającą moja, a ja oczekuję tak niewiele
            - zresztą jak większość mieszkańców.
            • piotruscinski Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 05.07.06, 14:04
              piotr.zabki napisał:

> smieci itp...... Szkoda że PiS nie nakręcił swojej reklamówki w Ząbkach myślę,
              > że byłaby o wiele ciekawsza i realniejsza. Czekam na ruch PO, bedzie napewno
              > ciekawiej.

Dlaczego sugerujesz, że wygląd naszego miasta, brak środków z UE itp ... to
              wina PiS, albo jestes kompletnie niedoinformowany, albo arogancko manipulujesz
              faktami. Przecież my nie rządzimy w Ząbkach, tylko jesteśmy w opozycji do
              rządzącej włądzy wykonawczej. Mimo, iż się staramy to jednak nie od nas zależy
              kto jest burmistrzem tylko od wyborców!!!

Rozbrajasz mnie, czy ty uważasz, że Boksznajder jest z PiSu!!!!!!
              PiS nie ma nic wspólnego z JB, a jemu raczej bliżej do PO, na spotkania
              organizowane przez PiS nie przychodzi, a na spotkaniu PO ze Smirnoffem podobno
              był.
              • hankow Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 05.07.06, 18:16
                Czy to prawda, że przewodniczący PO w Ząbkach wywodzi się z dawnego ZChN.
                Jeśli tak, to ciekawe??? Trochę podobnie jak Radni z LPR, którzy przyklaskiwali
                JB, nie myśląc o mieszkańcach.
            • monic18 piotr.zabki 05.07.06, 15:50
              To PIS rządzi w Ząbkach? Raczej są w głębokiej opozycji do Starosty i
              Burmistrza. Przypisywanie pisowcom dziur na drogach i syfu na chodnikach jest
              chyba grubym nieporozumieniem.
              Rondo na Powstańców buduje Starosta, ulice i chodniki powinien sprzątać Urząd
              Miasta - przecież to prawda, co ma z tym wszystkim wspólnego PIS? Panie Piotrze
              mniej internetu więcej świeżego powietrza.
              • pozabki Re: piotr.zabki 05.07.06, 16:01
                Niniejszym informuję, że awaria FORUM została usunięta .

Zapraszamy

zabki.platforma.org/forum/

• piotr.zabki Re: piotr.zabki 05.07.06, 16:42
                Wiem kto Rządzi w Ząbkach aż za dobrze, wątek jest napisany ogólnie, zresztą
                nawet w wyborach parlamentarnych i prezydenckich głosowałem na PO i Donalda
                Tuska, to jak się skończyło wszyscy widzieli i co działo się przez ostatnie 6
                miesięcy.
                Szkoda mi jest Ząbek i stąd jest to całe moje rozgoryczenie.
                Pozdrawiam wszystkich dobrze zorientowanych w rozgrywkach politycznych w
                Ząbkach, szkoda, że jak narazie nie przełożyło się to na lepsze życie w Ząbkach.
                Znów wybory będzie napewno ciekawie.
                • pppwz Re: piotr.zabki 05.07.06, 17:54
                  może tegoroczne wybory powinny pójść za hasłem ROBIĆ a nie jak do tej pory
                  RZĄDZIĆ???
                  • sdarp Re: piotr.zabki 05.07.06, 18:14
                    pppwz napisał:

> może tegoroczne wybory powinny pójść za hasłem ROBIĆ a nie jak do tej pory
                    > RZĄDZIĆ???

Raczej najpierw MYŚLEŚ potem ROBIĆ

a nie za 5 lat mówić "Oalboga co sie narobiło"
                • hankow Re: piotr.zabki 05.07.06, 18:20
                  Moze by Pan tak napisał coś więcej o tych rozgrywkach politycznych w Ząbkach,
                  dla tych mniej zorientowanych. Chetnie poczytam .
                  Pozdrawiam
                • grripen Re: piotr.zabki 06.07.06, 09:49
                  piotr.zabki napisał:
                  > Wiem kto Rządzi w Ząbkach aż za dobrze, > Szkoda mi jest Ząbek i stąd jest to
                  całe moje rozgoryczenie.

Może więc czas głosować na ludzi, którzy wcześniej nie rządzili w naszym
                  mieście. Owoce tych, co tu są od lat widać gołym okiem.
                  Czasami dobrze jest przewietrzyć mieszkanie i wpuścić trochę świeżego powietrza.
          • grripen Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 06.07.06, 09:45
            monic18 napisała:
            > > Potwierdzam. Forum Platformy Obywatelskiej zdechło.

Gratuluję poziomu wypowiedzi, w sam raz z wiejskiej zagrody.
    • sdarp Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 05.07.06, 22:27
      Strona platformy sfixowała
      znaczy się nie dziala menu.

coś partie Ząbkowskie mają jakiegoś pecha
      w kwesii WWW.
    • pppwz Re: Forum Platformy Obywatelskiej RP w Ząbkach 12.07.06, 08:36
      forum ładne i czytelne ale postów mało , chyba reklama zawodzi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka