Dodaj do ulubionych

POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!!

16.10.06, 16:45
NIE WIEM CZY DZISIAJ JEST PIATEK 13GO ALE JU ZNIE MOGE OD RANA SAME PROBLEMY
A PO POLUDNIU NA POWSTANCOW ZATRZYMALA MNIE POLICJA NA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RADAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE RTO BYM PZERZYL ALE POWIEDZILEI ZE
TO SAMI MIESZKANCY POWSTANCOW SKLADAJA PISMA DO NICH I DZWONIA ZEBY TU STALI
Z RADAREM /!!!!! LUDZIE CZY WAS POKRECILO ????????? PO CO WAM RADAR NA TAKIEJ
ULI9CY JAK POWSTANCOW ???????? TUTAJ I TAK WSZYSCY JEZDZA POWOLI BO SLABA
DROGA !!!! RĄDO TO ROZUMIEM JEST LKATWO WYJECHAC Z GIELDY ALE RADAER PO
JAKIEGO ???? DZIEKUJE WSZYTKIM DZIEKI KTURYM ZAWALILEM TRZY SETKI Z PORTFELA
NA POCZATKU TYGODNIA A SZEF MI ZA TO NIE ZWROCI !!!!!!! RADAR NA
POWSTANCOW ??????????????????????????????? ZASTANWOCIE SIE ILE JEST MIEJSC
KTORE TEGO POTZEBUJA I ZOSTAWCIE W SPOKOJU POWSTANCOW !!JAK JEST PUSTO I
NIKOMGO NIE MA BEZ SENSU JECHAC POWSTANCOW 50 NA GODZINE CO ZA
BZDRUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wasyl1978 Re: POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!! 16.10.06, 17:10
      po pierwsze - nie pisz duzymi literami
      po drugie - po to sa ograniczenia zeby ich przestrzegac, moze nie zuwazyles ze
      wokol Powstanow jest mnostwo osiedli gdzie z kazdego moze wybiec dziecko . . .
    • monic18 Policja - tak trzymać 16.10.06, 19:35
      Bardzo Ci dobrze. Jak są na osiedlu znaki ograniczenia prędkości to trzeba je
      przestrzegać a nie śmigać z prędkością światła. Internauci i mieszkańcy
      Powstańców, na tym forum wielokrotnie apelowali o ograniczenie takich piratów
      jak Ty. Szkoda że nie dostałeś 500 zł mandatu.
      • wkurzonyna997 Re: Policja - tak trzymać 16.10.06, 19:46
        A MORZE MI TY POWIESZ PO CO JEST JAKIES OGRANICZENIE DO 30 NA
        POWSTANCOW ?????????????????????? PRZECIEZ WSZYSTKO WIDAC Z DALEKA I RZADEN
        DZIECIAK NIE WPADNIE POD KOLA BO WIDAC GO Z DALEKA HA ?
        KTOS SOBIE POSTAWIL JAKIS FACJANCKI ZNACZEK BO MU SIE TAK ZAHCIALO A JA MAM ZA
        DNIA KIEDY NOKOGO NIE MA JECHAC 50 KIEDY JAK NIE WROCE NA CZAS DO FIRMY TO
        DOSTANE PO PREMII ???????????????????????????? GUPIO CI TERAZ
        CO ???????????????????????????????????????????????????????
        • amrek12 Re: Policja - tak trzymać 16.10.06, 19:52
          Jak rozumiem jesteś kierowcą jakiegoś dostawczego samochodu z Giełdy Spożywczej
          i robisz sobie skrót pędząc przez ulicę Powstańców i w dniu dzisiejszym
          zabłąkane Misie użyły swojej suszarki żeby ostudzić twój zapał.

A więc powiem ci że:

Skoro wszystko widać na Powstańców z daleka i żadne dziecko nie wpadnie Ci pod
          koła to czemu biedaku nie zobaczyłeś Policji która złapała cię na radar ?

Prawda jest taka że idą wybory i pewnie Policja nawet w Ząbkach stara się pomóc
          jak może władzy ale w tym wypadku jest to jak najbardziej zasadne.

Pozdrawiam
          Marek A.
          • wkurzonyna997 ******************************* 16.10.06, 22:03
            amrek12 napisał:

> Jak rozumiem jesteś kierowcą jakiegoś dostawczego samochodu z Giełdy
            Spożywczej
            >
            > i robisz sobie skrót pędząc przez ulicę Powstańców i w dniu dzisiejszym
            > zabłąkane Misie użyły swojej suszarki żeby ostudzić twój zapał.
            >
            > A więc powiem ci że:
            >
            > Skoro wszystko widać na Powstańców z daleka i żadne dziecko nie wpadnie Ci
            pod
            > koła to czemu biedaku nie zobaczyłeś Policji która złapała cię na radar ?
            >
            > Prawda jest taka że idą wybory i pewnie Policja nawet w Ząbkach stara się
            pomóc
            >
            > jak może władzy ale w tym wypadku jest to jak najbardziej zasadne.
            >
            > Pozdrawiam
            > Marek A.
            NO I CO Z TEGO ZE PRACUJE NA GIELDZIE ALE MIEKAM TAKZE W ZABKACH A NIE BYLO ICH
            WIDAC BO STANELI ZA KZAKAMI ZA DZIALKA ZA KOSCIOLEM TO TAM NIC NIE WIDAC JAK
            SIE JEDZIE OD MAREK ALE TO JEST JEDNYNO MIEJSCE GDZIE NIE WIDAC A RESZTA WIDAC
            WSZYSTKO I MOZNA DAWAC NIE CHCE MISIE GADAC Z WAMI BO JA JUTRO MUSZE WSTAC O
            TRZECIEJ
            • sara06 Re: ******************************* 17.10.06, 09:11
              Szkoda mi Ciebie naprawdę. Nie masz chyba dziecka, rodziny. Widzisz jak wyglada
              ulica Powstańców? To jeden wielki syf, gdzie leży pełno piachu, jest pełno
              nierówności i dziur. I jako matka z dzieckiem chodzę tamtędy i aż mnie strach
              bierze jak przejeżdża taki IMBECYL i nie patrzy gdzie jedzie. Z drogi śledzie
              kierowca z giełgy jedzie...
              A w tkaim przypadku boje się, ze wpadniesz kołem w dziurę i wjedziesz prosto w
              mój wózek. Ogladasz telewizję, to może wiesz ze takie sytuacje się zdarzają.
              Poza tym nie wspominam już o tym, że moje dziecko oddycha wtedy piachem i
              kurzem.
              Powiem Ci, ze za mało Ci dali, Może 1000 zł nauczyłoby Ciebie i innych.
              Właśnie najgorsze są na Powstańców samochody dostawcze i Tiry.

Nie mamy dla Was kierowców rajdowców litości.
            • qwerty888 Re: ******************************* 26.09.07, 23:21
              Słuchaj wkurzonyna997, straszny z ciebie burak i głupek. Naucz się poprawnej pisowni, podstaw ortografii i może zacznij trochę myśleć. Później zapraszamy na forum!!!
        • wasyl1978 Re: Policja - tak trzymać 16.10.06, 19:57
          powinni Ci zabrac prawo jazdy i skierować na badania psychotechniczne !!!
          masz zaswiadzczenie o dyslekcji ?
          • limptrader Re: Policja - tak trzymać 16.10.06, 20:04
            ludzie, bez przesady! idąc waszym tokiem rozumowania na każdej ulicy powinny być
            po 4 progi zwalniające, ponadto ograniczenie do 40 bardzo wskazane bo przeciez
            zawsze moze ktos na ulice wyskoczyc. ciekawe więc czemu ograniczenie do 30-40
            nie występuje na drogac przechodzących przez większość wsi. to tam na chłopski
            rozum czych więcej niebezpieczeństw: dzieci, bydło, maszyny rolnicze, pijani
            rowerzysci itp. itd. daje sobie głowe obciac, że gdybyscie mieli elegancka,
            szeroką drogę z pięknym szerokim chodnikiem + pas zieleni nikt by nie zwracał na
            to uwagi. a tak szukacie dziury w całym.

pozdrawiam
            • wasyl1978 Re: Policja - tak trzymać 16.10.06, 20:06
              owszem gdyby byla taka droga to napewno poprawilo by sie bezpieczenstwo !
            • ttjj1 Re: Policja - tak trzymać 16.10.06, 21:58
              Nie wiem jakie jest ograniczenie prędkości na Powstańców ale mandat 300zł to
              jest za przekroczenie min o 40km/h, czyli człowiek jechał 80-90km/h. To chyba
              nie jest bezpieczna prędkość jazdy na tej ulicy.
        • amrek12 Re: Policja - tak trzymać 16.10.06, 22:21
          wkurzonyna997 napisał:

> A MORZE MI TY POWIESZ PO CO JEST JAKIES OGRANICZENIE DO 30 NA
          > POWSTANCOW ?????????????????????? PRZECIEZ WSZYSTKO WIDAC Z DALEKA I RZADEN
          > DZIECIAK NIE WPADNIE POD KOLA BO WIDAC GO Z DALEKA HA ?
          > KTOS SOBIE POSTAWIL JAKIS FACJANCKI ZNACZEK BO MU SIE TAK ZAHCIALO A JA MAM
          ZA
          > DNIA KIEDY NOKOGO NIE MA JECHAC 50 KIEDY JAK NIE WROCE NA CZAS DO FIRMY TO
          > DOSTANE PO PREMII ???????????????????????????? GUPIO CI TERAZ
          > CO ???????????????????????????????????????????????????????

Głupio ? Dostałeś 300 zł to znaczy że musiałeś jak na moje oko jechać jakieś 80-
          100 km/h. I jeżeli jechałeś jakimś busem czy czymś takim to zatrzymałbyś się po
          jakiś kilkunastu metrach gdyby coś wyskoczyło ci na jezdnię.
          I powiedz mi czy ty byś się nie czuł głupio gdyby to było np dziecko ?
          Czy to że przejechałbyś ulicę Powstańców w 2 minuty szybciej niż ktos kto
          jedzie tu 50 km/h warte byłoby wypadku albo życia ?
          Czy te 2 minuty w całym Twoim życiu to naprawde cos tak waznego ze piszesz tu
          takie glupoty ? Tez czasami tak mam ze wsiadam do samochodu
          i trabie bo ktos mnie wkurzy a potem jest mi cholernie głupio że mnie tak
          poniosło i czuję się jak kretyn i chciałbym skręcić w pierwsza lepsza uliczkę
          i żeby nikt nie widział że komuś pokazałem w czoło czy coś w tym stylu,
          ale to jest nic, boje sie czasami że kiedyś spowoduję jakiś wypadek w którymś
          ktoś zginie i że to będzie po prostu zwykły poranek w którym z mojej lub nie
          winy będzie wypadek. Ot coś takiego że rano wsiadam i jadę do pracy i po drodze
          zamiast 50 jadę 80 i jest poślizg stłuczka i trach ......
          i co ja wtedy zrobię ? Bo życie będzie się toczyć dla innych dalej ..... ale
          dla mnie będzie wszystko dzieliło się przed tym dniem i po tym dniu.
          A Ty nigdy tak nie myślisz ? Nie pomyślałeś że może dzisiaj dostałeś z góry
          ostatnią szansę na zastanowienie się i ktoś postawił tutaj Misie żeby Ciebie
          zatrzymać ? Może miało się stać coś innego ? Skąd wzięła się dzisiaj Policja w
          takim miejscu jak Powstańców w Ząbkach ? Weź się człowieku zastanów co ty
          piszesz i myslisz o swojej jezdzie bo widziałem kilka lat temu kierowcę który
          potrącił dziecko i dorosły facet postury atlety po prostu płakał...
        • zulu2000 Re: Policja - tak trzymać 17.10.06, 11:15
          wkurzonyna997 napisał:
          > PRZECIEZ WSZYSTKO WIDAC Z DALEKA I RZADEN
          > DZIECIAK NIE WPADNIE POD KOLA BO WIDAC GO Z DALEKA HA ?
          Był sobie kierowca, który jechał trochę więcej niż przewidywało ograniczenie na
          tym odcinku Toruńskiej. Też doskonale widział wszystko. Też facjancki (?)
          znaczek ktoś postawił. I żadne dziecko mu nie wyskoczyło, nikt mu nie wyskoczył
          a mimo to zabił 5 osób.
          Tragedia dla tych ludzi, ich rodzin, dla niego samego...
          Masz szczęście, że u ciebie skończyło się tak jak się skończyło. Czy Powstańsów
          ma być enklawą dla piratów?
          A na marginesie, to pędząc z taką prędkością po tej "ulicy" z zawieszenia po
          krótkim czasie zostaną strzępy. Co na TO by powiedział szef, jak szanujesz
          firmowy samochód.
          A na koniec ktoś, kto przekracza praw, zostaje ukarany i płacze z tego powodu,
          ale skruchy nie okazuje, jest żałosny.
    • trintaga Re: POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 08:33
      Nic tak nie cieszy jak "taka" krzywda ludzka ...
      Nie myślałem że kiedyś tak napiszę.
      [nie pozdrawiam]
    • tijufit Re: POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 09:48
      wkurzonyna997 napisał:

> A PO POLUDNIU NA POWSTANCOW ZATRZYMALA MNIE POLICJA NA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli to prawda co piszesz (w co trochę wątpię, bo zalatuje mi trollem) to
      jedna z najlepszych wiadomości jakie ostatnio usłyszałem. Oby policja częściej
      odwiedzała ulicę Powstańców. Brawo dla policji!

Jeśli nie zgadzasz się z ustawionym ograniczeniem prędkości, to napisz pismo z
      uzasadnieniem do odpowiednich służb, ale dopóki jest ograniczenie do 30km/h,
      masz tam jechać tyle i basta. Poczytaj o kilku wypadkach, które wydarzyły się
      na Powstańców w ciągu ostatnich kilku lat (m.in. potrąceniach dzieci).

P.S.
      Jeśli spotkam Cię pędzącego 100km/h ulicą Powstańców, bądź pewny, że zapiszę
      Twoje numery i zadzwonię na policję.
      • yapkovitz Re: POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 10:00
        Jestem za mandatami dla takich ................., brawo Policja:)))))))))
        • pablowskixxx Re: POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 10:13
          to chyba jedna z najlepszych informacji jakie przeczytałem ostatnio na tym forum
          brawo Policja! oby częściej, bo "rajdowców" nie brakuje i nie piszę o tych co
          jeżdżą 60 zamiast 40...
          pozdrawiam
          • wierny_1 Re: POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 10:55
            Bramo dla Miśków. Oby częściej bywali a szczególnie w soboty gdzie plagą są
            rozpędzone Smoczki czytaj szambiarki. Duży PLUS. Tylko oszołomy taką droga
            jeżdżą powyżej 40.
      • marcin.be Re: POLICJA NA POWSTANCOW !!!!!!!!!!!!! 17.10.06, 11:54
        tijufit napisał:
        > wkurzonyna997 napisał:
        > A PO POLUDNIU NA POWSTANCOW ZATRZYMALA MNIE POLICJA NA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > !!!!
        >
        > Jeśli to prawda co piszesz (w co trochę wątpię, bo zalatuje mi trollem) to
        > jedna z najlepszych wiadomości jakie ostatnio usłyszałem. (...)

Potwierdzam - widziałem jak przy mnie zatrzymali na radar passata kombi.
        Ustawili się tak, że nie było ich widać jak się jedzie od szkoły, niestety od
        Giełdy widać ich było z daleka - ale co pocieszające wszystkie samochody jadące
        od giełdy dawały po hamulcach :)

Oby częsciej nas nawiedzali :)

Pozdrawiam
        Marcin
    • braga01 szalony kierowco .... 26.09.07, 20:44
      to co piszesz... to jest jedna wielka bzdura...i jakiś bełkot, mam wątpliwości,
      czy jesteś trzeźwy pisząc te słowa.
      za to co przeczytałam, 300 PLN dla Ciebie - to stanowczo za mało - no ale coż na
      głupotę nie ma rady.
      powinno się takich jak Ty pozbawić prawa jazdy do końca życia.

• mamabarta2 Re: szalony kierowco .... 27.09.07, 09:57
        Popieram przedmówczynie! Tak się składa, że jestem matką dziecka,
        które zeszłej jesieni zostało trzykrotnie zchlapane błotem!! Zaden z
        podobnych Tobie piratów nie zwolnił widząc kobietę z dzieckiem. O
        przeprosinach nie wspomnę! Popieram akcję policji!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka