piotruscinski 18.12.06, 20:38 Proponuję abyśmy w tym wątku składali sobie nawzajem życzenia świąteczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotruscinski Re: Życzenia Świąteczne 18.12.06, 20:45 Wszystkim Szanownym Forumowiczom życzę radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech narodzony Jezus obdarzy Was swoimi Łaskami. Pozdrawiam, Piotr Uściński P.S. Przepraszam, że na kilka tygodni zniknąłem z forum, ale naprawdę nie miałem czasu na czytanie i pisanie postów. Postaram się jednak co jakiś czas zaglądać na forum i ewentualnie informować o pewnych sprawach. Mam nadzieję, że anonimowi jątrzyciele w końcu dadzą spokój temu forum. Kampania wyborcza minęła i dajcie trochę czasu na działanie. Dlaczego już opluwacie Perkowskiego, Stacherę i innych. Dlaczego chcecie stworzyć nastrój konfliktu? Nie odpowiadajcie w tym wątku, to pytania retoryczne raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
hankow Re: Życzenia Świąteczne 18.12.06, 21:37 Zdrowych, spokojnych, radosnych rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim Forumowiczom. P.S. Rozumiem, że pytanie było retoryczne, ale dlaczego stawia Pan wszystkich pod jedną kreską? Jedni plują, a inni bronią... Czy tych drugich nie udało się zauważyć. Przepraszam, że nie uszanowałam Pana woli i jednak odpowiedziałam w tym wątku, ale trochę mnie to zabolało. Odpowiedz Link Zgłoś
grripen Re: Życzenia Świąteczne 21.12.06, 12:01 Zdrowych, rodzinnych, radosnych, spokojnych, obsypanych śniegiem, a jednocześnie zakraszanych domowym ciepłem i odrobiną ekscytacji, przesiąkniętych wzajemnymi serdecznościami – takich z dystansem do dnia codziennego, takich bez słowa o problemach w pracy o polityce – takich szczególnych, skupionych na tym co najważniejsze. Takich właśnie życzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
h.prywata Re: Życzenia Świąteczne 25.12.06, 12:51 Wesołych Świąt Bozego Narodzenia................ zdrowia, spokoju, zrozumienia oraz wszelkiej pomyślności życzy h.prywata Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Życzenia Świąteczne 22.12.06, 09:21 wszystke zycze fajnych swiat & wyluzowania & odetchniecia od spraw codziennych oraz plytkich (w tym pracy, szkoly, polityki). A ponadto Zabkom zeby nie byly az tak brzydkie. No i sniegu !!! co to za swieta z siapiacym deszczem, burym niebem i plusowa temperatura ??? Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Życzenia Świąteczne 22.12.06, 10:47 A ja życzę wszystkim forumowiczom więcej samodzielnego myślenia, bez zbytniego utożsamiania się z kimś lub przeciw komuś. Aby nasze miasto piękniało. Abyśmy w miarę możliwości sami się w to angażowali. P.S. Cooperku, jak na życzenia, to Twój podpis o rządzie RP wygląda trochę niestosownie. Dajmy sobie spokój z kłótniami POPiSowymi na forum. I nie tylko na okres Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0rstki Re: Życzenia Świąteczne 22.12.06, 10:38 Serdeczne życzenia radosnych i spokojnych Świąt. Oby ten czas sprowadził na nas refleksję nad sprawami najważniejszymi, abyśmy nosili w sobie więcej radości i optymizmu a nienawiść znikła z naszych umysłów na zawsze. Naszym włodarzom, życzę na ten czas odpoczynku i regeneracji sił w rodzinach, tak aby później z jeszcze większą energią pracowali na rzecz naszej małej społeczności. :) Odpowiedz Link Zgłoś
xris78 Re: Życzenia Świąteczne 24.12.06, 13:30 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożegonarodzenia. Niech nowonarodzony Chrystus nam błogosławi! Niech ognisko rodzinne zapłonie w każdym domu i kazda rodzina zbierze się w komplecie! Odpowiedz Link Zgłoś
tomkrt Re: Życzenia Świąteczne 24.12.06, 14:19 Zdrowych, spkojnych i spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęścia i błogosławieństwa Bożego w nadchodzącym roku wszystkim forumowiczom i mieszkańcom Ząbek Życzy Tomasz Kret Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalata Re: Życzenia Świąteczne 24.12.06, 16:08 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, Dla Każdego dużo zdrowia oraz Rodzinnego Ciepła życzy Tomasz Kalata Odpowiedz Link Zgłoś
goszczyn1 Życzenia Świąteczne 25.12.06, 20:02 Życzę Wam wszystkiego najlepszego: spokojnych, radosnych Świąt oraz fantastycznej sylwestrowej imprezy :-) Odpowiedz Link Zgłoś