Dodaj do ulubionych

Restauracja...

05.03.07, 13:00
Szukam dla znajomej dobrej lecz niedrogiej restauracji w Ząbkach lub Warszawie. Macie jakąś sprawdzoną?? Chodzi o wyprawienie urodzin:):):) Z góry dziękuję , pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • porvoo Re: Restauracja... 05.03.07, 20:39
      Lala, oj nieładnie tak czarować.... ;)
    • ugotowana01 Re: Restauracja... 12.09.13, 17:06
      Zobacz sobie na ten katalog restauracje warszawa wszystkie najlepsze knajpy z Wawki ;) Ja z żoną zawsze wybieramy z tego katalogu
    • 35an Re: Restauracja... 13.09.13, 15:56
      Polecam C szczerze ..U SZWEJKA PRZY PL.KONSTYTUCJI.BYŁAM TAM Z rODZINĄ NA KOLACJI I TUŻ OBOK KTOŚ ROBIŁ URODZINY .WIEM ŻE SĄ RÓŻNE OPCJE MENU .WIĘC WEJDZ NA STRONĘ I POPATRZ.w SOBOTY GRA KAPELA WIĘC MOŻNA POPROSIĆ O 100 LAT. tAK WŁAŚNIE ZROBILIŚMY GDY RODZICE MIELI 40 LECIE sLUBU.POLECAM GOLONKĘ I OGNISTĄ SZPADĘ . ANNA
    • karolaa67 Re: Restauracja... 05.01.16, 12:20
      Ja jak tylko jestem w Warszawie to jadam w Salto. Bardzo smaczne jedzenie ze świetnych składników a cena tez jak na Warszawe bardzo w porządku :).
    • arena-restauracja Re: Restauracja... 05.01.16, 13:42
      Zapraszamy do Nowej Restauracji w Ząbkach, Arena Restauracja & Pub - pyszne dania z karty i lunche, transmisję wydarzeń sportowych, atrakcje dla dzieci, muzykę na żywo, rodzinne obiady, weekendowe eventy, imprezy okolicznościowe, catering.
      Jesteśmy zlokalizowani w budynku trybuny stadionu Miejskiego w Ząbkach. Jutro 06.01, zapraszamy od godziny 14.00 na rodzinny obiad :)
      www.facebook.com/restauracjaarenazabki
      www.arena-restauracja.pl
      tel.+48 505 450 670
    • maxiqueen Re: Restauracja... 08.04.18, 20:50
      W Warszawie jest meeega fajna i niedroga - Bistro Wiejska. Bardzo ją polecam, podają świetne posiłki a do tego jest w środku bardzo sympatyczny klimat :) Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka