mwali1 25.05.07, 19:15 z niektórych postów na formum wynika, że planowane jest osiedle Bajkowe III.... Czy ktoś wie coś więcej na te temat, bo ja nigdy o tym nie słyszałam??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domagoj Re: Bajkowe III? 27.05.07, 09:14 Tak już od dawna wiadomo że powstaną 2 budynki Bajkowe 3 etap,to dwa budynki jeden będzie stał w miejscu gdzie mieści się sklep z częściami do ciągników :), natomiast następny budynek będzie stał w miejscu budynki który zajmują panowie podwykonawcy,oczywiście po uprzednim wyburzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
burzp Re: Bajkowe III? 28.05.07, 08:51 Czy powstaną to na razie nie wiadomo, bo MaxArt nie dostał pozwolenia na budowę. Za wysoko chcieli budować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mwali1 Re: Bajkowe III? 28.05.07, 11:14 Dzięki wielkie za odpowiedź :) Nie wiem gdzie mieści się sklep z częśćiami :), a co to 2 budynku to dobrze, bo bardzo szpetny jest... Jedyne co mnie martwi, to że nie pozbędziemy sie jeszcze długo hałasu i brudów z budowy... Odpowiedz Link Zgłoś
pyzaptys Re: Bajkowe III? 28.05.07, 11:38 Ciekawe czy rozwiazali sprawe odprowadzania wody deszczowej... Odpowiedz Link Zgłoś