4edyta 06.08.08, 13:19 Zapraszam wszystkich przyszłych mieszkańców do pisania :) Tu możemy się poznać i podzielić swoimi troskami i radościami dotyczącymi naszego dopiero powstającego osiedla. Pozdrawiam, przyszła mieszkanka z bloku A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerajm Re: Witam! 13.08.08, 10:17 Witamy (ja i moja żona :-)) przyszłych mieszkańców osiedla Vital Park. Przyszli mieszkańcy bloku C1. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiak222 Re: Witam! 31.08.08, 17:12 Jest mi miło poznać przyszłych sąsiadów, będziemy mieszkać w budynku E Odpowiedz Link Zgłoś
popi33 Re: Witam! 07.10.08, 22:07 Witam serdecznie przyszłych mieszkańców vital parku.:)))) zakupiłem mieszkanko w budynku A :)))).Mam nadzieję ,że będziemy spędzać tam milutkie chwile z fajnymi ludzmi :)). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agata22_2 Re: Witam! 14.03.09, 21:40 Witam! My zamieszkamy w budynku C2.Oby tylko oddali tak jak przewidują do końca roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
zawadiusz_vp Re: Witam! 20.03.09, 14:16 Rozmawiałem dziś z Panem Kubą z Get House, którego pewnie znacie. Powiedział, że umowa z nowym wykonawcą wcielona w życie i ruszają jeszcze w tym miesiącu. Myślę, że nie ma co się denerwować bo i tak to nic nie zmieni a sami przecież budować nie będziemy... - chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata22_2 Re: Witam! 20.03.09, 21:29 Ja też dzisiaj dzwoniłam z pytaniem kiedy ta nowa ekipa rusza i dowiedziałam się że już w poniedziałek...zobaczymy.Będziemy mieszkać w C2-trzecie piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
zawadiusz_vp Re: Witam! 21.03.09, 08:59 Tak i też na 3 piętrze. Generalnie to jeszcze nie mamy pozostałej dwójki sąsiadów. Kurcze tyle tu wątków powstało że nie wiadomo gdzie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
pers53.0 Odbiór techniczny mieszkania 24.03.09, 11:48 Pomogę w odbiorze technicznym mieszkania lub domu przed oficjalnym odbiorem od dewelopera. - wyszukiwanie usterek - sprawdzanie zgodności wymiarów i powierzchni mieszkania z projektem - kontrola m.in. tynków, stolarki, instalacji elektrycznej ... - zestawienie usterek. Opinia techniczna jest przydatna m.in. do negocjacji cenowych w związku z usterkami, przed remontem lub modernizacją mieszkania, przed rozliczeniem z wykonawcami, w celu zlecenia usunięcia usterek. Andrzej 0-798-798-774 www.odbiorymieszkan.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rat.med Re: Witam! 12.10.09, 19:17 Rowniez witam mieszkancow naszego osiedla. Zwlaszcza bloku A ;) Odpowiedz Link Zgłoś