bf-z 01.10.08, 12:59 Dzisiaj o godz. 17:30 rozpoczynają się zajęcia w Filii SP nr 1 na ul. Kościelnej - POLECAM! www.capoeira.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek-zabki Re: capoeira dla dzieci 01.10.08, 23:06 A jaki jest przedział wiekowy ??? Jakieś grupy ??? Jesli coś wiesz proszę o info i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
bf-z Re: capoeira dla dzieci 02.10.08, 12:23 grupa dla dzieci początkujących, przedział wiekowy 5-12 lat, ale wiem, że chodzą też młodsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
bf-z Re: capoeira dla dzieci 02.10.08, 21:47 jak najbardziej... na stronie www.capoeira.com.pl więcej można się dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
agulecw Re: capoeira dla dzieci 03.10.08, 13:14 Rzeczywiście zajęcia we środę się odbyły, moje dziecko było. Idea zapewne suszna, ale nie ukrywam, że trochę się rozczarowałam. Na podanej stronie jest (a napewno była)informacja że zajęcia są dla dzieci w wieku 7-12 lat,a tymczasem zjawiło się czworo dzieci 9 letnich a pozostałe dzieci miały chyba ok. 6 lat , a byly również znane mi 4-latki. Szczerze powiedziawszy nie bardzo wyobrażam sobie dalsze zajęcia przy tak dużym rozrzucie wiekowym, bo między dzieciem 4-letnim a 9-letnim jest przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
bf-z Re: capoeira dla dzieci 03.10.08, 20:38 W Warszawie (na Saskiej) już 3 rok odbywają się zajęcia, które są przeznaczone dla dzieci 5-12 lat - jest dużo dzici starszych (10-12) i ćwiczą również dorosli. Wszystko się super sprawdza... Starsze dzieci pomagają młodszym, więc idea pomocy innym też jest dobra.... My bardzo cieszymy się, że teraz zajęcia są w Ząbkach! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia609 Re: capoeira dla dzieci 05.10.08, 09:20 a może tak dla starszych dzieci zajęcia w Ząbkach były by trafione wiek 13-16 Odpowiedz Link Zgłoś