kol-olo 24.11.08, 18:52 Mam pytanko odnośnie organizacji chrzcin w ząbkach.Czy ktoś organizował chrzciny w którejś z zabkowskich restauracji ?? w której ,jakie menu(czy smaczne jedzonko)i jakie ceny od osoby?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzi7373 Re: chrzciny w ząbkach 25.11.08, 22:47 polecam sale na wiosennej - przemila obsluga i pyszne jedzonko! Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 Re: chrzciny w ząbkach 26.11.08, 09:49 tylko nie rób w restauracji w Quatro w Ząbkach, nie polecam, miałam tam chrzciny swojego dziecka i nigdy tam juz nic więcej nie zrobię...np. jedzenie wyliczone (pozostało z sobotniego wesela) odradzam... Odpowiedz Link Zgłoś
kol-olo Re: chrzciny w ząbkach 26.11.08, 14:11 Dzięki wielkie:)obejrzałam tę salkę na ul.Wiosennej (restauracja Margo?)całkiem fajnie wygląda muszę się przejść i porozmawiać osobiście.A co do Quatro to dziękuje za ostrzeżenie raczej nie skorzystam z ich usług . Odpowiedz Link Zgłoś
anka.k76 Re: chrzciny w ząbkach 26.11.08, 19:04 Sala Margo a sala przy Wiosennej to dwa różne obiekty. Margo mieści się przy Skorupki, natomiast sala przy Wiosennej znajduje się przy bazarku. Jest tam też hurtownia elektryczna Odpowiedz Link Zgłoś
kol-olo Re: chrzciny w ząbkach 26.11.08, 19:28 A to dziękuję bardzo za wyprowadzenie z błędu:) mieszkam a ząbkach od niedawna i nie jestem dobrze zorientowana,a czy ta sala przy Wiosennej ma jakąś nazwę?? Odpowiedz Link Zgłoś
marzi7373 Re: chrzciny w ząbkach 26.11.08, 22:39 chodzilo mi wlasnie o Margo na Wiosennej... Odpowiedz Link Zgłoś
anka.k76 Re: chrzciny w ząbkach 27.11.08, 21:18 Tak, to ja pokręciłam, przy Skorupki jest Magnolia a nie Margo. Sory za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
white.chanel Re: chrzciny w ząbkach 26.11.08, 21:23 Ja tez robilam tam chrzciny dziecka i zdziwilam sie co do twojej wypowiedzi:(. Owszem mięso jest wyliczone, ale tak było we wcześniejszych ustaleniach, ziemniaki i surówki były na pólmiskach i kazdy mogl nalozyc sobie ile chce, co do przystawek bardzo smaczne i dużo zabraliśmy do domu:) Pozdrawiam i polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bubikowa Re: chrzciny w ząbkach 27.11.08, 22:07 Ja wprawdzie nie robiłam przyjęcia w restauracji, a w domu, ale z czystym sumieniem mogę polecić firmę cateringową bon-apetit (teren szpitala drewnickiego). Mam nadzieję, że nikt nie poczyta tego jako reklamę, ale skoro wcześniej padały nazwy lokali to cóż... zaryzykuję. Jedzenie smaczne, ładnie podane, przyjęcie expressowo przygotowane i posprzątane. Można zamówić stoły, obrusy, zastawę i obsługę kelnerską (panowie bardzo dyskretni, nienachalni, eleganccy). Ceny bardzo przyzwoite. Miałam coś ok. 25-30 osób i za żadne skarby nie dałabym się wrobić w przygotowywanie wszystkiego samodzielnie. A miałam już takie przykre doświadczenie z przyjęciem komunijnym syna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw10 Re: chrzciny w ząbkach 01.12.08, 22:55 ja robiłam chrzciny w hotelu Salwador na ul. Powstańców. Całkiem fajnie. Jedyne co mogłam im zarzucić to niestety zimny obiad. Rosół i drugie danie było bardzo smaczne ale chłodne. Za to kucharka miła, rzetelnie doradzi co warto brać a z czego lepiej zrezygnować. I trochę brakowało mi obsługi, bo jak ktoś chciał kawę czy herbatę to trzeba było czasem szukać kelnerki. Poza tym cenowo w miarę przyzwoicie i ogólnie sympatycznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś