robek1978 05.12.08, 21:57 Mam pytanie gdzie można w ząbkach nabić tusz do drukarki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szokama Re: tusz 05.12.08, 22:04 Ja nabijałam na ul.Batorego (przy Batorego 2, tuż przy przejeździe) w punckie tanich opłat, ale to juz było dawno,nie wiem czy nadal oferują takie usługi.Gdzies w pobliżu poczty na 3ciego Maja także jest serwis drukarek, chyba po prostu pietro wyżej nad pocztą:) Odpowiedz Link Zgłoś
naturelife Re: tusz 04.04.13, 15:14 Poszukaj na allegro - najlepsze sa tusze ActiveJet Odpowiedz Link Zgłoś
andkozinski Re: tusz 10.12.13, 13:05 Polecam stronkę 24inks.com Posiadają NOWE tonery i tusze w super cenach (nienapełniane z którymi to różnie bywa). Korzystam już kilka lat. Toner do drukarek hp drukują rewelacyjnie i są zwiększonej pojemność. Naprawdę Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
slikbela Re: tusz 03.08.16, 19:51 Jeżeli chodzi o tusze i tonery to od siebie mogę polecić sklep internetowy Igalo z Poznania igalo.pl/sklep/brother,9375,1. W swoim asortymencie posiadają wiele tuszy i tonerów do drukarek. Ja akurat potrzebuję toneru do mojej drukarki Brother więc się chyba u Nich zaopatrzę kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: tusz 07.08.16, 20:33 slikbela napisał(a): Co za świetna pamięć! Po 8 latach pamiętać, że ktoś kiedyś pytał o tusz... Myślałeś, żeby jakoś wykorzystać do czegoś tę niezwykłą zdolność??? Odpowiedz Link Zgłoś