bakino 27.01.09, 18:01 Witajcie, czy możecie polecić dobrą szkołę nauki jazdy? Najchętniej jakiś intensywny (szybki) kurs. Z góry dzięki za wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwiolek1 Re: Kurs na prawo jazdy kat. B 27.01.09, 22:08 Witam, polecam szkołę w Ząbkach Artek. Kurs teoretyczny można zrobić w 3 dni. Mają własną stronę internetową. Tam znajdziesz wszystkie niezbędne informacje, co do rozpoczęcia kursu. Ja miałam jazdy z p. Dariuszem Kryńskim. Pełne 60 minut jazdy, pełen profesjonalizm, żadnego spóźniania, wcześniejszego kończenia. Umawiałam się tam gdzie tylko dla mnie było wygodnie. Żaden problem. Pan Dariusz to super nauczyciel. Serdecznie polecam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: Kurs na prawo jazdy kat. B 03.02.09, 18:24 Ja też polecam Artka- wprawdzie miałam tylko jazdy doszkalajace z panem Tomkiem ale naprawdę polecam, spoko gość i jeżdzic mnie nauczył, również umawialiśmy sie tam gdzie mi pasowało oraz pełna godzina jazdy- ni mniej ni więcej Odpowiedz Link Zgłoś
bakino Re: Kurs na prawo jazdy kat. B 05.02.09, 15:35 Dziękuję Wam za wskazówki. Zapisałam się do Artka i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś