hugo43 31.05.09, 08:30 czy moj blok to jakis bunkier,czy wszyscy maja ten problem?play i plus ledwo,ledwo,orange troche lepiej,jeszcze era mi zostaje do przetestowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_83 Re: zasieg gsm 31.05.09, 10:45 Ja mam Plusa i różnie też bywa z tym zasięgiem...Ale ogólnie nie za ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
maximan Re: zasieg gsm 31.05.09, 22:14 play korzyta z infrastruktury plusa, wiec zasieg maja taki sam...kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
drugidundy Re: zasieg gsm 01.06.09, 11:18 Ja mam Plusa i nigdy nie narzekałem na zasięg, także w Ząbkach. Natomiast żona ma Erę i wielkie problemy z zasięgiem. Siostra ma Orange - na Powstańców nawet SMS-a z mieszkania nie może wysłać, musi wychodzić na balkon:) Odpowiedz Link Zgłoś
azimut Re: zasieg gsm 01.06.09, 19:24 Nie masz po co testować Ery. Mam erę i jest tragicznie. Trzeba znaleźć miejsce w mieszkaniu aby mieć zasięg. W ogóle era ostatnio bardzo nawala, nie tylko w Ząbkach i to nie tylko moja opinia. Wszyscy w mojej firmie mają komórki w erze i opinia jest taka sama. Moja żona ma komórkę w Plusie i jakoś nie narzeka na zasięg w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cnet Re: zasieg gsm 01.06.09, 19:34 ja mieszkam na Kruczej i mam zasieg 3G ERY prawie na maxa... nie spotkalem sie z problemami jezeli chodzi o zasieg ERY w Zabkach - moze tak drodzy forumowicze uscislicie o jakie okolice chodzi? pozdr robert Odpowiedz Link Zgłoś
drugidundy Re: zasieg gsm 02.06.09, 12:43 Ja pisałem o sytacji na Powstańców, tutaj najlepiej jest mieć Plus. Odpowiedz Link Zgłoś
cnet Re: zasieg gsm 02.06.09, 17:06 ale Powstancow jest dlluuugggaaaa - blizej Zolnierskiej, czy w strone Gieldy? Odpowiedz Link Zgłoś
matmir Re: zasieg gsm 02.06.09, 22:11 Plus ma w Ząbkach przekażnik na Drewnickiej przy Toyocie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata22_2 Re: zasieg gsm 03.06.09, 09:11 Ja i mój mąż mamy ERĘ ,mieszkamy w Ząbkach przy powstańców 8 lat i nigdy nie mieliśmy problemu z zasięgiem... Odpowiedz Link Zgłoś