Dodaj do ulubionych

Kot Simona

10.01.11, 16:53
Pochwalę się :) Nabyłam w drodze kupna fajowy kalendarz wab.com.pl/?ECProduct=1065
styczeń wygląda tak: wab.com.pl/images/MultimediaGallery/image/KalendarzKot2011_rozkladowka011287355358059576900.jpg

Kot Simona jest fajowy, ale kalendarz ma również inne zalety. Ma duże liczby oznaczające dni miesiąca. Kiedyś nie miało to dla mnie znaczenia, ale odkąd ręce mi się skurczyły i odsuwanie od oczu coraz mniej pomaga, jest to istotne. Druga fajna sprawa jest taka, że przy każdym dniu jest kwadracik 3,5x3,5 cm. I można sobie w nim elegancko napisać, że na przykład czas na wysiew kalafiorów na poplony. Te kwadraciki mają dla mnie szczególne znaczenie w czasie sezonu. Jestem wtedy tak skupiona na ogrodach klientów, że o swoim często nie pamiętam. Dwa lata temu na przykład nie ususzyłam i nie zamroziłam ziół, bo wydawało mi się, że ZAWSZE będzie ich taki gąszcz. A później nagle i niespodziewanie zaatakował mnie listopad i nie było już czego suszyć ani mrozić...
Mój M. cieszy się, że kupiłam go dopiero dzisiaj, bo 2.01 był Dzień Sprzątania Biurka :)))
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Kot Simona 10.01.11, 17:19
      Yhm, też go mam :) Terminy podlewania ładnie się wpisują... :P
      • dorkasz1 Re: Kot Simona 10.01.11, 18:14
        A ja tu się rozpisuję...
        • yoma Re: Kot Simona 10.01.11, 18:17
          A czemu nie? :)
          • se_nka0 Re: Kot Simona 10.01.11, 20:07
            Rozpisuj się, rozpisuj - ja nie mam, ale ze swojego też jestem zadowolona. Ładny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka