leloop 25.03.11, 22:15 nie pisze, żeby Was za bardzo nie denerwować ale u nas jest lato :) krotki rękaw, krótkie gacie, japonki ... to nie jest normalne, nawet tutaj :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: wietrze podstęp 26.03.11, 06:45 Nie, wcale, ale to wcale się nie denerwujemy;) Wrrrrrrr. Odpowiedz Link
newill6 Re: wietrze podstęp 26.03.11, 06:53 ..to tylko chmurka radioaktywna chwilowo zmieniła pogodę,rozbierajcie sie ,rozbierajcie... Odpowiedz Link
leloop Re: wietrze podstęp 26.03.11, 08:02 do nas jeszcze nie doleciała a dzisiaj już pogoda się psuje, deszcz ;P Odpowiedz Link
horpyna4 Re: wietrze podstęp 26.03.11, 08:28 U mnie wszystko przywalone mokrym śniegiem, więc mnie nie denerwuj, bo zacznę gryźć... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: wietrze podstęp 26.03.11, 09:37 Zauważyliście, że prognozy ostatnio się sprawdzają ? Szczególnie te mokre ;) :) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: wietrze podstęp 26.03.11, 09:44 Nie mam nic przeciw podlaniu, ale na śnieg nie mogę już patrzeć. Chociaż trzeba przyznać, że wygląda bajkowo, zwłaszcza, że wyszło słońce. I niech w cholerę stopi! Jest zrestą powyżej zera. Odpowiedz Link
moonshana Re: wietrze podstęp 26.03.11, 10:50 u mnie też:( śnieG śnieG śnieG:( złe się we mnie budzi. jak tak można??? tulipan mi wylazł,, cośtam wypuściło zielone i... śnieg! to powinno być konstytucyjnie zabronione. ] Odpowiedz Link
horpyna4 Re: wietrze podstęp 26.03.11, 11:52 U mnie jest w tej chwili +3,5 stopnia (termometr od północy, więc temperatura prawdziwa) i nie ma wiatru. Od południa słońce robi swoje i z krzaków normalnie się leje, śnieg z ziemi (i kwitnących roślin) też praktycznie znikł. Za to od północy pewnie poleży do poniedziałku, chyba że przyjdzie ciepły deszcz. Odpowiedz Link
asta6265 Re: wietrze podstęp 26.03.11, 12:27 U nas też śnieg. Rano wstaliśmy, a tu niespodzianka. Zimno, pochmurno i ogólnie beznadziejnie. Nie lubię takiej pogody. Odpowiedz Link
lellapolella Re: wietrze podstęp 26.03.11, 14:12 mnie obudziło słońce jak dzwon, wyszliśmy z Zośkiem do lasu zobaczyć, co w trawie piszczy... Piszczało z zimna, dość przeraźliwie. Wróciliśmy i zaczęło sypać takim dziwnym: najpierw, jakby popiół z krematorium, potem odetchnęłam- śnieg jednak ale drobniutki. Teraz znów słońce ale zimno. Odpowiedz Link
doratos Re: wietrze podstęp 26.03.11, 16:12 To wiosna porządki robi i wytrzepuje resztki śniegu,wszak to baba i rządy zaczyna od porządków!! Odpowiedz Link
bakali Re: wietrze podstęp 29.03.11, 10:05 W tym roku wiosna przyszła tak nagle, że aż zima wróciła popatrzeć :) gdzieś usłyszałam, prawdziwe Odpowiedz Link
horpyna4 Re: wietrze podstęp 29.03.11, 10:36 I tak rzeczywiście było. Ten ostatni duży śnieg przywalił ranniki i przebiśniegi będące w pełnym rozkwicie. Bo ta odrobina śniegu kilka dni temu, to już nie było popatrzenie, tylko zerknięcie. Odpowiedz Link
leloop Re: wietrze podstęp 29.03.11, 12:28 a u mnie dziś deszcz, szaro i mgliście. nie narzekam bo już było bardzo sucho Odpowiedz Link