hesperia1 13.08.11, 16:40 Znalazłam takie oto ogrodowe "wyposażenie".Mi najbardziej podoba się jabłko,a resztę chętnie zobaczyłabym w cudzych ogrodach;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Może ktoś się odważy:) 13.08.11, 18:20 Hi, hi - zgroza.:) Jeden z sąsiadów na działce robi sobie wszelkie dodatki z plecionych gałęzi. Płot, okiennice, daszek itp. Zapytam kiedyś o pozwolenie na zdjęcia. Bardzo fajnie wygląda działka, szczególnie, że pilnuje jej parka. ON i ONA. Wspaniali :) Krowy w paski bym nie postawiła. Odpowiedz Link
asta6265 Re: Może ktoś się odważy:) 13.08.11, 19:14 Krowa odpada, ale zooooooombie jest ok:) Odpowiedz Link
bei Re: Może ktoś się odważy:) 13.08.11, 19:54 Jabłko-ok:) Krowa- fajna, tylko mało pasuje, mam ogrod bardziej tradycyjny, krowa pasuje do nowowczesnego:) Upiorek nie!:) Myślałam kiedys by kupic dwie nogi manekinowe- takie do ponczoch i z krzaka wystawic- takie rozłożone na boki:)- droga ku kosciołowi prowadzi, miałyby babcie o czym dyskutowac:) to mial byc taki happening:D Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Może ktoś się odważy:) 15.08.11, 15:42 Kolorową krowę widziałam kiedyś w Szwajcarii. Pewnie gdzieś mam jeszcze zdjęcie. W przestrzeni publicznej wyglądałaby pięknie. We wrocławskim ogrodzie botanicznym są wielkie kasztany www.adamski.pl/foto/galeria/wroclaw/ogrod-botaniczny/ (zdjęcie nr 8) i żołędzie( zdjęcie nr 20). Odpowiedz Link
lellapolella Re: Może ktoś się odważy:) 16.08.11, 14:13 ja nie mam miejsca- serce by mi pękło, jakbym miała postawić cokolwiek, co nie rośnie- sama zazwyczaj stoję na jednej nodze ;) Odpowiedz Link
hesperia1 Re: Może ktoś się odważy:) 16.08.11, 15:34 Zawsze krowę można na dachu usadowić;) Odpowiedz Link
yoma Re: Może ktoś się odważy:) 22.08.11, 18:46 Zombiaka byś mogła na Cześkę przerobić... Odpowiedz Link